Bende de koyulasma yok o sonraki aylarda oluyormus canim bu arada ben de hamur islerine sarmistim:))) geliyor bebis benceAnladim canim beni daha cok sag kasik tarafimda olmakla birlikte kasikda igne gibi ani batmalarim var. Goguslerimde ince sizi var simdilik ama koyulasma yok. Karnimda sislik var daha cok. Cabuk yoruluyorum camasir serdim valla birakip gidesim geldi biran camasirlari ortada :) bir de adete yakin tatli isterdim cikolata vs. Ama suan tuzlu yiyeceklerden istiyorum lahmacun olsa fena olmazdi mesela :)
Evet canim degerlendir ben en son 16. gunu degerlendirmistim kasiklarimda agri oldu biraktim tutunmasini engeller belki falan diye hic riske girmek istemedim insallah tutunur bebisin :)))Evet tatlim bende oyle bildigim icin ertesi gunde denedik.ama lekelenme olunca dun aksam yapmak istemedim..bu aksami kacirmim bari
Bende de koyulasma yok o sonraki aylarda oluyormus canim bu arada ben de hamur islerine sarmistim:))) geliyor bebis bence
Ay hadi kiz bir bebis mujdesini de senden alalimmm
en garantisi canim bende de fazladan var bitene kadar yapacagim her gun :) hadi az kaldi bebis haberi bekliyoruz senen deinsallah canim ya insallah bebisim benimledir artik. Cok yoruldumm bende. İdrar testi aldim 3 tane eczaneden ama simdi yaparsam cikmaz zaten adete daha 5 gun var. 2 gun sonra baslicam yapmaya bende :) her sabah yapicam bakalim
en garantisi canim bende de fazladan var bitene kadar yapacagim her gun :) hadi az kaldi bebis haberi bekliyoruz senen de
Ben yasamadim canim ama aynisini yasayanlari okumustum topiklerin birindeYa kızlar ağzımda acı bir tat var, ne yesem gitmiyor.. Hiçbirşeyin tadını alamıyorum.. Regl ve gebelik belirtisi o kadar benziyor ki.. Ayırt etmek çok güç.. Gebelik belirtisi sayıp da Ümit etmek istemiyorum, sonradan hayal kırıklığına uğramamak için.. Taze hamişlerimizden böyle bişey yaşayan var mi..
Teşekkür ederim canım, az bigün kaldı, gün saymamaya çalışıyorum :) ama ne mümkün..Ben yasamadim canim ama aynisini yasayanlari okumustum topiklerin birinde
Canim akinti devam ediyormuAy hadi kiz bir bebis mujdesini de senden alalimmm
Valla ilk gebeligimde hic yapmiyordum.yeni evliydik zaten aklima gelmedi ayaklari dikmekKızlar size bişey sorucam illa ki her ilişkiden sonra Ayakları falan havaya kaldırıyor musunuz.. Ben biraz doğal akışına bırakıyorum.. Daha da ilk ay ya.. Yani eskiden annelerimiz falan bacaklarını mı kaldırıyormuş bilemedim ki.. Hamişlerimiz siz naptınız, anlatın birazcık ..
Yok tatlim daha gelmedi cok sukurCanim akinti devam ediyormu
Eee adet gunu yakin olanlar son.durumlar nedir var ,anlatin bakalimmm
Hadi bakalım HayırlısıValla ilk gebeligimde hic yapmiyordum.yeni evliydik zaten aklima gelmedi ayaklari dikmekama yeniden istiyoruz acikcaci yumurtlama gunlerimde diktim.bakalim.
Canım benim de çok uykum oluyor özellikle akşamları 10 da yatıyorum nerdeyse.. Ama ben herzaman uykuya düşkünümdür zaten.. Göğüslerim ağrıyo desem, reglden önce o da olur bendeAdete 4 gun kaldi :) bu sabah basim yastiktan kalkmadi. Uyuyasim var yataktan kalkmayasim varrr malesef 11 de kalkmak zorunda kaldim
Adete 4 gun kaldi :) bu sabah basim yastiktan kalkmadi. Uyuyasim var yataktan kalkmayasim varrr malesef 11 de kalkmak zorunda kaldim
Ohh iyi bari canim benimde beyaz akintim olmua ya bembeyaz bide cok mantar desem kasinti falan yok anlamadimYok tatlim daha gelmedi cok sukurdunude degerlendirdik ona ragmen gelmedi yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?