- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Tesekkurler tatlim Allaha Şükürler olsun canm yoluna girdi sayilirGözün aydın canım, bak ne güzel herşey yolunda gitmeye başladı.
Canm benm.cok Sağol :) hadi yaa neyse geç olsun da iyi olsun sonuclar akşam senden de güzel haberler bekliyorum bakalım nasilmis rüzgar bebek ...esilaecrin canim şükürler olsun cok sevindim iyi olmaniza.. yat sen bol bol.. dikkat et kendine.. ben giremedim doktora 2 saat bekledim.. sinir geldi.. işe döndüm.. Aksam 6 da gitcem tekrar..
Kizlar bu kanama ve kahverengi akinti hemen hemen herkeste olmuş galiba acaba neden bu kadar sik oluyor sizin neden olmuş kanama ne dedi doktor benim bebeklerden birinin plesantada yırtık oluşmuş doktor geçer dedi inş geçer korkuyorum 1 hafta sonra randevum var sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum inş ikisinde kalp atışı hala vardır[/QUOTE]="esilaecrin, post: 39313996, member: 603444"]Ins canm benm senn kaç gün oldu lekelenme yaşayalı benm bildiğin şakır şakır kanama oldu ama şükür durdu smdi hafif kahverengi akıntım var dua edelim birbirimize yarın hayırlı haberler ile dönelim inş :)
Sağol tatlım :) doktor aslında bişeyler gördü ama yanılma payı olur diye söylemek istemedi bence çünkü bu ay sonu belli olur dedi 26 sinda randevum yaklaşık 16 haftayı geçiyor yani o zmn benm beli olabilirse snn de bu kontrolünde kesin belli olur. Gerçi sağlıklı olsunlar da valahi umrumda değil kız veya erkek Rabbim sağlıkla versin tek dileğim bu.iyi hadi gözün aydın, geçmiş olsun, seninkinin cinsiyeti belli olsaydı sevinecektim, bana yakın tarihsin benimkinin de belli olur diye :) bende haftaya salı gidicem kısmetse 16.haftanın içinde olacağız bakalım sölicek mi doktor amcamız :)
Gözün Aydın Canımmm çok sevindim . Benim de kontrolüm iyi geçti , kanama yok şükür . Ilaçlara ve dinlenmeye devam dedi , cinsiyet erkek :)) valla yanlış göremediysem tabi ama çok bariz belliydi . Doktor da büyük ihtimalle dedi ya bakalım . İnşallaj herşey böyle yolunda devam eder:)Kızlar size mutlu ve güzel haberlerle geldim günümüz böyle de devam eder umarım :) bebeğim gayet iyimiş doktor içerde birqz kanama alanı var ama toparlamis dedi zaten gelen pek fazla bişey yok şükürler olsun ilaçlara devam 26 sına randevu verdi kontrol için Mart a kadar yatacaksin dedi çok fazla ayakta durmam yasak yemeği yatakta yiyorum bir tek wc ye kalkiyorum o da 10 dk da bi Afedersiniz idrar im geliyor :) bebeğim 14 haftalik olmuş teyzeleri ama cinsiyet icin 1 ay sonra dedi şimdi yanılma payı çok yüksek tahmin yürütmek istemiyorum dedi doktorumuz inş hersey yolunda gider hepimiz için yanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim tatlı annisler...
Vaaaaay bi oglumuz daha geliyoooooorrrr... tebrik ederim canim.. Allah nazarlardan saklasin.. Kirk bir kere maşallah.. Rabbim o kanamalari tekrar gostermesin inşallah..Gözün Aydın Canımmm çok sevindim . Benim de kontrolüm iyi geçti , kanama yok şükür . Ilaçlara ve dinlenmeye devam dedi , cinsiyet erkek :)) valla yanlış göremediysem tabi ama çok bariz belliydi . Doktor da büyük ihtimalle dedi ya bakalım . İnşallaj herşey böyle yolunda devam eder:)
Amiiiin çok teşekkürler :) bir daha o korkuyu yaşatmasın Rabbim bana ve hiçkimseye ...sağlıkla alalım kucağımızaVaaaaay bi oglumuz daha geliyoooooorrrr... tebrik ederim canim.. Allah nazarlardan saklasin.. Kirk bir kere maşallah.. Rabbim o kanamalari tekrar gostermesin inşallah..
Geçmiş olsun canım.Bu gün kontrole gidenler bende dahil hepimiz güzel haberler verdik çok şükür.İnşallah böyle devam eder.Bir erkek daha geldi.Şimdilik sadece bitanecik kız duyduk gerisi erkek :) hayırlı uğurlu olsunGözün Aydın Canımmm çok sevindim . Benim de kontrolüm iyi geçti , kanama yok şükür . Ilaçlara ve dinlenmeye devam dedi , cinsiyet erkek :)) valla yanlış göremediysem tabi ama çok bariz belliydi . Doktor da büyük ihtimalle dedi ya bakalım . İnşallah herşey böyle yolunda devam eder:)
Amin , çok teşekkür ederim , evet gerçekten de bi erkek popülasyonu oldu :) sağlıkla doğsunlar hepsi inşallah :)))Geçmiş olsun canım.Bu gün kontrole gidenler bende dahil hepimiz güzel haberler verdik çok şükür.İnşallah böyle devam eder.Bir erkek daha geldi.Şimdilik sadece bitanecik kız duyduk gerisi erkek :) hayırlı uğurlu olsun
:)))))))) olabilir erkek çoğunlukta çünkü , :))))) , 2 li test de verdik bugün sonuc perşembeye çıkarmış , ense kalınlığı 1,27 idi burun kemiği de varmış . İnşallah test sonucu da iyi gelir . Sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz :))Acaba diyorum sperm seçerken en hareketlileri seciyorlar da, en hareketliler erkek de, o yuzden mi tüp bebelerde erkek çoğunlukta??
Hadi gözünüz aydın, bir aslan burcu erkek daha geliyor. Kızların vay haline:):)))))))) olabilir erkek çoğunlukta çünkü , :))))) , 2 li test de verdik bugün sonuc perşembeye çıkarmış , ense kalınlığı 1,27 idi burun kemiği de varmış . İnşallah test sonucu da iyi gelir . Sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz :))
Canm bnde çok sevindim seninde gözün aydın tatlım şükürler olsun sikintiyi atlattik sayılır inş Rabbim bir daha yaşatmaz :) ay masllah bir oğlumuz daha geliyor erkek bebek egemen topik olcak sanırım :) hayırlı olsun canm.Gözün Aydın Canımmm çok sevindim . Benim de kontrolüm iyi geçti , kanama yok şükür . Ilaçlara ve dinlenmeye devam dedi , cinsiyet erkek :)) valla yanlış göremediysem tabi ama çok bariz belliydi . Doktor da büyük ihtimalle dedi ya bakalım . İnşallaj herşey böyle yolunda devam eder:)
Lulinda cinsiyetimiz belli oldu , erkekmiş :) tabloya ekleyebilir misin diye yazıyorum . Eline sağlık ve çooook teşekkürler :)) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimiz için ..
Sağlıklı olsun da boşver 20 Şubat'ta öğren , göstermemiştir belki nazlanıp :) çok teşekkür ederim bu arada :)hayirlisi olsun canim tebrik ederim, cuma soylemedi doktor bize, 12+3 gorunuyor dedi halbuki..
persembe herman bey hayatta soylemez, kaldik mi 20 subata
Çok teşekkürler , atlattık şükür dikkat edicez artık önceliğimiz onlar . Amin bi daha yaşamayalım bunları inşallahCanm bnde çok sevindim seninde gözün aydın tatlım şükürler olsun sikintiyi atlattik sayılır inş Rabbim bir daha yaşatmaz :) ay masllah bir oğlumuz daha geliyor erkek bebek egemen topik olcak sanırım :) hayırlı olsun canm.
Sağlıklı olsun da boşver 20 Şubat'ta öğren , göstermemiştir belki nazlanıp :) çok teşekkür ederim bu arada :)
12+4 teyim normalde ama 13+5 görünüyor , sanırım o yüzden de görmüş olabiliriz . Tabii önce sağlıklı olsun çok zor geldik hepimiz bu günlere , kız ya da erkek hiçbir önemi yok .Usg'de onden mi gidiyor seninki? Herkesin 3-4 gun onden gidiyor sanki..
valla saglikli olsun da dedigin gibi, her seferinde kalbi atiyor mu, gelismis mi, her sey yolunda mi diye endiselenmekten cinsiyetin onemi kalmiyor.
Hani 3 oglum olsa kiz istemem normal ama ilk cocuk icin cok da onemi yoktur heralde hicbirimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?