Canim crinonenin icinde siyah noktalar seklinde seninde mi oyleydi?? Kasik agrimda yoktu bugun surekli batiyor.. Kirmizi olmadigi icin cok onemli degil dedi. Zaten surekli korku icindeyim yarinda pazar aksi zaman oldu
O kadar haklısın ki , ben de bırakmıştım progestanı doktorum gerek yok artık dedi ve 1 hafta sonra kanamam oldu . Çok dikkat etmek lazım , en önemli şey bebişlerin sağlığı tabii bizim de . Allahım korusun hepimizi .Kızlar siz bilirsiniz ama ben yine de yaşadığım içi sizleri uyarmak istedim progestani bence bırakmayın bir süre en azından doktorunuza danışın herkesin bünyesi aynı değil benm bıraktığım. Ertesi gün kanamam oldu burdan haber verdim sizlere bazıların da ise gerek kalmıyor tabiasmakilit gibi o şanslı grupta bnce canm benm.doktorum.suan progestan la tedavi ediyor beni tralleria da aynı şekilde yani ise yaramasa vermezler sanirjm. Artık kimsenin üzülmesini istemiyorum.gercekten burdan kötü şeyler okuyunca üzülüyorum ne olur herkes dikkat etsin kendine işi gücü bırakın kendiniz ve bebeginize odaklanın brn hata yaptım ama.sukur bebeğim. Hala benmle onu kaybetsem kendimi.suclardim lütfen böyle şeylere çok dikkat edelim hepiniz kardesimsiniz aile.olduk burda Rabbim hepimizi korusun...
O kadar haklısın ki , ben de bırakmıştım progestanı doktorum gerek yok artık dedi ve 1 hafta sonra kanamam oldu . Çok dikkat etmek lazım , en önemli şey bebişlerin sağlığı tabii bizim de . Allahım korusun hepimizi .
Benim de koyu kahve idi, nokta degil ama jel bayagi kahverengiydi, yerlesme kanamasiymis.
Wc de peceteye kirmizi kan gelirse endiselen, ki o zaman bile progesteron veriyorlar biliyorsun, , onun disinda kahve ya da pembe jel artiklarina takilma demisti bana doktor.
Canım, Rabbim duâlarını karşılıksız bırakmayacak eminim ve senin günlerini bebişini de konuşacağız burada :)İnsallah amin allah razi olsun hepinizden rabbim benimde yuzumu guldursun insallah guzel haber vermeyi cok istiyorum size
Amin insallah canim insallah rabbim bebeginide sana bagislasin insallah rabbim korusun bebegini dualarin icin cok saol hepinizden allah razi olsun burdaki butun arkadaslar destek oldunuz cok saolunCanım, Rabbim duâlarını karşılıksız bırakmayacak eminim ve senin günlerini bebişini de konuşacağız burada :)
Bende 3 ay olsada biraksam artik diye bakiyorum.bigun jel bigun igne yapiyorum.ama boyle okuyunca korktum cidden.tup doktorum demisti banada 3 aya kadar kullanirsin snra birakirsin die.smdiki doktorumda onun ustune bisey demediBana da dun doktor azaltmadan kes, artik plasenta olusmus dedi ama ben sizin yazdiklarinizdan sonra birakamadim valla, yarin mail aticam kendi doktoruma azaltayim mi diye, gunde bire dusurtur sanirim.
Ay aşırı marul yiyorum ben folik asit deposu diye çok iyi yıkıyorum sirkeli suda bekletiyorum canım..hatta sadece hayvanlardan değil marulda da köpek dışkısı fazlaymış sirkeli suda bekletip öyle yemem gerektiği söylendi.Aman zor elde edince böyleyiz işte biz napalım bazen aklıma geliyor peki köydekiler nasıl yapıyor diye
Bulgur da folik asit deposu canlar.. Amerikada doktorlarin folik asit yerine bulgur verdiklerine dair bir yazi okumustum..
Hahaha ne bileyim bacı.. vardir herhalde..Amerikada bulgur var miymis
Hahaha ne bileyim bacı.. vardir herhalde..
Yok canim tutmadi.. bence tutmaz da zaten.. bizim spermler insan evladi tarafindan seçildigi icin.. dogal dollenme degil.. cok inanirim Çin takvimine gerçi.. adamlarda milyar milyar nüfus var istatistikleri dogrudur yani
ay ben delirirdim doguma kadar ogrenmesem.. sevmem o kadar adrenalin..Lulindaninki tutmustu, bana da erkek cikti burda.
Ayyy cinsiyeti beklemek cok heyecanli, bazen doguma kadar soylemeyin mi desem diyorum, full adrenalin
Bende 3 ay olsada biraksam artik diye bakiyorum.bigun jel bigun igne yapiyorum.ama boyle okuyunca korktum cidden.tup doktorum demisti banada 3 aya kadar kullanirsin snra birakirsin die.smdiki doktorumda onun ustune bisey demedi
Evet canim 50 mg olan progestan igne.ben tek doz oluyorum ama yagli bi igne oldugu icin sonradan bu sekilde oluyor.vuran kisiye igneyi yavas enjektr etmesini rica et ve yapildiktan sonra hemen kalkma o alkollü pamukla 1 2 dk bastir oyle kalkIgne progestan 50 mg olan iğne mi?? Banada 2 doz şeklinde söylediler dun yaptırdım ama kalçam çok kotu oldu oturulmuyor 2 tane olunca oldu sanırım. Sizinde mi 2 ?
Evet canim 50 mg olan progestan igne.ben tek doz oluyorum ama yagli bi igne oldugu icin sonradan bu sekilde oluyor.vuran kisiye igneyi yavas enjektr etmesini rica et ve yapildiktan sonra hemen kalkma o alkollü pamukla 1 2 dk bastir oyle kalk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?