2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar 6 subatta memoriale gittim ya, 15 gunluk kontrol hakkimi da kullanayim diyip 20 subata kontrol randevusu aldim simdi. 12 subatta da herman beyle randevum var, her hafta doktora gidiyor olacagim yani, psikopata bagladim sanirim
Hahaha, ben de 2 Şubat ta Melih bey e gittim ya, Güvenç Bey deki 21 gün hakkımla bu perşembe bir daha gideceğim. Sonra 15 hakkıyla Melih bey e. Aklın yolu bir:)

Kızlar size mutlu ve güzel haberlerle geldim günümüz böyle de devam eder umarım :) bebeğim gayet iyimiş doktor içerde birqz kanama alanı var ama toparlamis dedi zaten gelen pek fazla bişey yok şükürler olsun ilaçlara devam 26 sına randevu verdi kontrol için Mart a kadar yatacaksin dedi çok fazla ayakta durmam yasak yemeği yatakta yiyorum bir tek wc ye kalkiyorum o da 10 dk da bi Afedersiniz idrar im geliyor :) bebeğim 14 haftalik olmuş teyzeleri ama cinsiyet icin 1 ay sonra dedi şimdi yanılma payı çok yüksek tahmin yürütmek istemiyorum dedi doktorumuz inş hersey yolunda gider hepimiz için yanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim tatlı annisler...

Gözün aydın canım, bak ne güzel herşey yolunda gitmeye başladı.

Ise baslamak zaman gecirmek acisindan iyi olabilir G gelartikannecim
ben de guvenc beyin hastasiyim evet.bugun aradim jeli gunde 1 kereye düşürdü. Bantlari da gunasiri 2 tane kullan dedi.bugun pruluton depot ignesini yaptir dedi.haftaya kontrole çağırdı. Senin transferin hangi gündü. Cuma dedigine göre benden öncesindir.
kalp atisini sağlıklı duymadan icimiz rahat etmeyecek haklisin. sevgiler

="esilaecrin, post: 39313996, member: 603444"]Ins canm benm senn kaç gün oldu lekelenme yaşayalı benm bildiğin şakır şakır kanama oldu ama şükür durdu smdi hafif kahverengi akıntım var dua edelim birbirimize yarın hayırlı haberler ile dönelim inş :)[/QUOTE]
Kizlar bu kanama ve kahverengi akinti hemen hemen herkeste olmuş galiba acaba neden bu kadar sik oluyor sizin neden olmuş kanama ne dedi doktor benim bebeklerden birinin plesantada yırtık oluşmuş doktor geçer dedi inş geçer korkuyorum 1 hafta sonra randevum var sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum inş ikisinde kalp atışı hala vardır

[QUOTEgerçekten mist: 39321767, member: 258692"]canım dünden beri haberler gazetelerde okuyorum, bodrumda özel bir hastane diyor acıbadem mi bilemedim, 8 aylık kadının plasentası yırtılmış, doktorlar bir sey yok demişler, bebek ölmüş, kadın zehrlenmiş böbrekleri iflas etmiş, diyalize bağlanmış..
ayy canım sıkıldı valla yaaa..[/QUOTE]
Yaaaa gercektenmi benimde cnm sıkıldı simdi bende 7 haftaligim ikiz bebeklerim olacak bi tanesinin plasentasinda yırtık oluştu kanamam oldu doktor geçerdedi yeni hamilesin dedi bende korktum simdi ne yapsam ki

esilaecrin canim şükürler olsun cok sevindim iyi olmaniza.. yat sen bol bol.. dikkat et kendine.. ben giremedim doktora 2 saat bekledim.. sinir geldi.. işe döndüm.. Aksam 6 da gitcem tekrar..

iyi hadi gözün aydın, geçmiş olsun, seninkinin cinsiyeti belli olsaydı sevinecektim, bana yakın tarihsin benimkinin de belli olur diye :) bende haftaya salı gidicem kısmetse 16.haftanın içinde olacağız bakalım sölicek mi doktor amcamız :)

16. Haftada artik sen de usg goruntusunden anlarsin
asmakilit ay cok sinir bozucu, o kadar bekleyip geri mi dondun? Doguma falan mi girmis acaba doktor? M mhtpfth sen de uzme kendini, gazetedeki haber 8 aylik gebelik, seninkinde bir sey olsa doktor soylerdi.

Hahaha, ben de 2 Şubat ta Melih bey e gittim ya, Güvenç Bey deki 21 gün hakkımla bu perşembe bir daha gideceğim. Sonra 15 hakkıyla Melih bey e. Aklın yolu bir:)

Hahahaha hakkaten yaaa
Bu arada ben bir sure 2 doktor devam edeyim diyorum, malum yaz donemi doktorlardan biri tatile giderse digerine doguma giderim diye..

merhaba kızlar bugün randevum vardı onbuçukta.10 gündür raporluydum işleri evden yürütmeye çalışınca ofise geldiğim ilk gün bi yoğunluk oldu şimdi bakabildim foruma.
bebeğim iyimiş çok şükür.11+1 olmuş bugün.Lekelenmem azalmıştı.Şuan daha iyiyim çok şükür.Tüp bebek doktorum ilaçları 3 aya kadar kullanmamı söylemişti.Kalp atışı duyduktan sonra hep gittiğim doktoruma devam ediyorum.Diğer ilaçları bırakırsın ama progestanı 4.aya kadar kullancaz dedi . Bakalım artık bebeğim iyi olsunda katlanıcaz.3 ayı doldurduktan sonra belki hap şeklinde olarak progestan kullanırım diye düşündüm doktorda olur dedi bakalım.
esilaecrin seninde kontrolünün iyi geçmesine sevindim canım.

Gecen hafta 4.5 gun yokmus doktor. Hem hastalari birikmiş, hem acil hasta geldi 2 tane, biri doguracakti sanirim. Bi de yonetim 2 defa cagirdi görüşmeye.. Dedim deeeeeerrrrttttt.. sizle mi ugrascam.. aksaba görüşürüz. M mhtpfth canim haberde bence teşhis gecikmiş. Benim bi arkadasima da oldu 8 aylikken ama hemen mudahale edildi. Bebegi tam vaktinde dogdu . kaygilanma sen.

Sen nerde calisiyorsun canim? Ban bodrumda herkes turizmle ugrasip sadece yazin calisirmis gibi geliyor da

Gozun aydin cok sevindim..
Benim de 12 hafta bitti, doktor aksam mailime cevap yazmis, crinone jeli 10 gun boyunca gunde bire dusurup sonraki 10 gun de gun asiri kullanip birakacakmisim, 16. Haftanin icindeyken birakmis olcam yani..

Gozun aydin cok sevindim..
Benim de 12 hafta bitti, doktor aksam mailime cevap yazmis, crinone jeli 10 gun boyunca gunde bire dusurup sonraki 10 gun de gun asiri kullanip birakacakmisim, 16. Haftanin icindeyken birakmis olcam yani..
Hadi az kaldı sayılı gün çabuk geçer diyelim ozaman ne diyelim :). Tüp bebek doktorum progestanı hiç ağız yoluyla kullanabilirsin gibi birşey dememişti yani jel fitil ve iğne seçenekleri mevcuttu.Bu doktor ağız yoluyla da alabilirsin dedi.Biraz halsizlik bulantı yapıyormuş belkide o yüzden çok tercih edilmiyor.
Arkadaşımda hamile aramızda 10 gün var o 10 gün önde.Tüp diil onunki ne progestan ne estrofem hiçbişy bilmiyo valla

Ben agustos anneleri topiginden bu sebeple kosarak uzaklasmistim, onlarin en buyuk derdi bulantiyken ilk haftalarda bizim popomuz elek gibi, avuc avuc da ilac iciyorduk

Ben agustos anneleri topiginden bu sebeple kosarak uzaklasmistim, onlarin en buyuk derdi bulantiyken ilk haftalarda bizim popomuz elek gibi, avuc avuc da ilac iciyorduk
Evet sorma ya halada içiyoruz ilaçları 3 ay geçsin 4 ay geçsin derken ilaçsız bir gün geçmicek heralde.Bunada şükür en azından bebeklerimizi görüp senin için katlanıyorum diyebiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…