- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
Teşekkürler canım:)
Amin , çok teşekkürler ... Hepimiz o günleri görürüz inşallah :)Maaşallah bir oğluş daha erkek yılı mı olacak ne:)) Rabbim kucağına aldığın günü de nasip eder inş.canım
Gözün Aydın , çok sevindim . Ne kadar para göz oluyor bazıları değil mi , günahtır acır insan yalan söylemeye ağlatmaya . Şükür herşey yolundaymış :) sağlıkla alırsın kucağına da inşallah hayırlısıyla :))Eveet kızlar iyiyiz cok şükür. Servikal uzunluk 5.20 cm. Hunilesme falan Yok. Bas olcumune gore 16+0 göründü. Koca kafali oğlum. Allah aksam akittigim gozyaşlarinin hesabini sorsun.. ben daha da o hastaneye gitmem insallah.. Allah düşürmesin.. desteğiniz ve dualariniz icin teşekkür ederim.
Oh çok şükür, çok sevindim ikinizin de iyi olmasına. Gözün aydın.Eveet kızlar iyiyiz cok şükür. Servikal uzunluk 5.20 cm. Hunilesme falan Yok. Bas olcumune gore 16+0 göründü. Koca kafali oğlum. Allah aksam akittigim gozyaşlarinin hesabini sorsun.. ben daha da o hastaneye gitmem insallah.. Allah düşürmesin.. desteğiniz ve dualariniz icin teşekkür ederim.
Çok sevindim inşallah bir daha böyle sorunlar yaşamazsın.acıbadem içinde şaşırdım tüp bebek yaptırırken o hastaneyle ilgili ön yargılarımı kırmıştım aslında şehirden şehire de fark eder tabi ama Allah bir daha yaşatmasınEveet kızlar iyiyiz cok şükür. Servikal uzunluk 5.20 cm. Hunilesme falan Yok. Bas olcumune gore 16+0 göründü. Koca kafali oğlum. Allah aksam akittigim gozyaşlarinin hesabini sorsun.. ben daha da o hastaneye gitmem insallah.. Allah düşürmesin.. desteğiniz ve dualariniz icin teşekkür ederim.
Eveet kızlar iyiyiz cok şükür. Servikal uzunluk 5.20 cm. Hunilesme falan Yok. Bas olcumune gore 16+0 göründü. Koca kafali oğlum. Allah aksam akittigim gozyaşlarinin hesabini sorsun.. ben daha da o hastaneye gitmem insallah.. Allah düşürmesin.. desteğiniz ve dualariniz icin teşekkür ederim.
Eveet kızlar iyiyiz cok şükür. Servikal uzunluk 5.20 cm. Hunilesme falan Yok. Bas olcumune gore 16+0 göründü. Koca kafali oğlum. Allah aksam akittigim gozyaşlarinin hesabini sorsun.. ben daha da o hastaneye gitmem insallah.. Allah düşürmesin.. desteğiniz ve dualariniz icin teşekkür ederim.
Para için yaptıklarına inanasım gelmiyor da aşırı pimpirikli sanırım doktorun..bence seni de boşa strese sokmuş inş.güzel haberlerle dönersin..Benim doktor yine coştu kizlar.. muayeneye girdim, nasil gidiyor dedi.. biraz alttan gelen sancim var dedim.. hani boyle kasilma gibi, rahim büyüdüğü icin olsa gerek dedim.. oooo dedi o zaman o bahsettigin agri varsa yatirmam lazim dedi.. ne ultrason ne bişey, bismillah dedik ilk lafi.. niye dedim, hani artik dusuk tehlikesi gecmisti dedim.. oooo ben 39. Haftaya kadar çok onemserim dedi.. ulatrasonda bakti, bebegim kafasini ölçtü 15+4 hafta dedi.. rahmin yanina bakti.. hunilesme var dedi.. kesin yatmalisin. Burda cikarsin bir anda düşürürsün dedi.. elim ayagim bosaldi.. ultrason goruntusunu aldim ciktim yatış katina.. kafadan 1000 tl ki sgk ile anlasmali hali bu.. kuzenimi aradim istanbulu.. servikal uzunluk kac sm dedi?? E dedin doktor olcmedi ki!! Nasil yani.. oyle işte.. yatirinca ne yapacakmis dedi, depot igne progestan hap.. iyide dedi kuzen hunilesme varsa cerrahi mudehale gerekir, rahim agzi dikilir dedi.. ilaci yok bu işin.. Ultrasondaki görüntü evet hunilesmeye benziyor ama kucuk kasilmalarda da görülür 15 dakka sonra gecer, boyle bi sey de olabilir.. bir gecede de hemen bi sey olmaz dedi.. sanirim bir ozel hastane klasigi.. daha once de yatiricam deyip korkutmustu beni. Dısari cikan bir kanama olmamasina ragmen, ultrasonda gordum deyip yatiracakti, ev yakin deyip yatmamistim. Simdi daha cok korkuttu. 2 doktorla daha görüştüm. Gerek yok dedi. muayenede bebegin hic bir seyine bakmadi.. 30 saniye sürdü.. Sonuç eve geldim. Ne igne ne baska bi sey.. yarin sabah baska bi doktora gitcem.. olmadi basar istanbula kuzene giderimm.. cok uzun oldu ama durumun ozeti bu..
Şükür sevindim :)Eveet kızlar iyiyiz cok şükür. Servikal uzunluk 5.20 cm. Hunilesme falan Yok. Bas olcumune gore 16+0 göründü. Koca kafali oğlum. Allah aksam akittigim gozyaşlarinin hesabini sorsun.. ben daha da o hastaneye gitmem insallah.. Allah düşürmesin.. desteğiniz ve dualariniz icin teşekkür ederim.
Gözümüz aydın canm benm. Çok sevindim o doktor da allahın dan bulsun başka ne denir ki ...Eveet kızlar iyiyiz cok şükür. Servikal uzunluk 5.20 cm. Hunilesme falan Yok. Bas olcumune gore 16+0 göründü. Koca kafali oğlum. Allah aksam akittigim gozyaşlarinin hesabini sorsun.. ben daha da o hastaneye gitmem insallah.. Allah düşürmesin.. desteğiniz ve dualariniz icin teşekkür ederim.
Kesinlikle bimere de yaz cnm kesinlkle ck gecmis olsunHadi gozun aydin canim,
doktorla ilgili sikayet yaz bence saglik il mudurlugune ve acibadem sikayet hattina
2,5 cm altinda risk oluyormus o da 28. Haftadan itibaren.. 5,2 cm icin adam neler demis yaaa..
Gözün aydın canım maşallah servikal uzunluğun çok güzel çıkmış darısı benim başıma alt ultrasonlamı üst ultrason lamı baktı drEveet kızlar iyiyiz cok şükür. Servikal uzunluk 5.20 cm. Hunilesme falan Yok. Bas olcumune gore 16+0 göründü. Koca kafali oğlum. Allah aksam akittigim gozyaşlarinin hesabini sorsun.. ben daha da o hastaneye gitmem insallah.. Allah düşürmesin.. desteğiniz ve dualariniz icin teşekkür ederim.
Üstten bakti canim.. inşallah seninki de iyi çıkar.. Bu ölçüm rutin mi acaba?? Benin yeni haberim oldu bu isten..Gözün aydın canım maşallah servikal uzunluğun çok güzel çıkmış darısı benim başıma alt ultrasonlamı üst ultrason lamı baktı dr
Canm benm de ölçülmesi gerekiyor ama sen ne zman olcturceksin senle bu konuyu konusmustuk daha önce bilgi vermiştin bana ama kaçıncı haftada baktircan tatlım? Bu aradaGözün aydın canım maşallah servikal uzunluğun çok güzel çıkmış darısı benim başıma alt ultrasonlamı üst ultrason lamı baktı dr
Canım benim dr ilk ikiz olduğunu gördüğü zaman demişti rahim ağzını dikicem diye sonra redüksiyon yapıldıktan sonra rahim ağzı yetmezliğim olduğu bebek tekde olsa dikilmesi gerektiğini söyledi şimdi her hafta kontrole gidiyorum geçen hafta antalyadaki dr gittim o alttan baktı 2.8dedi rahim ağzına sonra eskişehirdeki dr baktı üstten oda 3.7 dedi perşembe yine dr dayım bu sefer ne diyecekler deneme tahtasına döndüm gelen bakıyor giden bakıyor allah sonumuzu hayır etsinCanm benm de ölçülmesi gerekiyor ama sen ne zman olcturceksin senle bu konuyu konusmustuk daha önce bilgi vermiştin bana ama kaçıncı haftada baktircan tatlım? Bu aradaopera cim aynen istanbulda da doktor bulmak zor çok var ama hepsi ayrı şey söylüyor kafam çok karışıyor brn 4 doktor değiştirdim ınanirmisin :) sen hangi hastaneye gidiyorsun ve memnun musun? Tatlim asmakilit tatljm sen de yakınım jinekolog demiştin bnm de ölçüm. Yaptırmam gerek de onun için soruyorum yakının hangi hastanede çalışıyor ve acaba yardimci olabilir mi ben kaç tane özel hastaneye gittiysem öyle hemen dikiş atılmaz dedi hatta yapmam dedi bir kaç doktor ki benm.rahmim yarım. Kesin işlem. Yapılması gerek tabi servikal uzunluk bakildiktan sonra gerekirse hiç bir doktor gerekse bile kabul etmiyor işlem. Yapmayi ne yapacağımı şaşırdım şimdi 14+2 yım yani zmani geçer bişey olur diye çok korkuyorum bildiğim kadarı ile 12. Haftada bakılıyor çünkü allah korkusu 16. Haftada bebeğini bu sebeple kaybedenler var birqz uzun yazdım kusura bakmayın hepinizi öpüyorum...
Canm benm de ölçülmesi gerekiyor ama sen ne zman olcturceksin senle bu konuyu konusmustuk daha önce bilgi vermiştin bana ama kaçıncı haftada baktircan tatlım? Bu aradaopera cim aynen istanbulda da doktor bulmak zor çok var ama hepsi ayrı şey söylüyor kafam çok karışıyor brn 4 doktor değiştirdim ınanirmisin :) sen hangi hastaneye gidiyorsun ve memnun musun? Tatlim asmakilit tatljm sen de yakınım jinekolog demiştin bnm de ölçüm. Yaptırmam gerek de onun için soruyorum yakının hangi hastanede çalışıyor ve acaba yardimci olabilir mi ben kaç tane özel hastaneye gittiysem öyle hemen dikiş atılmaz dedi hatta yapmam dedi bir kaç doktor ki benm.rahmim yarım. Kesin işlem. Yapılması gerek tabi servikal uzunluk bakildiktan sonra gerekirse hiç bir doktor gerekse bile kabul etmiyor işlem. Yapmayi ne yapacağımı şaşırdım şimdi 14+2 yım yani zmani geçer bişey olur diye çok korkuyorum bildiğim kadarı ile 12. Haftada bakılıyor çünkü allah korkusu 16. Haftada bebeğini bu sebeple kaybedenler var birqz uzun yazdım kusura bakmayın hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?