2015 anneleri ve anne adaylari :)

Oyle gibi canim :)) ama sen klomenn kullanmistin dimi canim gec buyuyordu yumurtan doktor tekrar cagirmadi mi kontrol iicin
evet canım günde 1 klomen kullanmıştım p.tesi çağırdı geç yumurtlama olabilir diye bu kadar koyulaşma bile beni çok mutlu etti çünkü 3 gündür silik çizgi bile oluşmuyordu demekki yumurtam büyümeye başladı öyle yorumluyorum

Evet canim bencede doktor yonlendirir zaten ama sen gun asiri degerlendir her ihtimale karsi pazartesiye cok var daha :) guzel haberlerini bekliyoruz :))

Kızlarr nasılsınızzzz ? Acayip korkuyorum bu ayda negatifi görücem diye. Çatlatma iğnesinden 6 gün geçti. 15 inde bat tarihim. Kendimi korkmaktan alamıyorum. bir şeyler yapmam lazım bu korku için.

Kızlarr nasılsınızzzz ? Acayip korkuyorum bu ayda negatifi görücem diye. Çatlatma iğnesinden 6 gün geçti. 15 inde bat tarihim. Kendimi korkmaktan alamıyorum. bir şeyler yapmam lazım bu korku için.
korkma canımm senin şansın daha yüksekk en azından çatladığını biliyorsun ona göre değerdirmeyi de yapmışsınızdır inşallah haftaya senin güzel haberlerinide alırız

korkma canımm senin şansın daha yüksekk en azından çatladığını biliyorsun ona göre değerdirmeyi de yapmışsınızdır inşallah haftaya senin güzel haberlerinide alırız

insallah canimm ya insallah. Artik olsun istiyorum. Her ay negatifi gordum bu ayda negatifi gorucem diye korkuyorum canim. Catlatma ignesini 1 ocak sabahi ve 2 ocak sabahi iki kere yaptirdim doktor oyle soyledi. 2 ocak aksamini degerlendirdik. 4 ocak aksami ve 6 ocak aksamini degerlendirdik. Doktorun bana verdigi takvim bitti. 7sinden sonra yazmadi birsey bizde iyi tutunsun diye yapmayi biraktik.

yanii kaçacak yeri kalmamış senin yumoşun canım ilk testte çift çizgiyi yakalarsın inşallah

Evet canim bencede doktor yonlendirir zaten ama sen gun asiri degerlendir her ihtimale karsi pazartesiye cok var daha :) guzel haberlerini bekliyoruz :))
takvimin hayırlı uğurlu olsun canımm

dün doktora gittim ve göremedimmm

Selam hanimlar,ya ben korkuyorum,afedersiniz akintim cok ve adet olmusum gibi his veriyor bakiyorum akintinin icinde cizgi cizgi kirmizili lekelenmeler var,ne yapsam bilemedimya..yumurtlamam 6 ocakta oldu eger dogruysa test..bilemedim simdi.neden oluyor boyle ya yumurtlama donemindeki lekelenme boyle mi olur

Ayrica daha ovulasyom testi yapmiyorum.adetimi beklicem.kasigimda sanki alttan bicak sapmasi gibi sancilar var,belimde kuyruk sokumundada ayni sekilde ..normalde adetlerim sancisiz olur ve oncesinde de belirtilerim agrim olmadan gelir.kafam cok karisik

kızlaar hadi beklenen adet tarihlerinizi alıntı yaparak ekleyin birlikte gün sayalım

kayaaylin......................................6 ocak
Nlbest...........................................12 ocak
pambix.........................................15 ocak
annenseniçoksevecek.................14 Ocak
bendiss12......................................17 ocak
fatmanurrr.................................20 Ocak

narin333.....................................21 Ocak
gayu35........................................24 Ocak

listemiz uğur getirsin inşallah

kızlaar hadi beklenen adet tarihlerinizi alıntı yaparak ekleyin birlikte gün sayalım

kayaaylin......................................6 ocak
Nlbest...........................................12 ocak
pambix.........................................15 ocak
annenseniçoksevecek.................14 Ocak
bendiss12......................................17 ocak
fatmanurrr.................................20 Ocak

narin333.....................................21 Ocak
gayu35........................................24 Ocak

listemiz uğur getirsin inşallah
hamişimizi unutmuşum

ben de çözemedim canım kırmızı lekeler çok mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…