2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

esilaecrin canim şükürler olsun cok sevindim iyi olmaniza.. yat sen bol bol.. dikkat et kendine.. ben giremedim doktora 2 saat bekledim.. sinir geldi.. işe döndüm.. Aksam 6 da gitcem tekrar..
Canm benm.cok Sağol :) hadi yaa neyse geç olsun da iyi olsun sonuclar akşam senden de güzel haberler bekliyorum bakalım nasilmis rüzgar bebek ...

Kizlar bu kanama ve kahverengi akinti hemen hemen herkeste olmuş galiba acaba neden bu kadar sik oluyor sizin neden olmuş kanama ne dedi doktor benim bebeklerden birinin plesantada yırtık oluşmuş doktor geçer dedi inş geçer korkuyorum 1 hafta sonra randevum var sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum inş ikisinde kalp atışı hala vardır[/QUOTE]
Canm doktor net belli bir sebep söylemedi bana sadece düşük tehdidi dedi şükürler olsun şimdi daha iyiyiz Mart ayına kadar dikkat etmem gerek ama şundan falan diye bi açıklama yapmadı her hamilelikte olur ve tüp Bebek olduğu için daha çok görülür bu tarz sorunlar dedi

Sağol tatlım :) doktor aslında bişeyler gördü ama yanılma payı olur diye söylemek istemedi bence çünkü bu ay sonu belli olur dedi 26 sinda randevum yaklaşık 16 haftayı geçiyor yani o zmn benm beli olabilirse snn de bu kontrolünde kesin belli olur. Gerçi sağlıklı olsunlar da valahi umrumda değil kız veya erkek Rabbim sağlıkla versin tek dileğim bu.

Gözün Aydın Canımmm çok sevindim . Benim de kontrolüm iyi geçti , kanama yok şükür . Ilaçlara ve dinlenmeye devam dedi , cinsiyet erkek :)) valla yanlış göremediysem tabi ama çok bariz belliydi . Doktor da büyük ihtimalle dedi ya bakalım . İnşallaj herşey böyle yolunda devam eder:)

Vaaaaay bi oglumuz daha geliyoooooorrrr... tebrik ederim canim.. Allah nazarlardan saklasin.. Kirk bir kere maşallah.. Rabbim o kanamalari tekrar gostermesin inşallah..

Lulinda cinsiyetimiz belli oldu , erkekmiş :) tabloya ekleyebilir misin diye yazıyorum . Eline sağlık ve çooook teşekkürler :)) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimiz için ..

Vaaaaay bi oglumuz daha geliyoooooorrrr... tebrik ederim canim.. Allah nazarlardan saklasin.. Kirk bir kere maşallah.. Rabbim o kanamalari tekrar gostermesin inşallah..
Amiiiin çok teşekkürler :) bir daha o korkuyu yaşatmasın Rabbim bana ve hiçkimseye ...sağlıkla alalım kucağımıza

Geçmiş olsun canım.Bu gün kontrole gidenler bende dahil hepimiz güzel haberler verdik çok şükür.İnşallah böyle devam eder.Bir erkek daha geldi.Şimdilik sadece bitanecik kız duyduk gerisi erkek :) hayırlı uğurlu olsun

Acaba diyorum sperm seçerken en hareketlileri seciyorlar da, en hareketliler erkek de, o yuzden mi tüp bebelerde erkek çoğunlukta??

Amin , çok teşekkür ederim , evet gerçekten de bi erkek popülasyonu oldu :) sağlıkla doğsunlar hepsi inşallah :)))

Acaba diyorum sperm seçerken en hareketlileri seciyorlar da, en hareketliler erkek de, o yuzden mi tüp bebelerde erkek çoğunlukta??
:)))))))) olabilir erkek çoğunlukta çünkü , :))))) , 2 li test de verdik bugün sonuc perşembeye çıkarmış , ense kalınlığı 1,27 idi burun kemiği de varmış . İnşallah test sonucu da iyi gelir . Sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz :))

Hadi gözünüz aydın, bir aslan burcu erkek daha geliyor. Kızların vay haline:)
Burun kemiği varmış yazmışsın ya çok güldüm, çok şekersin:) Ufacık şeylere ne kadar seviniyoruz değil mi?

Canm bnde çok sevindim seninde gözün aydın tatlım şükürler olsun sikintiyi atlattik sayılır inş Rabbim bir daha yaşatmaz :) ay masllah bir oğlumuz daha geliyor erkek bebek egemen topik olcak sanırım :) hayırlı olsun canm.

hayirlisi olsun canim tebrik ederim, cuma soylemedi doktor bize, 12+3 gorunuyor dedi halbuki..
persembe herman bey hayatta soylemez, kaldik mi 20 subata

hayirlisi olsun canim tebrik ederim, cuma soylemedi doktor bize, 12+3 gorunuyor dedi halbuki..
persembe herman bey hayatta soylemez, kaldik mi 20 subata
Sağlıklı olsun da boşver 20 Şubat'ta öğren , göstermemiştir belki nazlanıp :) çok teşekkür ederim bu arada :)

Çok teşekkürler , atlattık şükür dikkat edicez artık önceliğimiz onlar . Amin bi daha yaşamayalım bunları inşallah

Sağlıklı olsun da boşver 20 Şubat'ta öğren , göstermemiştir belki nazlanıp :) çok teşekkür ederim bu arada :)

Usg'de onden mi gidiyor seninki? Herkesin 3-4 gun onden gidiyor sanki..
valla saglikli olsun da dedigin gibi, her seferinde kalbi atiyor mu, gelismis mi, her sey yolunda mi diye endiselenmekten cinsiyetin onemi kalmiyor.
Hani 3 oglum olsa kiz istemem normal ama ilk cocuk icin cok da onemi yoktur heralde hicbirimiz icin

12+4 teyim normalde ama 13+5 görünüyor , sanırım o yüzden de görmüş olabiliriz . Tabii önce sağlıklı olsun çok zor geldik hepimiz bu günlere , kız ya da erkek hiçbir önemi yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…