Ben transferden itibaren aslinda fitil olani kullaniyodum sonra tahris ve kasinti yapti.doktor biraz igne yaptir dedi.sonrasinda igneyi surekli yaptirirsan beze olur agri olur rahat edemezsin dedi.crinone kullan dedi bende onunda kasinti yapabilecegini soyleyince donüsümlü kullanabilecegimi soyledi.yani onmli olan progestan hormonunu almak dedi.bnmde tahmin ettigim gibi crinone jel kasinti yapti ignede arka arkaya bir hafta yaptirinca kalcam morardi bnde bu sekilde yapiyorum.eger jel snde rahatsizlik yapmiosa ona devam et ama rahatsiz ediosa o sekilde yapabilirsin heralde yani yinese doktoruna daniş istersen.ben 10.haftanin icindeym.sen kac haftaliksin.biraz uzun oldu ama yardimci olur insallahCnm bir gün crinone 1 gün iğne doktor mu dedi?? Bende öyle yapıyım sadece iğne çok zor hele 2 doz dun sağ tarafıma oturamadım. Kaç haftalık Hamilesin?
Aynini ben de yaptim ama takim elbiseleri mecbur dolapta tuttugumdan cok da boşalmadi gibi geldi.. eşim hala bi dolu kiyafetin var deyip duruyorIyi pazarlar...
bugun gardirobumda bana dar gelen kiyafetleri kaldirayim kalabalik etmesin dedim, dolap kus gibi kaldi
Benim de niyetim var ama bir türlü totoyu kaldırıp yapamadım:)Iyi pazarlar...
bugun gardirobumda bana dar gelen kiyafetleri kaldirayim kalabalik etmesin dedim, dolap kus gibi kaldi
Oje, krem ve makyaj yapmaya devam ediyorum. Manikür, pediküre kendi malzemelerimi götürüyorum.Kızlar oje cilt serumu makyaj krem bunları napıyosunuz manikür pediküre gitmem lazım çok bakımsız hissediyorum eften püften şeyler duyuyorum cevremde ay dikkat etler çok..
Ben transferden itibaren aslinda fitil olani kullaniyodum sonra tahris ve kasinti yapti.doktor biraz igne yaptir dedi.sonrasinda igneyi surekli yaptirirsan beze olur agri olur rahat edemezsin dedi.crinone kullan dedi bende onunda kasinti yapabilecegini soyleyince donüsümlü kullanabilecegimi soyledi.yani onmli olan progestan hormonunu almak dedi.bnmde tahmin ettigim gibi crinone jel kasinti yapti ignede arka arkaya bir hafta yaptirinca kalcam morardi bnde bu sekilde yapiyorum.eger jel snde rahatsizlik yapmiosa ona devam et ama rahatsiz ediosa o sekilde yapabilirsin heralde yani yinese doktoruna daniş istersen.ben 10.haftanin icindeym.sen kac haftaliksin.biraz uzun oldu ama yardimci olur insallah
Canım nasılsın ikili testin nasıl çıktı? Hep aklimdaydin ama ben yazmadım
Haklısın canim yillarca bekleyince ister istemez daha fazla endişe ediyoruz.Bana iki doz demediler tek doz igne yaptiriyorum o yuzde .crinonede gunde bir oluyo.öncedende progestan fitil 200 mg gunde 3 kere yaptiriyodu doktor.12 hafta mi kullanicaksin sende doktorun bunla alakali birsey dedi mi.sabredicez igne yagli oldugu icin snrada agrisi oluyo ama smdi ben daha alistim morarma arada yapio ama.bide dedigim gibi yavas enjekte etmelerini soyle ve hemen kalkma alkollu pamugu bastir igne yerine 2 dk dur oyle kalk canimCnm benimde 10 haftalık.. Crimone bende çok sorun yapmadı aslında sürekli kuru kalmaya ozen gosterdim ama 2 gundur gelen crınone tortularında siyahlasma var ondan korktum biraz iğne devam edeyim dedim hastanedende crinoneye devamda edebilirsiniz igneyede gecebilirsiniz dediler. Ignede 2 doz olunca kalçam çok fena oldu dun. Bende donuşumlu olarak yapıyım senin gibi. crinone 90mg, progestan 50 mg galiba ondan 2 doz dediler
Ben cok endiseliyim sanirim normalinden fazla, yillarca hamile kalamayinca simdide olunca hala inanamiyorum sanirim. Bide 12 hafta riskli diyorlarya ondan hep korku, belkide okudugum olumsuzluklar korku yapiyo rabbim bebeklerimizi korusun
Ben de kendi malzemelerimle gidiyorum da sorayım dedim pinpirikli oldum biraz..Oje, krem ve makyaj yapmaya devam ediyorum. Manikür, pediküre kendi malzemelerimi götürüyorum.
Merhaba Şekerim ya telefonum bozuldu telefon numaraları hep o telefonumda kaldı Cumartesi inşallah tamir olursa alacağım ve internetime kavuşacağım buhaftaiçi giremeyeceğim nete sana kısaca özetleyeyimCanım nasılsın ikili testin nasıl çıktı? Hep aklimdaydin ama ben yazmadım
Haklısın canim yillarca bekleyince ister istemez daha fazla endişe ediyoruz.Bana iki doz demediler tek doz igne yaptiriyorum o yuzde .crinonede gunde bir oluyo.öncedende progestan fitil 200 mg gunde 3 kere yaptiriyodu doktor.12 hafta mi kullanicaksin sende doktorun bunla alakali birsey dedi mi.sabredicez igne yagli oldugu icin snrada agrisi oluyo ama smdi ben daha alistim morarma arada yapio ama.bide dedigim gibi yavas enjekte etmelerini soyle ve hemen kalkma alkollu pamugu bastir igne yerine 2 dk dur oyle kalk canim
Benimde estrofem,coraspin,progestan ve folbiol var.tup bebek doktorumu kalp atislarini duyunca biraktik.15gun snra baska doktora kontrole gittim.yine 15gun snra cagirmisti ama 10gun once bi lekelenmem oldu ozamn gittim rapor verdi.smdi yarin kontrole gitcem insallah bebeğim iyidir doktordan iyii seyler duyarim.sende insallah guzel seyler duyarsinBanada 12 hafta dediler cnm. Aslinda burda bana cok ilac vermediler. Pozitif sonuc Alana kadar 2 crinineydi pozitif sonuc alinca teke dustu, folbiol, kan dulandirici, coraspirin bunlar var sadece, estrofende hic vermemislerdi zaten.
SEN kontrole ne kadar arayla gidiyorsun??? Ben en son gecen cuma gittim 9 gundur gitmedim insallah bu hafta ici gitmeye caliscam.. Insallah o kucuk kalbi hala atiyordur hala benledir
Benimde lekelenmeden sonraki ilk kontrolüm yarin ayni senin gibi on bucukta.insallah bebeklerimiz iyidirKızlar yarın kontrol günüm sabah 10 buçuk ta benm icin dua edin olur mu Rabbim hepimizin kuzularini korusun inşallah çok korktum ve kötü günler yaşadım ama bebeğim iyi olsun da .... Rabbim bir daha yaşatmasin
Canım yarın güzel haberlerle bekliyorum Rabbim işini rast getirsin inşallah amiiiinKızlar yarın kontrol günüm sabah 10 buçuk ta benm icin dua edin olur mu Rabbim hepimizin kuzularini korusun inşallah çok korktum ve kötü günler yaşadım ama bebeğim iyi olsun da .... Rabbim bir daha yaşatmasin
Canım Rabbim senin işinide rast getirsin inşallah hayırlı haberlerle gelin inşallah amiiinBenimde lekelenmeden sonraki ilk kontrolüm yarin ayni senin gibi on bucukta.insallah bebeklerimiz iyidir
Amin canim inşallah çok saolCanım Rabbim senin işinide rast getirsin inşallah hayırlı haberlerle gelin inşallah amiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?