2015 anneleri ve anne adaylari :)

devamı gelmediyse yumurtlamadan kaynaklanıyor olabilir canım ya da ilişkiden de kaynaklanabilir benimde vajinal ultrasondan sonra oluyor her seferinde
Yumurtlamada olabilir mi bu lekelenme.korktum bende kasigim cok sancilaniyor cunku.takip ediyorum akintimi ins dedigin gibidir .

synen canim yumurtlamadam kaynakliyor olabilir catlamistir

kac gün adetine erken mi yaptın testi? ya ben,m 1 hafta var artık dayanamıyorum aksam kan testi yaptırmaya gidicem

Ay hadi.heycanlandimmmmmm guzel haberini al ve bizlerede dua ett pesinden gelelimmm

kac gün adetine erken mi yaptın testi? ya ben,m 1 hafta var artık dayanamıyorum aksam kan testi yaptırmaya gidicem
Canim.cikmayabilir belki .uzulursun sonra..biraz daha sabret insallah seninde mujdeni aliriz.

Ay hadi.heycanlandimmmmmm guzel haberini al ve bizlerede dua ett pesinden gelelimmm
aaayyy inşallah Allahım hayırlısıyla nasip etsin herkese erkende olabilir ama olsun napiyim yine yaptırırım catlıycam yani merakta. 22 aralıkta başladık çalışmalara gün aşırı yaptık yumurtlama günüm 31 idi hesaplamalarıma göre. Olmuşsa zaten olmuştur artık diyorum. bakalım yarın görcez

pskolojikte olabilir ama bazı belirtilerden de şüpheleniyorum. akıntım cok fazla, bazen vucüt ısım o kadar yükseliyor ki bogulucam sanıyorum daha önce hiç böyle olmazdım. nadiren kasıklarımda bi batma oluyo 3-4 saniye sürüyo ama nasıl canım acıyo. Bide içimde öyle bir his var sanki olmuş gibi hissediyorum. Yaptırcam bakalım test, bunda cıkmazsa adetimi bekliycem mecburen

canımm bugün yine yaptım ov. testi sanki birkaç güne olacak gibi koyulaşmaya başladı sen de baksana çok mutluyum ya ben de yumurtluyorum galiba

Eklentiler

• 20150108_155640.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 65
  • 20150108_155722.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 75
canımm bugün yine yaptım ov. testi sanki birkaç güne olacak gibi koyulaşmaya başladı sen de baksana çok mutluyum ya ben de yumurtluyorum galiba
hadi bakalım bu ay olur inşallaahh ya bizim bu ay ilk denememiz bu ay karar verdik çocuk yapmaya ondan cok heyecanlıyım daha önce yapıp olumsuzu görmedim ya heralde ondan olsa gerek bu heyecan

hadi bakalım bu ay olur inşallaahh ya bizim bu ay ilk denememiz bu ay karar verdik çocuk yapmaya ondan cok heyecanlıyım daha önce yapıp olumsuzu görmedim ya heralde ondan olsa gerek bu heyecan
olabilir canım inşallah bir daha denemeye gerek kalmaz

Insallah canim.allahim aratmadan versin hayirlisiyla

5 gun varken yapmaya basladim bugun 4 gun kaldi ..bir hafta once kanda cikabilir de canim ama 2 gun sonra git garanti olsun belki gec dollenme olmussa cikmaz uzulursun bosu bosuna

ben yine sabrederimde eşim duramıyo bide dişini falan bahane ediyo benimde dişim agırıyo hadi hastaneye gidelim gitmişken kan tahlilide yaptırırız diyo neyse bi gideyim bakalım olmazsa yine adeti beklerim

Oyle gibi canim :)) ama sen klomenn kullanmistin dimi canim gec buyuyordu yumurtan doktor tekrar cagirmadi mi kontrol iicin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…