2015 anneleri ve anne adaylari :)

Bende de koyulasma yok o sonraki aylarda oluyormus canim bu arada ben de hamur islerine sarmistim:))) geliyor bebis bence

Evet tatlim bende oyle bildigim icin ertesi gunde denedik.ama lekelenme olunca dun aksam yapmak istemedim..bu aksami kacirmim bari
Evet canim degerlendir ben en son 16. gunu degerlendirmistim kasiklarimda agri oldu biraktim tutunmasini engeller belki falan diye hic riske girmek istemedim insallah tutunur bebisin :)))

Bende de koyulasma yok o sonraki aylarda oluyormus canim bu arada ben de hamur islerine sarmistim:))) geliyor bebis bence

insallah canim ya insallah bebisim benimledir artik. Cok yoruldumm bende. İdrar testi aldim 3 tane eczaneden ama simdi yaparsam cikmaz zaten adete daha 5 gun var. 2 gun sonra baslicam yapmaya bende :) her sabah yapicam bakalim

insallah canim ya insallah bebisim benimledir artik. Cok yoruldumm bende. İdrar testi aldim 3 tane eczaneden ama simdi yaparsam cikmaz zaten adete daha 5 gun var. 2 gun sonra baslicam yapmaya bende :) her sabah yapicam bakalim
en garantisi canim bende de fazladan var bitene kadar yapacagim her gun :) hadi az kaldi bebis haberi bekliyoruz senen de

Ya kızlar ağzımda acı bir tat var, ne yesem gitmiyor.. Hiçbirşeyin tadını alamıyorum.. Regl ve gebelik belirtisi o kadar benziyor ki.. Ayırt etmek çok güç.. Gebelik belirtisi sayıp da Ümit etmek istemiyorum, sonradan hayal kırıklığına uğramamak için.. Taze hamişlerimizden böyle bişey yaşayan var mi..

Ben yasamadim canim ama aynisini yasayanlari okumustum topiklerin birinde

Eee adet gunu yakin olanlar son.durumlar nedir var ,anlatin bakalimmm

Kızlar size bişey sorucam illa ki her ilişkiden sonra Ayakları falan havaya kaldırıyor musunuz.. Ben biraz doğal akışına bırakıyorum.. Daha da ilk ay ya.. Yani eskiden annelerimiz falan bacaklarını mı kaldırıyormuş bilemedim ki.. Hamişlerimiz siz naptınız, anlatın birazcık ..

Valla ilk gebeligimde hic yapmiyordum.yeni evliydik zaten aklima gelmedi ayaklari dikmek ama yeniden istiyoruz acikcaci yumurtlama gunlerimde diktim.bakalim.

Ayrica dunde ovu.test yaptim silik cikti.yumurtlamayi atlattik bakalim sonucunda sinavi gecebilcez mii

Valla ilk gebeligimde hic yapmiyordum.yeni evliydik zaten aklima gelmedi ayaklari dikmek ama yeniden istiyoruz acikcaci yumurtlama gunlerimde diktim.bakalim.
Hadi bakalım Hayırlısı valla bende dikmedim pek akan spermler oldu malesef.. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay yatarım daha da sabaha kalkarım

Adete 4 gun kaldi :) bu sabah basim yastiktan kalkmadi. Uyuyasim var yataktan kalkmayasim varrr malesef 11 de kalkmak zorunda kaldim
Canım benim de çok uykum oluyor özellikle akşamları 10 da yatıyorum nerdeyse.. Ama ben herzaman uykuya düşkünümdür zaten.. Göğüslerim ağrıyo desem, reglden önce o da olur bende midemde çok hassastır, mütemadiyen bulanır akıntım da hep olur bu işin şöyle adamakıllı bi belirtisi yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…