2015 anneleri ve anne adaylari :)

İnşallah darısı bizleree :) adetime 5 gün kaldı kızlarrr

Insallah guzel haberlerini bekliyoruz canim ben de 5 gun kala ogrenmistim :)

5 gun kala mi ? Aa ne guzel hemencecik ogrenmissin. Belirtilerin var miydi ? Nasildi ne fark ettin kendinde ? İnsallah bende hamile kaldigimi ogrenirim en kisa zamanda insallah. Kac cikti kan degerin ?

ben de çözemedim canım kırmızı lekeler çok mu peki
Yok fazla degil allahtan ama korkuyla gidiyorum tuvalete acikcasi...cizgi cizgi seklinde akintida yer almis ..akintim seffaf ama icinde kirmiziklar var noktali cizgili gibi.sabah geldi ve suana kadar iki kere daha gittim gelmedi.takip ediyorum..acaba kan mi versem

Daha gelmez o zaman canim biraz daha bekle ov. Testine gore catladiysa daha cikmaz testte tatlim

5 gun kala mi ? Aa ne guzel hemencecik ogrenmissin. Belirtilerin var miydi ? Nasildi ne fark ettin kendinde ? İnsallah bende hamile kaldigimi ogrenirim en kisa zamanda insallah. Kac cikti kan degerin ?
Canim erkenden uyanma , hatta gece surekli uyanma yasadim kasik agrisi yasamadim , gogus ucu sizisi oldu ama son bir hafta kala gecti,rahim uzerinde ince ince batmalar oldu on gun kala falan ayni adet olacakmis gibi agri basladI ara ara, bata bir hafta kala falan da ayni yumurtlama gunu gibi akintim oldu suanda da rahim bolgesinde yani orta alt karinda kramplar oluyor ara ara , birde cok ilginc yumurtaya alerjim vardi yedim bu ay hicbircsey olmadi gecmis gibi alerjim simdilik alakasi var mi bilmiyorum

Canim ovulasyondan emin misin 6 ocak olduguna belki yeni catliyor olabilir deferlendirmete devam et bugunleri ya da yerlesme kanamasi diyecegim ama bu kadar erken olur mu bilmiyorum bi de enfeksiyon ihtimali var tabi dikkat et kendine devam ederse doktora git

Kan verdin mi degerin kac cikti ?
Yok canim hastaneye gidemiyorum gunum gecmedigi icin ev doktoruna gittim o da idrar da bakti pozitifmis, zaten bugun yaptigim test daha koyuydu yukleyeyim bak

Eklentiler

• 20150109_105824.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 93
Yok canim hastaneye gidemiyorum gunum gecmedigi icin ev doktoruna gittim o da idrar da bakti pozitifmis, zaten bugun yaptigim test daha koyuydu yukleyeyim bak
Oy kurban olurum onu vereneee...o iki.cizginin yasattigi mutlulugun sevincin tarifi yok.allahim herkese yasatsin en tez vakitte ins.bende yeniden gormek istiyorum

6 ocakta testim esit sekilde kopkoyu cikti o aksamida degerlendirdik,sonraki gun 7 ocakta degerlendirdik ve kirmiziliklarin bulastigi seffaf akintim basladi sonra..ama calisma sirasinda canim yanmadi tahris falan olmadi yani,enfeksiyon icinde ne bilim sanmam .dun calisma yapmadik bugunde yapar miyim bilmiyom korkudan..kanama gibi degildi lekelenme bulasma gibi biseydi bendeki.bugunde takip ediyom hanuz yok

ovulasyon günleindeysen bir miktar kanama olabiliyor, normal yani

Son adetten bu yana gun asiri yapmaya calistik testim kopkoyu ciktigi aksamda denedik(6ocak) ertesi gun (7ocak) denedik.pespese ara vermeden degerlendirdik(5-6-7ocak) sonra sabah boyle hafif kanla karisik seffaf akinti geldi ara ara.peceteye sildikce

Oy kurban olurum onu vereneee...o iki.cizginin yasattigi mutlulugun sevincin tarifi yok.allahim herkese yasatsin en tez vakitte ins.bende yeniden gormek istiyorum
Insallah canimm en kisa zamanda hem de, ikinci cizgi gormek paha bicilemez :))

Canim bence o catlama belirtisi o zaman cunku seffaf akintinin en cok oldugu gun catliyor bir de ovu. testi iicin yaptigimiz en buyuk yanlis koyu oldugu gun catladi saniyoruz oysa ki koyu olduktan sonra ilk siliklesmeye basladigi gun catlamis oluyor yani bazen 3 gun sonrayi bile bulabiliyor bu surec en azindan gun asiri degerlendirmeye devam et canim

Anladim canim benim daha cok sag kasik tarafimda olmakla birlikte kasikda igne gibi ani batmalarim var. Goguslerimde ince sizi var simdilik ama koyulasma yok. Karnimda sislik var daha cok. Cabuk yoruluyorum camasir serdim valla birakip gidesim geldi biran camasirlari ortada :) bir de adete yakin tatli isterdim cikolata vs. Ama suan tuzlu yiyeceklerden istiyorum lahmacun olsa fena olmazdi mesela :)

Evet tatlim bende oyle bildigim icin ertesi gunde denedik.ama lekelenme olunca dun aksam yapmak istemedim..bu aksami kacirmim bari

Ay hadi kiz bir bebis mujdesini de senden alalimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…