Yumurtlamada olabilir mi bu lekelenme.korktum bende kasigim cok sancilaniyor cunku.takip ediyorum akintimi ins dedigin gibidir .devamı gelmediyse yumurtlamadan kaynaklanıyor olabilir canım ya da ilişkiden de kaynaklanabilir benimde vajinal ultrasondan sonra oluyor her seferinde
bazen oluyor canım inşallah devamı gelmezYumurtlamada olabilir mi bu lekelenme.korktum bende kasigim cok sancilaniyor cunku.takip ediyorum akintimi ins dedigin gibidir .
synen canim yumurtlamadam kaynakliyor olabilir catlamistirKizlar bende birsey sormak istiyorum ilk kez basima geliyor.affiniza siginarak dun gece de esimle degerlendirelim dedik ve ben bir saatten fazla kalkmadim,dusa giderken peceteyle temizlenmek istedim ve pembeli seffaf akinti oldugunu gordum..kasiklarimda da belimdede sanci var ama bu leke neyin belirtisidir? Yumurtlama doneminden midir acaba,ki zorlama aci vs hic olmuyor tahris olmustur desem o olamaz yani.korktum ya.gebelik mumkun degildir yerlesmede diyemem cunku iki.gun once ovulasyon testim kopkoyu cikti .
gelince haber et canımmKızlar bende şimdi hastaneye geldim çok heyecanlıym ilk defa görecem ins gorebilirim.
kac gün adetine erken mi yaptın testi? ya ben,m 1 hafta var artık dayanamıyorum aksam kan testi yaptırmaya gidicemInsallah canim insallah hepimiz bu ay bebis haberlerimizi verelim burda cok istiyorum coook hepimiz icin,ben iki gun sonra tekrar yapacagim testi adet gecmeden kan testi yaptiramiyoruz burda yurt disindayim, dun doktorla konusmustum 21. Gun progesteron testi yapmisti catlamis mi diye sonuclar iyi dedi adetin gecerse buyuk ihtinal hamilesindir demisti mecbur bekleyecegiz
Canim.cikmayabilir belki .uzulursun sonra..biraz daha sabret insallah seninde mujdeni aliriz.kac gün adetine erken mi yaptın testi? ya ben,m 1 hafta var artık dayanamıyorum aksam kan testi yaptırmaya gidicem
aaayyy inşallah Allahım hayırlısıyla nasip etsin herkeseAy hadi.heycanlandimmmmmm guzel haberini al ve bizlerede dua ett pesinden gelelimmm
canımm bugün yine yaptım ov. testi sanki birkaç güne olacak gibi koyulaşmaya başladı sen de baksana çok mutluyum ya ben de yumurtluyorum galibaAy hadi.heycanlandimmmmmm guzel haberini al ve bizlerede dua ett pesinden gelelimmm
hadi bakalım bu ay olur inşallaahhcanımm bugün yine yaptım ov. testi sanki birkaç güne olacak gibi koyulaşmaya başladı sen de baksana çok mutluyum ya ben de yumurtluyorum galiba
olabilir canım inşallah bir daha denemeye gerek kalmazhadi bakalım bu ay olur inşallaahhya bizim bu ay ilk denememiz bu ay karar verdik çocuk yapmaya ondan cok heyecanlıyım daha önce yapıp olumsuzu görmedim ya heralde ondan olsa gerek bu heyecan
amiiinnnnolabilir canım inşallah bir daha denemeye gerek kalmaz
Canim benim evet koyulasma goruyorum insallah yumos geliyorr calismalara tam gaz devammmcanımm bugün yine yaptım ov. testi sanki birkaç güne olacak gibi koyulaşmaya başladı sen de baksana çok mutluyum ya ben de yumurtluyorum galiba
Insallah canim.allahim aratmadan versin hayirlisiylahadi bakalım bu ay olur inşallaahhya bizim bu ay ilk denememiz bu ay karar verdik çocuk yapmaya ondan cok heyecanlıyım daha önce yapıp olumsuzu görmedim ya heralde ondan olsa gerek bu heyecan
5 gun varken yapmaya basladim bugun 4 gun kaldi ..bir hafta once kanda cikabilir de canim ama 2 gun sonra git garanti olsun belki gec dollenme olmussa cikmaz uzulursun bosu bosunakac gün adetine erken mi yaptın testi? ya ben,m 1 hafta var artık dayanamıyorum aksam kan testi yaptırmaya gidicem
Oyle gibi canim :)) ama sen klomenn kullanmistin dimi canim gec buyuyordu yumurtan doktor tekrar cagirmadi mi kontrol iicincanımm bugün yine yaptım ov. testi sanki birkaç güne olacak gibi koyulaşmaya başladı sen de baksana çok mutluyum ya ben de yumurtluyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?