Baksana ya:)Aykoptum, 3 kisi yatmak gibi bir sey haaa
Hay Allah ya, mutlaka en az 2 doktordan daha görüş al bence canım. Servikal uzunluğuna bakmadan bunları söylemesi Saçma geldi. Hiç canını sıkma. Hiçbir sorun çaresiz değil canım.Benim doktor yine coştu kizlar.. muayeneye girdim, nasil gidiyor dedi.. biraz alttan gelen sancim var dedim.. hani boyle kasilma gibi, rahim büyüdüğü icin olsa gerek dedim.. oooo dedi o zaman o bahsettigin agri varsa yatirmam lazim dedi.. ne ultrason ne bişey, bismillah dedik ilk lafi.. niye dedim, hani artik dusuk tehlikesi gecmisti dedim.. oooo ben 39. Haftaya kadar çok onemserim dedi.. ulatrasonda bakti, bebegim kafasini ölçtü 15+4 hafta dedi.. rahmin yanina bakti.. hunilesme var dedi.. kesin yatmalisin. Burda cikarsin bir anda düşürürsün dedi.. elim ayagim bosaldi.. ultrason goruntusunu aldim ciktim yatış katina.. kafadan 1000 tl ki sgk ile anlasmali hali bu.. kuzenimi aradim istanbulu.. servikal uzunluk kac sm dedi?? E dedin doktor olcmedi ki!! Nasil yani.. oyle işte.. yatirinca ne yapacakmis dedi, depot igne progestan hap.. iyide dedi kuzen hunilesme varsa cerrahi mudehale gerekir, rahim agzi dikilir dedi.. ilaci yok bu işin.. Ultrasondaki görüntü evet hunilesmeye benziyor ama kucuk kasilmalarda da görülür 15 dakka sonra gecer, boyle bi sey de olabilir.. bir gecede de hemen bi sey olmaz dedi.. sanirim bir ozel hastane klasigi.. daha once de yatiricam deyip korkutmustu beni. Dısari cikan bir kanama olmamasina ragmen, ultrasonda gordum deyip yatiracakti, ev yakin deyip yatmamistim. Simdi daha cok korkuttu. 2 doktorla daha görüştüm. Gerek yok dedi. muayenede bebegin hic bir seyine bakmadi.. 30 saniye sürdü.. Sonuç eve geldim. Ne igne ne baska bi sey.. yarin sabah baska bi doktora gitcem.. olmadi basar istanbula kuzene giderimm.. cok uzun oldu ama durumun ozeti bu..
Eki Görüntüle 1407537
Baksana ya:)
Gidip salonda yatarsa neden olmasınAy hakkaten bu nedir yaaaaa, kocama gosterdim, cok begendi, ben de isterim diyo ahahha
Soyguncu bunlar benim rahim ağzımın dikilmesi kesin gözüyle bakılırken dr um yatırmıyor yat dinlen gezinme diyor birde seni niye korkutup paniklendiriyor bazı dr ların hiç merhameti yok dinleri imanları para olmuş sen üzülme kendini strese sokma canım allaha emanetler onlar içini ferah tutBenim doktor yine coştu kizlar.. muayeneye girdim, nasil gidiyor dedi.. biraz alttan gelen sancim var dedim.. hani boyle kasilma gibi, rahim büyüdüğü icin olsa gerek dedim.. oooo dedi o zaman o bahsettigin agri varsa yatirmam lazim dedi.. ne ultrason ne bişey, bismillah dedik ilk lafi.. niye dedim, hani artik dusuk tehlikesi gecmisti dedim.. oooo ben 39. Haftaya kadar çok onemserim dedi.. ulatrasonda bakti, bebegim kafasini ölçtü 15+4 hafta dedi.. rahmin yanina bakti.. hunilesme var dedi.. kesin yatmalisin. Burda cikarsin bir anda düşürürsün dedi.. elim ayagim bosaldi.. ultrason goruntusunu aldim ciktim yatış katina.. kafadan 1000 tl ki sgk ile anlasmali hali bu.. kuzenimi aradim istanbulu.. servikal uzunluk kac sm dedi?? E dedin doktor olcmedi ki!! Nasil yani.. oyle işte.. yatirinca ne yapacakmis dedi, depot igne progestan hap.. iyide dedi kuzen hunilesme varsa cerrahi mudehale gerekir, rahim agzi dikilir dedi.. ilaci yok bu işin.. Ultrasondaki görüntü evet hunilesmeye benziyor ama kucuk kasilmalarda da görülür 15 dakka sonra gecer, boyle bi sey de olabilir.. bir gecede de hemen bi sey olmaz dedi.. sanirim bir ozel hastane klasigi.. daha once de yatiricam deyip korkutmustu beni. Dısari cikan bir kanama olmamasina ragmen, ultrasonda gordum deyip yatiracakti, ev yakin deyip yatmamistim. Simdi daha cok korkuttu. 2 doktorla daha görüştüm. Gerek yok dedi. muayenede bebegin hic bir seyine bakmadi.. 30 saniye sürdü.. Sonuç eve geldim. Ne igne ne baska bi sey.. yarin sabah baska bi doktora gitcem.. olmadi basar istanbula kuzene giderimm.. cok uzun oldu ama durumun ozeti bu..
Canim cok gecmis olsun arkadaşlar söylemiş zaten sende oyle uygu görmüşsün baska doktora gitmen en iyisi.kafana takma stres yapma.sabahleyin doktora girememiştin iyiki girememişssin herseyde bi hayir vardir doktor bunlari sabah sölicekti günün mahvolcakti.ben tup bebegi bursa acibademde yaptirdim cok memnun kalmistim doktorla alakasi oldugu kadar hastanede kafamdakinin aksine hic paragöz gelmemisti aslindaBenim doktor yine coştu kizlar.. muayeneye girdim, nasil gidiyor dedi.. biraz alttan gelen sancim var dedim.. hani boyle kasilma gibi, rahim büyüdüğü icin olsa gerek dedim.. oooo dedi o zaman o bahsettigin agri varsa yatirmam lazim dedi.. ne ultrason ne bişey, bismillah dedik ilk lafi.. niye dedim, hani artik dusuk tehlikesi gecmisti dedim.. oooo ben 39. Haftaya kadar çok onemserim dedi.. ulatrasonda bakti, bebegim kafasini ölçtü 15+4 hafta dedi.. rahmin yanina bakti.. hunilesme var dedi.. kesin yatmalisin. Burda cikarsin bir anda düşürürsün dedi.. elim ayagim bosaldi.. ultrason goruntusunu aldim ciktim yatış katina.. kafadan 1000 tl ki sgk ile anlasmali hali bu.. kuzenimi aradim istanbulu.. servikal uzunluk kac sm dedi?? E dedin doktor olcmedi ki!! Nasil yani.. oyle işte.. yatirinca ne yapacakmis dedi, depot igne progestan hap.. iyide dedi kuzen hunilesme varsa cerrahi mudehale gerekir, rahim agzi dikilir dedi.. ilaci yok bu işin.. Ultrasondaki görüntü evet hunilesmeye benziyor ama kucuk kasilmalarda da görülür 15 dakka sonra gecer, boyle bi sey de olabilir.. bir gecede de hemen bi sey olmaz dedi.. sanirim bir ozel hastane klasigi.. daha once de yatiricam deyip korkutmustu beni. Dısari cikan bir kanama olmamasina ragmen, ultrasonda gordum deyip yatiracakti, ev yakin deyip yatmamistim. Simdi daha cok korkuttu. 2 doktorla daha görüştüm. Gerek yok dedi. muayenede bebegin hic bir seyine bakmadi.. 30 saniye sürdü.. Sonuç eve geldim. Ne igne ne baska bi sey.. yarin sabah baska bi doktora gitcem.. olmadi basar istanbula kuzene giderimm.. cok uzun oldu ama durumun ozeti bu..
Canim baska doktorada gorun rabbim merhametli vicdanli doktorlara dusursun cumlemizi rabbim saglikli gebelik nasip etsin sorunsuz gecirirsin insallahBenim doktor yine coştu kizlar.. muayeneye girdim, nasil gidiyor dedi.. biraz alttan gelen sancim var dedim.. hani boyle kasilma gibi, rahim büyüdüğü icin olsa gerek dedim.. oooo dedi o zaman o bahsettigin agri varsa yatirmam lazim dedi.. ne ultrason ne bişey, bismillah dedik ilk lafi.. niye dedim, hani artik dusuk tehlikesi gecmisti dedim.. oooo ben 39. Haftaya kadar çok onemserim dedi.. ulatrasonda bakti, bebegim kafasini ölçtü 15+4 hafta dedi.. rahmin yanina bakti.. hunilesme var dedi.. kesin yatmalisin. Burda cikarsin bir anda düşürürsün dedi.. elim ayagim bosaldi.. ultrason goruntusunu aldim ciktim yatış katina.. kafadan 1000 tl ki sgk ile anlasmali hali bu.. kuzenimi aradim istanbulu.. servikal uzunluk kac sm dedi?? E dedin doktor olcmedi ki!! Nasil yani.. oyle işte.. yatirinca ne yapacakmis dedi, depot igne progestan hap.. iyide dedi kuzen hunilesme varsa cerrahi mudehale gerekir, rahim agzi dikilir dedi.. ilaci yok bu işin.. Ultrasondaki görüntü evet hunilesmeye benziyor ama kucuk kasilmalarda da görülür 15 dakka sonra gecer, boyle bi sey de olabilir.. bir gecede de hemen bi sey olmaz dedi.. sanirim bir ozel hastane klasigi.. daha once de yatiricam deyip korkutmustu beni. Dısari cikan bir kanama olmamasina ragmen, ultrasonda gordum deyip yatiracakti, ev yakin deyip yatmamistim. Simdi daha cok korkuttu. 2 doktorla daha görüştüm. Gerek yok dedi. muayenede bebegin hic bir seyine bakmadi.. 30 saniye sürdü.. Sonuç eve geldim. Ne igne ne baska bi sey.. yarin sabah baska bi doktora gitcem.. olmadi basar istanbula kuzene giderimm.. cok uzun oldu ama durumun ozeti bu..
Canım hiç takılma bence tabii ki ihmal de etme , başka doktora da görün ama insan güvenemiyor ki .. İnşallaj herhangi bir sorun olmayacak , içini ferah tutI imgednzesilaecrin desteginiz icin cok tesekkurler.. esilaecrin sancilar genitalden girip yukari cikiyor ve saniyelik.. oyle durutmayan bi sekilde degil. Biz kendimizi dinledigimiz icin dikkatimi cekiyordu. O yuzden soyledim doktora da. sevgili opera istanbula gelirsem sana da ugrarim Allah izin verirse..
Maaşallah bir oğluş daha erkek yılı mı olacak ne:)) Rabbim kucağına aldığın günü de nasip eder inş.canımLulinda cinsiyetimiz belli oldu , erkekmiş :) tabloya ekleyebilir misin diye yazıyorum . Eline sağlık ve çooook teşekkürler :)) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimiz için ..
Ya bi de diyordum cd veriyo ilgili falan.. meger goz boyamaymis. Yola ciktim milasa gitcem.Gunaydin kizlaarrr :)
asmakilit sen bugun hemn baska bir doktora git bence canim, oranin suyu cikmis
Canm Günaydın bugün güzel haberlerini Bekliyoruz sakin bizi habersiz birakma allahın izni ile hersey yolunda olacak dualarım seninle tatlım bak yola cikmissin bile sakin stres yapma kafana takma doktoru yalanlarini düşünme ve sana bir önerim var başka doktora kontrole gittiğinde bana böyle dediler diye hemen söyleme bakalım doktor bişey görcek mi ne diycek sonra anlat derim ben nacizane fikrim inş bir sorun yok diyecek hayırlı yolculuklar Tatlım haberlerini bekliyorum...Ya bi de diyordum cd veriyo ilgili falan.. meger goz boyamaymis. Yola ciktim milasa gitcem.
Ya bi de diyordum cd veriyo ilgili falan.. meger goz boyamaymis. Yola ciktim milasa gitcem.
WishhDuygu Yardım!!! Niye böyle yan yana çıktı bunlar yahu?
Teşekkürler canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?