2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar oje cilt serumu makyaj krem bunları napıyosunuz manikür pediküre gitmem lazım çok bakımsız hissediyorum eften püften şeyler duyuyorum cevremde ay dikkat etler çok..

ben hepsini kullanıyorum, hatta deodorant bile sıkıyorum bazen
manikür pedikür agdaya da pozitifi gördüğümün birkaç gün sonrasında bile gittim,
sonuçta ünlülere bakarsan 9 ay karınları burunlarında ekranlardalar, manikürü de makyajı da her seyi yapıyorlar.
saçıma keratin bakımı yaptırmıştım tüpten önce, onu tekrarlamak istiyorum ama zararı var mı bilmiyorum
internetten aradım bulamadım bişey, fikri olan var mı?
saça keratin sürüp düzeştiriciyle sabitliyorlar, o sırada buharlaşıyor keratin, soluyorsun tabi ister istemez
brezilya fönüne benziyor ama ilaç yok sadece keratin var

Benimde lekelenmeden sonraki ilk kontrolüm yarin ayni senin gibi on bucukta.insallah bebeklerimiz iyidir
Ins canm benm senn kaç gün oldu lekelenme yaşayalı benm bildiğin şakır şakır kanama oldu ama şükür durdu smdi hafif kahverengi akıntım var dua edelim birbirimize yarın hayırlı haberler ile dönelim inş :)

Evet canim biliyorum kanaman olmustu senin korkutmuştun bizi.lekelenme yaşayali on gün oldu.bu on gun icinde ara ara oluyo yine açik kahve pembemsi.insallah guzel haberlerle donelim

Evet canim biliyorum kanaman olmustu senin korkutmuştun bizi.lekelenme yaşayali on gün oldu.bu on gun icinde ara ara oluyo yine açik kahve pembemsi.insallah guzel haberlerle donelim
Canm özellikle gece progestan koyuyorum vajinal sabah geliyor progestan geri sanırım o da kahverengi gibi gün içinde o kadara net belli olmuyor ama inş sorun yoktur tatlım Rabbim bebislerimizi bize bağışlasin

Canm özellikle gece progestan koyuyorum vajinal sabah geliyor progestan geri sanırım o da kahverengi gibi gün içinde o kadara net belli olmuyor ama inş sorun yoktur tatlım Rabbim bebislerimizi bize bağışlasin
Allah'ın izniyle insâllah iyidir bebeklerimiz.Progestan geri geliyor olabilir.Allah yaşatmasın birdaha.Sanada dua edicem yarın hayırli haberler verelim burda inşallah

Canımm dualarım seninle , benim de kontrolüm yarın 12 de .. Bugün çıktık hastaneden , kanamam kesildi kahverengi akıntım devam ediyor ağrım var ama normalmiş bir hafta falan sürer dedi doktorum . Hareketlerini ve kalp atışını gördüm bugün ama yarın kendi doktorum ayrıntılı bakacak . Belki cinsiyeti de söyler . Rabbim yardımcımız olsun

Aminn canm benm benm de dualarım seninle hep birlikte güzel bir gün olsun insallah :)

Günaydın herkese. Bugün 15 tatil bitti. İşe başlıyorum . keseyi ve kalp atışını duymak için bir 10 gün daha nasıl geçecek bakalım. Çok zorr beklemek.hesaplayiciya gore 5+1 görünüyor
Crinone JEL ve bant dışında bir şey kullanmiyorum su an.kontrole de daha epey var .
Lulinda sen Güvenç Bey'le mi devam ettin?

Gunaydin kızlaaaaaar.. bugun milli kontrol günü sanırım.. bizim de oğluşla bulusmamiz var.. sira bekliyoruz. Hepimiz guzel haberler verucez inşallah bugun, inaniyorum..

canım dünden beri haberler gazetelerde okuyorum, bodrumda özel bir hastane diyor acıbadem mi bilemedim, 8 aylık kadının plasentası yırtılmış, doktorlar bir sey yok demişler, bebek ölmüş, kadın zehrlenmiş böbrekleri iflas etmiş, diyalize bağlanmış..
ayy canım sıkıldı valla yaaa..

Ben de simdi okudum hurriyette.. acibadem oldugunu sanmiyorum. bodrumda yasayanlardan hic duymadim.. acibademin her iki domtoru da boyle bi seyi gozden kacirmazdi bence.. iceri bi girebilsem sorcam doktora.. tam 1 saat oldu bekliyorum.

Ooff bugun bnde basladim ise ayni sen gbi arkdsm icim hic rahat deil ama keske gelmesemiydim diyorum kalp atisini duyana kdr. bnm de hesaplayiciya gore 6. Hfta bugun. Sanirim sende guwenc beyin hastasisin Cuma gunu cagrdi guwenc bey bni de kalp icin ama ck korkuyorum bn ya zmn gecmiyo

Günaydın,
Bende bant ve jel kullanmıştım. Bu hafta itibariyle Güvenç bey le vedalaşıyoruz. 15 Yıldır gittiğim jinekoloğumla devam edeceğim. Güvenç Bey den ötürü değil ama, merkeze hamile olarak gidip, bebek sahibi olanların vaktini alıyormuş gibi hissettiğimden devam etmek istemedim. Yoksa Herşey yolunda. Hatta az önce aradı, Harmony sonucunu yorumladı.

Kizlar 6 subatta memoriale gittim ya, 15 gunluk kontrol hakkimi da kullanayim diyip 20 subata kontrol randevusu aldim simdi. 12 subatta da herman beyle randevum var, her hafta doktora gidiyor olacagim yani, psikopata bagladim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…