evet canım günde 1 klomen kullanmıştım p.tesi çağırdı geç yumurtlama olabilir diye bu kadar koyulaşma bile beni çok mutlu etti çünkü 3 gündür silik çizgi bile oluşmuyordu demekki yumurtam büyümeye başladı öyle yorumluyorumOyle gibi canim :)) ama sen klomenn kullanmistin dimi canim gec buyuyordu yumurtan doktor tekrar cagirmadi mi kontrol iicin
Evet canim bencede doktor yonlendirir zaten ama sen gun asiri degerlendir her ihtimale karsi pazartesiye cok var daha :) guzel haberlerini bekliyoruz :))evet canım günde 1 klomen kullanmıştım p.tesi çağırdı geç yumurtlama olabilir diye bu kadar koyulaşma bile beni çok mutlu etti çünkü 3 gündür silik çizgi bile oluşmuyordu demekki yumurtam büyümeye başladı öyle yorumluyorum
inşallah canım inşallah gelsin bebişlerrrEvet canim bencede doktor yonlendirir zaten ama sen gun asiri degerlendir her ihtimale karsi pazartesiye cok var daha :) guzel haberlerini bekliyoruz :))
korkma canımm senin şansın daha yüksekk en azından çatladığını biliyorsun ona göre değerdirmeyi de yapmışsınızdır inşallah haftaya senin güzel haberlerinide alırızKızlarr nasılsınızzzz ? Acayip korkuyorum bu ayda negatifi görücem diye. Çatlatma iğnesinden 6 gün geçti. 15 inde bat tarihim. Kendimi korkmaktan alamıyorum. bir şeyler yapmam lazım bu korku için.
korkma canımm senin şansın daha yüksekk en azından çatladığını biliyorsun ona göre değerdirmeyi de yapmışsınızdır inşallah haftaya senin güzel haberlerinide alırız
yanii kaçacak yeri kalmamış senin yumoşun canıminsallah canimm ya insallah. Artik olsun istiyorum. Her ay negatifi gordum bu ayda negatifi gorucem diye korkuyorum canim. Catlatma ignesini 1 ocak sabahi ve 2 ocak sabahi iki kere yaptirdim doktor oyle soyledi. 2 ocak aksamini degerlendirdik. 4 ocak aksami ve 6 ocak aksamini degerlendirdik. Doktorun bana verdigi takvim bitti. 7sinden sonra yazmadi birsey bizde iyi tutunsun diye yapmayi biraktik.
takvimin hayırlı uğurlu olsun canımmEvet canim bencede doktor yonlendirir zaten ama sen gun asiri degerlendir her ihtimale karsi pazartesiye cok var daha :) guzel haberlerini bekliyoruz :))
yanii kaçacak yeri kalmamış senin yumoşun canımilk testte çift çizgiyi yakalarsın inşallah
Sagol canim benim darisi sizlerin basina hayirlisiyla iinsallah:)takvImin hayırlı uğurlu olsun canımm
Canim ya varya cok.sevindim.rabbim sag salim sekilde hayirlisiyla kucaginada aldirsin jns..pesinden de biz gelelim hemencikSagol canim benim darisi sizlerin basina hayirlisiyla iinsallah:)
ben de çözemedim canımSelam hanimlar,ya ben korkuyorum,afedersiniz akintim cok ve adet olmusum gibi his veriyor bakiyorum akintinin icinde cizgi cizgi kirmizili lekelenmeler var,ne yapsam bilemedimya..yumurtlamam 6 ocakta oldu eger dogruysa test..bilemedim simdi.neden oluyor boyle ya yumurtlama donemindeki lekelenme boyle mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?