Kızlar oje cilt serumu makyaj krem bunları napıyosunuz manikür pediküre gitmem lazım çok bakımsız hissediyorum eften püften şeyler duyuyorum cevremde ay dikkat etler çok..
Ins canm benm senn kaç gün oldu lekelenme yaşayalı benm bildiğin şakır şakır kanama oldu ama şükür durdu smdi hafif kahverengi akıntım var dua edelim birbirimize yarın hayırlı haberler ile dönelim inş :)Benimde lekelenmeden sonraki ilk kontrolüm yarin ayni senin gibi on bucukta.insallah bebeklerimiz iyidir
Amin canm benm Dualarini eksik etme olur mu :)Canım yarın güzel haberlerle bekliyorum Rabbim işini rast getirsin inşallah amiiiin
Evet canim biliyorum kanaman olmustu senin korkutmuştun bizi.lekelenme yaşayali on gün oldu.bu on gun icinde ara ara oluyo yine açik kahve pembemsi.insallah guzel haberlerle donelimIns canm benm senn kaç gün oldu lekelenme yaşayalı benm bildiğin şakır şakır kanama oldu ama şükür durdu smdi hafif kahverengi akıntım var dua edelim birbirimize yarın hayırlı haberler ile dönelim inş :)
Canm özellikle gece progestan koyuyorum vajinal sabah geliyor progestan geri sanırım o da kahverengi gibi gün içinde o kadara net belli olmuyor ama inş sorun yoktur tatlım Rabbim bebislerimizi bize bağışlasinEvet canim biliyorum kanaman olmustu senin korkutmuştun bizi.lekelenme yaşayali on gün oldu.bu on gun icinde ara ara oluyo yine açik kahve pembemsi.insallah guzel haberlerle donelim
Allah'ın izniyle insâllah iyidir bebeklerimiz.Progestan geri geliyor olabilir.Allah yaşatmasın birdaha.Sanada dua edicem yarın hayırli haberler verelim burda inşallahCanm özellikle gece progestan koyuyorum vajinal sabah geliyor progestan geri sanırım o da kahverengi gibi gün içinde o kadara net belli olmuyor ama inş sorun yoktur tatlım Rabbim bebislerimizi bize bağışlasin
Canımm dualarım seninle , benim de kontrolüm yarın 12 de .. Bugün çıktık hastaneden , kanamam kesildi kahverengi akıntım devam ediyor ağrım var ama normalmiş bir hafta falan sürer dedi doktorum . Hareketlerini ve kalp atışını gördüm bugün ama yarın kendi doktorum ayrıntılı bakacak . Belki cinsiyeti de söyler . Rabbim yardımcımız olsunKızlar yarın kontrol günüm sabah 10 buçuk ta benm icin dua edin olur mu Rabbim hepimizin kuzularini korusun inşallah çok korktum ve kötü günler yaşadım ama bebeğim iyi olsun da .... Rabbim bir daha yaşatmasin
Aminn canm benm benm de dualarım seninle hep birlikte güzel bir gün olsun insallah :)Canımm dualarım seninle , benim de kontrolüm yarın 12 de .. Bugün çıktık hastaneden , kanamam kesildi kahverengi akıntım devam ediyor ağrım var ama normalmiş bir hafta falan sürer dedi doktorum . Hareketlerini ve kalp atışını gördüm bugün ama yarın kendi doktorum ayrıntılı bakacak . Belki cinsiyeti de söyler . Rabbim yardımcımız olsun
Amin canm insAllah'ın izniyle insâllah iyidir bebeklerimiz.Progestan geri geliyor olabilir.Allah yaşatmasın birdaha.Sanada dua edicem yarın hayırli haberler verelim burda inşallah
Gunaydin kızlaaaaaar.. bugun milli kontrol günü sanırım.. bizim de oğluşla bulusmamiz var.. sira bekliyoruz. Hepimiz guzel haberler verucez inşallah bugun, inaniyorum..
Ben de simdi okudum hurriyette.. acibadem oldugunu sanmiyorum. bodrumda yasayanlardan hic duymadim.. acibademin her iki domtoru da boyle bi seyi gozden kacirmazdi bence.. iceri bi girebilsem sorcam doktora.. tam 1 saat oldu bekliyorum.canım dünden beri haberler gazetelerde okuyorum, bodrumda özel bir hastane diyor acıbadem mi bilemedim, 8 aylık kadının plasentası yırtılmış, doktorlar bir sey yok demişler, bebek ölmüş, kadın zehrlenmiş böbrekleri iflas etmiş, diyalize bağlanmış..
ayy canım sıkıldı valla yaaa..
Ooff bugun bnde basladim ise ayni sen gbi arkdsm icim hic rahat deil ama keske gelmesemiydim diyorum kalp atisini duyana kdr. bnm de hesaplayiciya gore 6. Hfta bugun. Sanirim sende guwenc beyin hastasisin Cuma gunu cagrdi guwenc bey bni de kalp icin ama ck korkuyorum bn ya zmn gecmiyoGünaydın herkese. Bugün 15 tatil bitti. İşe başlıyorum . keseyi ve kalp atışını duymak için bir 10 gün daha nasıl geçecek bakalım. Çok zorr beklemek.hesaplayiciya gore 5+1 görünüyor
Crinone JEL ve bant dışında bir şey kullanmiyorum su an.kontrole de daha epey var .
Lulinda sen Güvenç Bey'le mi devam ettin?
Günaydın,Günaydın herkese. Bugün 15 tatil bitti. İşe başlıyorum . keseyi ve kalp atışını duymak için bir 10 gün daha nasıl geçecek bakalım. Çok zorr beklemek.hesaplayiciya gore 5+1 görünüyor
Crinone JEL ve bant dışında bir şey kullanmiyorum su an.kontrole de daha epey var .
Lulinda sen Güvenç Bey'le mi devam ettin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?