Canim senin adet dongun ne kadar?? Benim uzun 45 gunde falan ve bu ay ilk defa takip istedim 35.gun ayni ikisi kopkoyu oldu sonunda .bakalim sonucu guzel olcak mi...diger gunler cok silik veya hafif silik cikiyordu hic tek cizgiye rastlamadim sende niye cikmiyor allah allahcanım senin ov. testi kaçıncı günde çift oldu yaaa benim bugün 18. günüm silik bile çıkmıyoryumurtayla yicem en sonunda kafayı
atarım canım çekeyim.. benim normalde 30du geçen ay 45 oldu caba yine mi öyle olacak anlamadımki geçen ay silik çıkıyordu koyuya yakın çıkıyordu en koyu 31. gündeydiCanim senin adet dongun ne kadar?? Benim uzun 45 gunde falan ve bu ay ilk defa takip istedim 35.gun ayni ikisi kopkoyu oldu sonunda .bakalim sonucu guzel olcak mi...diger gunler cok silik veya hafif silik cikiyordu hic tek cizgiye rastlamadim sende niye cikmiyor allah allahfoto atabilir misin
foto çekmeye gittim am t deki çizgi dağılmış etrafı pembe ollmuş canım bugünkü test bozuktu galiba yarın inşallah görürüm çizgiyiCanim senin adet dongun ne kadar?? Benim uzun 45 gunde falan ve bu ay ilk defa takip istedim 35.gun ayni ikisi kopkoyu oldu sonunda .bakalim sonucu guzel olcak mi...diger gunler cok silik veya hafif silik cikiyordu hic tek cizgiye rastlamadim sende niye cikmiyor allah allahfoto atabilir misin
Benim bugunku testim cok silik cikti demekki dun yumosum oldu haber verdi banafoto çekmeye gittim am t deki çizgi dağılmış etrafı pembe ollmuş canım bugünkü test bozuktu galiba yarın inşallah görürüm çizgiyi
inşallah canımm geç oldu ama yakaladın yumoşuBenim bugunku testim cok silik cikti demekki dun yumosum oldu haber verdi banabizde degerlendirdik zaten pespese 3 gun devam edelim dedik bakalim allahim bosa ckarttirmaz ins.
Hic sorma yaaaaa.elimizde degilkiii ,aslinda butun is kafada...ama meselede onu kafadan atmakta,atabilmekte cok zor ya.ne yaparsam yapayim kafami yastiga koydukca aklima geliyor en basiti...bazen eski ultrason ciktisina bakiyorum minicik bir kese ve icinde mercimek taneminşallah canımm geç oldu ama yakaladın yumoşudarısı başıma
bir ilaç olsada aklımızdan çıkarsa şu düşünceleri keşkee
aynen canım bende burada rahatladığımı düşünüyorum ama aslında okudukça daha çok takıyorum kafama.. her şeyden bir sonuç çıkarıyorum bütün kürleri denemek istiyorum :) bugünlerde dualara zikirlere sardımHic sorma yaaaaa.elimizde degilkiii ,aslinda butun is kafada...ama meselede onu kafadan atmakta,atabilmekte cok zor ya.ne yaparsam yapayim kafami yastiga koydukca aklima geliyor en basiti...bazen eski ultrason ciktisina bakiyorum minicik bir kese ve icinde mercimek tanemnasil atabilirimki kafamdan..ancak burada rahatliyorum
Amin canim vardir bi hayir .dualarada sarilmak lazim devam ettir tabiki bende cok yapmaya gayret ediyorum bir yandan.cunku biz ne yaparsak yapalim herdey rabbimin ol demesine bagli..ol de olsun mevlammmaynen canım bende burada rahatladığımı düşünüyorum ama aslında okudukça daha çok takıyorum kafama.. her şeyden bir sonuç çıkarıyorum bütün kürleri denemek istiyorum :) bugünlerde dualara zikirlere sardımAllah kabul eder inşallah bizide evlatsız bırakmaz
var tabiiEki Görüntüle 1366084 Kizlar bugun tekrar test yaptim hassas olan ve basit 3 liralik olan testlerle dunkuyle beraber yukluyorum fark var mi bi bakiverin :)
Cok heyecanlandim canim gece uyuyamadim test yaptim sabaha yakin :) bi de usutmusum galiba uzerimden tır gecmis gibi halsizim ;( rabbim hepimizin yuzunu guldursun sirayla bebislerimiz gelsin :)))var tabiişimdiden hayırlı olsun canımmm geliyor bebişşş
aminnn bat ne zaman senin canım kan testi yaptırsana tırdan değil o halsizlik bebiştenCok heyecanlandim canim gece uyuyamadim test yaptim sabaha yakin :) bi de usutmusum galiba uzerimden tır gecmis gibi halsizim ;( rabbim hepimizin yuzunu guldursun sirayla bebislerimiz gelsin :)))
:)) canim 12 si bat burda gecmeden yaptiramiyoruz maalesef yoksa coktan solugu hastanede almistim :)aminnn bat ne zaman senin canım kan testi yaptırsana tırdan değil o halsizlik bebişten
daha da varmış olsun git gide koyulaştığına göre sıkı sıkı tutunuyor seninki:)) canim 12 si bat burda gecmeden yaptiramiyoruz maalesef yoksa coktan solugu hastanede almistim :)
Canim adetlerim duzensiz oluyordu bu ay klomen kullandim 12. gun 18.5 mm yumurtam vardi catlatma ignesi yapmadi doktor o yuzden tam bilemiyorum ama 14ile 16 arasini degerlendirin demisti hangi gun catladi bilmiyorumdaha da varmış olsun git gide koyulaştığına göre sıkı sıkı tutunuyor seninkio zaman erken mi dölleile 16 hamiş oluyor kaç günde bir adet oluyordun canım sence kaçıncı günde yumurtlama olmuştur?
Ooo tatlim ilk bebisimiz geliyor allahin izniyleee .dogruuu Kan testine cabukkkEki Görüntüle 1366084 Kizlar bugun tekrar test yaptim hassas olan ve basit 3 liralik olan testlerle dunkuyle beraber yukluyorum fark var mi bi bakiverin :)
devamı gelmediyse yumurtlamadan kaynaklanıyor olabilir canım ya da ilişkiden de kaynaklanabilir benimde vajinal ultrasondan sonra oluyor her seferindeKizlar bende birsey sormak istiyorum ilk kez basima geliyor.affiniza siginarak dun gece de esimle degerlendirelim dedik ve ben bir saatten fazla kalkmadim,dusa giderken peceteyle temizlenmek istedim ve pembeli seffaf akinti oldugunu gordum..kasiklarimda da belimdede sanci var ama bu leke neyin belirtisidir? Yumurtlama doneminden midir acaba,ki zorlama aci vs hic olmuyor tahris olmustur desem o olamaz yani.korktum ya.gebelik mumkun degildir yerlesmede diyemem cunku iki.gun once ovulasyon testim kopkoyu cikti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?