2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar geldik doktordan cinsiyet icin tahminde bulundu Erkeğe benziyor dedi biray sonra netlesecekmis opuyorum sizi
Canm arkadaşım çok sevindim gönlunden geçen olcak ben biliyorum önemli olan sağlıklı olmasi tabi ama insan düşünmeden edemiyor tabii kesin erkek ben solim :)) doktor benzetmeseydi belli olmuyor derdi yaniii...

Canm arkadaşım çok sevindim gönlunden geçen olcak ben biliyorum önemli olan sağlıklı olmasi tabi ama insan düşünmeden edemiyor tabii kesin erkek ben solim :)) doktor benzetmeseydi belli olmuyor derdi yaniii...

Sagol canım benim Rabbim herkesin kalbindekini nasip etsin opuyoruM musait olunca arayacagim vapurdayimuck baby

opera
Canım Kadıköy'de oturuyorum hasanpasada caginer hastanesine gidiyorum

Herman bey 16. Haftadan once soylemiyorum dedi bana, bazilari risk almak istemiyor ama illa ki anliyorlardir 12. Haftadan sonra
Herkesin gonlune gore olur insallah, ben kiza daha sicak bakiyorum
cicili bicili giydiririm, hatta anne kiz takimlari oluyor cok tatli

Hosgeldin esma busefer olacak sen pozitif birisin oyle olmasan bu kadar cabuk aramiza tekrar donemezdin ama bu sefer olacak buna tum kalbimle inaniyorum.tekrar hosgeldin
Hosbuduk canim insallah arkadasim olur duanizi eksik etmeyin benden rabbim yardimcimiz olsun cumlemizin sizlerin hamileligide sorunsuz gecsin insallah tamamina erdirsin insallah bende hamileyim diye yazabiirim insallah duanizi eksik etmeyin benden ne olur

Doktordan memnun kalmana sevindim.Bu kontrolüde başarıyla atlattın.Verdiğin bilgiler içinde saolasın.Bende pazartesi gidicem.10 gün önce bi lekelenme yaşamıştım raporluydum bakalım inşallah sağlıklıdır bebiş bi sorun yoktur.Kontrol günü yaklaştıkça bende heyecan artıyo.

Kızlar bisey sorucaktim,bana 26 ocakta dondurulmuş 5. Gün embriyosundan 1 tane transfer edilmisti,9.gün değerim 257,11. Gün 543 çıktı,ikiz olabilir mi tek embriyoda,bi de yanlis mi hesapladim acaba diyorum,ne kadarlik hamile oluyorum şu an

5.günse bölünmüyomuş tektir erken tutunmuş deger ondan yüksek arkadasımınn11.gun 545 çıktı..

canım SATa göre hesaplayabilirsin. genelde doktorlar öyle yapıyor. Bu arada evet değerlerin yüksek. Bnm 10. gün 64 çıkmıştı ama kişiden kişiye göre de değişiyo tabi. Hayırlı olsun tekrar

[QUOTE="aydunya, post: 39296564, member: 15246ylül annesi olamasamda, topikde sizler gibi bebeğimin gelişimlerini yazamasam da sizleri takip ediyorum arkadaşlar sizlerin mutluluğu ile mutlu oluyorum...Allah bebişlerinizi size bağışlasın,hayırlı ömürler versin...İnşallah Allah bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder (içinde de bana)[/QUOTE]
İnşallah canım tez zamanda sanada nasip etsin Rabbim

dışkısıymış canım o..gerçi ben önlem olarak uzak durcam bebekler için içim rahat etsin napalım uycaz..
hatta sadece hayvanlardan değil marulda da köpek dışkısı fazlaymış sirkeli suda bekletip öyle yemem gerektiği söylendi.Aman zor elde edince böyleyiz işte biz napalım bazen aklıma geliyor peki köydekiler nasıl yapıyor diye

ben inanıyorum canım sen de bize hamileyimmm diye o güzel haberi vereceksin dualarımız seninle...

Arkadaslar dunden beri crinone geri gelirken icinde siyah kucuk lekeler var ve bugun kasik agrim cok fazla simdiye kadar pek kasik agrisi yasamadim cok nadir batma oluyordu AMA bugun butun gun ani batmalar oluyor crinonede oyle gelince baya korktum hastaneyi aradim coraspirini kestiler. Crinone hic oyle geldi mi sizde???

Benim taaaaa gebelik testi gunu olmustu, coraspini kesmistik bir sure sonra yine basladim. Kasik agrisi bende de ara ara cok siddetli oluyor, doktorunla konustuysan kafana takma, ilik bir dus al yat dinlen.

Benim taaaaa gebelik testi gunu olmustu, coraspini kesmistik bir sure sonra yine basladim. Kasik agrisi bende de ara ara cok siddetli oluyor, doktorunla konustuysan kafana takma, ilik bir dus al yat dinlen.

Canim crinonenin icinde siyah noktalar seklinde seninde mi oyleydi?? Kasik agrimda yoktu bugun surekli batiyor.. Kirmizi olmadigi icin cok onemli degil dedi. Zaten surekli korku icindeyim yarinda pazar aksi zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…