- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Kızlar benm de 4 gün geriden geliyor bebeğim ama doktor sorun olmaz demişti ama.tup.bebekte son adet tarihi ile birebir uyumlu olurmuş normal. Hamileliğe göre normalde 14+5 olmam gerekirken 14+1 ölçtu doktorumuz sağlıklı olsun da ne biliyim gene de insan takıyor kafasına sizce sorun yoktur demi genelde herkesin ileride gibi12+4 teyim normalde ama 13+5 görünüyor , sanırım o yüzden de görmüş olabiliriz . Tabii önce sağlıklı olsun çok zor geldik hepimiz bu günlere , kız ya da erkek hiçbir önemi yok .
Aslında istatistiklere göre tüp bebekte kız oranı daha fazlaymış. Kızlar daha dayanıklı oluyormuş embriyo döneminde. (Bence her daim kızlar daha dayanıklı laf aramızda:)Acaba diyorum sperm seçerken en hareketlileri seciyorlar da, en hareketliler erkek de, o yuzden mi tüp bebelerde erkek çoğunlukta??
4 gün, 1 hafta önemli değil canım. Zaten doktor bir problem olsa söylerdi, üzme kendini. Ben hiç sormuyorum kaç hafta kaç gün, olması gerektiği gibi mi, kalbi atıyor mu, kıpırdıyor mu beni onlar ilgilendiriyor. Ayrıca bir hafta önden gidip, sonraki hafta geri de düşebilirmiş. Çok takma kafana canım.Kızlar benm de 4 gün geriden geliyor bebeğim ama doktor sorun olmaz demişti ama.tup.bebekte son adet tarihi ile birebir uyumlu olurmuş normal. Hamileliğe göre normalde 14+5 olmam gerekirken 14+1 ölçtu doktorumuz sağlıklı olsun da ne biliyim gene de insan takıyor kafasına sizce sorun yoktur demi genelde herkesin ileride gibi
Hiçbir sorun yoktur , sakın kafana takıp dert etme ... Sorun olsa doktorun söylerdi mutlaka .. Hepsi aynı olacak diye bir şey yok ki , önemli olan gelişimi sağlıkla devam ediyor :))Kızlar benm de 4 gün geriden geliyor bebeğim ama doktor sorun olmaz demişti ama.tup.bebekte son adet tarihi ile birebir uyumlu olurmuş normal. Hamileliğe göre normalde 14+5 olmam gerekirken 14+1 ölçtu doktorumuz sağlıklı olsun da ne biliyim gene de insan takıyor kafasına sizce sorun yoktur demi genelde herkesin ileride gibi
ben bugün doktora sordum çünkü benimde hep geri çıkıyodu bugün önde çıktı.o yüzden sordum doktora herhangi bir problem oluşturmuyomuş.ilerleyen haftalarda fark daha çok belli oluyomuşKızlar benm de 4 gün geriden geliyor bebeğim ama doktor sorun olmaz demişti ama.tup.bebekte son adet tarihi ile birebir uyumlu olurmuş normal. Hamileliğe göre normalde 14+5 olmam gerekirken 14+1 ölçtu doktorumuz sağlıklı olsun da ne biliyim gene de insan takıyor kafasına sizce sorun yoktur demi genelde herkesin ileride gibi
Ben de hamile kaldığımı öğrendikten sonra teke düşürdüm ve bantları da 2 ye.düşürmüştüm, doktorun demesiyle. 9. haftada hepsini bıraktırdı. Sadece elevit vitamin alıyorum artık. Güvenç bey çok ilaç yüklemesi taraftarı değil. Endişe etme. Bebek sağlıklıysa amuda da kalksan düşmez dedi:) Transfer öncesi ve transfer günü proluton depot iğne olmuştum. Bir daha da hiç olmadım. 3 iğneyle yırttım. Ama kanama, lekelenme gibi durumları olanlarda devam ediyor o iğneler.Bugün doktoru aradim crinone jeli bire indir dedi.iki kez uyguluyordum. Okuduğum kadarıyla birçoğunu da 13. haftadan itibaren teke düşürülmüş. Ben daha 6.haftaya yeni girdim.Lulinda imdaatt biliyorum biktirdim ama sana kacinci haftada biraktirmisti? Üstelik ben ne kese ne kalp için muayeneye görmedim haftaya gel dedi
Çok teşekkür ederim sabrın için:)) rahatladim. Bantları da ikiye indir dedi ayni şekilde.Ben de hamile kaldığımı öğrendikten sonra teke düştüm ve bantları da 2 ye.düşürmüştüm. 9. haftada hepsini bıraktım. Sadece elevit vitamin alıyorum artık. Güvenç bey çok ilaç yüklemesi taraftarı değil. Endişe etme. Bebek sağlıklıysa amuda da kalksan düşmez dedi:)
Ne sabrı canım, istediğini sorabilirsin. Bizi bizden başka anlayan mı var:)Çok teşekkür ederim sabrın için:)) rahatladim. Bantları da ikiye indir dedi ayni şekilde.
Amuda kalkmak. Hmmm. Deneyim bi:)
Tekrar teşekkür lulinda.sevgiler..
Senin bebek 100gr kadar olmuş annesi maşallah:) Gece uyurken rahatsızlık vermeye başladı mı karnın? Ben sol yanıma yatayım diyorum olmuyor. Normalde yüzüstü uyuyan bir insanım ama artık yüzüstü biraz ağrı yapıyor. Yan da olmuyor, sırt üstü hiç olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Hamile yastığı diye birşey varmış. O da eşşek kadar birşey. 3 kişi yatmak gibi:) Zaten uyuyamıyordum, nasıl olacak karın daha da şişince,off yaAcaba diyorum sperm seçerken en hareketlileri seciyorlar da, en hareketliler erkek de, o yuzden mi tüp bebelerde erkek çoğunlukta??
Senin bebek 100gr kadar olmuş annesi maşallah:) Gece uyurken rahatsızlık vermeye başladı mı karnın? Ben sol yanıma yatayım diyorum olmuyor. Normalde yüzüstü uyuyan bir insanım ama artık yüzüstü biraz ağrı yapıyor. Yan da olmuyor, sırt üstü hiç olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Hamile yastığı diye birşey varmış. O da eşşek kadar birşey. 3 kişi yatmak gibi:) Zaten uyuyamıyordum, nasıl olacak karın daha da şişince,off ya
Senin bebek 100gr kadar olmuş annesi maşallah:) Gece uyurken rahatsızlık vermeye başladı mı karnın? Ben sol yanıma yatayım diyorum olmuyor. Normalde yüzüstü uyuyan bir insanım ama artık yüzüstü biraz ağrı yapıyor. Yan da olmuyor, sırt üstü hiç olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Hamile yastığı diye birşey varmış. O da eşşek kadar birşey. 3 kişi yatmak gibi:) Zaten uyuyamıyordum, nasıl olacak karın daha da şişince,off ya
Canm benm Sağol az da olsa rahatladım sayende :)4 gün, 1 hafta önemli değil canım. Zaten doktor bir problem olsa söylerdi, üzme kendini. Ben hiç sormuyorum kaç hafta kaç gün, olması gerektiği gibi mi, kalbi atıyor mu, kıpırdıyor mu beni onlar ilgilendiriyor. Ayrıca bir hafta önden gidip, sonraki hafta geri de düşebilirmiş. Çok takma kafana canım.
Gözün aydın canım iyi olduğuna çok sevindim yat dinlen keyfine bak allahın izniyle doğumdan sonra çok hareket edeceksinKızlar size mutlu ve güzel haberlerle geldim günümüz böyle de devam eder umarım :) bebeğim gayet iyimiş doktor içerde birqz kanama alanı var ama toparlamis dedi zaten gelen pek fazla bişey yok şükürler olsun ilaçlara devam 26 sına randevu verdi kontrol için Mart a kadar yatacaksin dedi çok fazla ayakta durmam yasak yemeği yatakta yiyorum bir tek wc ye kalkiyorum o da 10 dk da bi Afedersiniz idrar im geliyor :) bebeğim 14 haftalik olmuş teyzeleri ama cinsiyet icin 1 ay sonra dedi şimdi yanılma payı çok yüksek tahmin yürütmek istemiyorum dedi doktorumuz inş hersey yolunda gider hepimiz için yanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim tatlı annisler...
Ay canm çok üzüldüm valahiBenim doktor yine coştu kizlar.. muayeneye girdim, nasil gidiyor dedi.. biraz alttan gelen sancim var dedim.. hani boyle kasilma gibi, rahim büyüdüğü icin olsa gerek dedim.. oooo dedi o zaman o bahsettigin agri varsa yatirmam lazim dedi.. ne ultrason ne bişey, bismillah dedik ilk lafi.. niye dedim, hani artik dusuk tehlikesi gecmisti dedim.. oooo ben 39. Haftaya kadar çok onemserim dedi.. ulatrasonda bakti, bebegim kafasini ölçtü 15+4 hafta dedi.. rahmin yanina bakti.. hunilesme var dedi.. kesin yatmalisin. Burda cikarsin bir anda düşürürsün dedi.. elim ayagim bosaldi.. ultrason goruntusunu aldim ciktim yatış katina.. kafadan 1000 tl ki sgk ile anlasmali hali bu.. kuzenimi aradim istanbulu.. servikal uzunluk kac sm dedi?? E dedin doktor olcmedi ki!! Nasil yani.. oyle işte.. yatirinca ne yapacakmis dedi, depot igne progestan hap.. iyide dedi kuzen hunilesme varsa cerrahi mudehale gerekir, rahim agzi dikilir dedi.. ilaci yok bu işin.. Ultrasondaki görüntü evet hunilesmeye benziyor ama kucuk kasilmalarda da görülür 15 dakka sonra gecer, boyle bi sey de olabilir.. bir gecede de hemen bi sey olmaz dedi.. sanirim bir ozel hastane klasigi.. daha once de yatiricam deyip korkutmustu beni. Dısari cikan bir kanama olmamasina ragmen, ultrasonda gordum deyip yatiracakti, ev yakin deyip yatmamistim. Simdi daha cok korkuttu. 2 doktorla daha görüştüm. Gerek yok dedi. muayenede bebegin hic bir seyine bakmadi.. 30 saniye sürdü.. Sonuç eve geldim. Ne igne ne baska bi sey.. yarin sabah baska bi doktora gitcem.. olmadi basar istanbula kuzene giderimm.. cok uzun oldu ama durumun ozeti bu..
Sağol tatlım inşallah hele bi doğsun da uyumamaya razıyım :)))Gözün aydın canım iyi olduğuna çok sevindim yat dinlen keyfine bak allahın izniyle doğumdan sonra çok hareket edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?