2015 anneleri ve anne adaylari :)

Bence de iyi bi kesin belirtiler yok :) benimde dün akşam erkenden uykum geldi. ve eğilip bir şey alırken karnımın altında dolgunluk var hissediyorum bir şişkinlik var ama acaba ondan mı bi de o var :) senin bat ne zaman canım ?

Hadi bakalım Hayırlısı valla bende dikmedim pek akan spermler oldu malesef.. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay yatarım daha da sabaha kalkarım
Tatlim zaten giden gidiyor ama iste aklimiz kalmasin icimiz rahat olsun diye yapmadigimiz kalmiyo ama faydasini goren var mi var yanii

Ben ayaklarım kaldırdıgım aylar hamile kalmadım valla :) akşamdan birlikte oluyor hic ayağa kalkmadan yatıp uyuyordum sabah banyo yapıyordum benim bebişim böyle geldi :)

Belirti arama tatlım inan belirti aradın mı bişey olmuyo ve üzülüyosun. Benim ilk belirtir akşamdan erken uykumun gelmesiydi ama ben yine de umursamadım. Adeti mi bekledim hatta 9 gün geciktim annemin ısrarıyla test yaptım benden Habersiz test Alms illa yap illa yap dedi. Bebişim gelmiş meğer :)

Ya aslında evet aklımdan çıksın gitsin bana da sürpriz olsun istiyorum bende ama .. Biraz zor oluyor işte düşünmemek :)

Bende olmazsam dayanabilirsem 1 subata kadar beklicigimmm.gec dollenme vs olabilirse diye..onceki gebeligimde yasamistim cunku beklenen adeti olmadim nerdeyse bir sonraki adetime yaklasirken ogrenmistim.

Ah ahh,insallah ya.bende suan belirti yok.zaten aramiyomda relaxim bakalim
size bir şey anlatayım canım ben 3 sene önce doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmıştım öyle fazla da unutmadım sadece galiba ayın başında 2 gün geç içmiştim o ay.. ne ayaklarımı diktim ne sabaha kadar kalkmadan yattım.. ilişkiden hemen sonra duş alıyordum bazı belirtiler yaşamışım aslında ama hiç öyle bir şüphem olmadığı için gebeliğe yormadım.. 3 ay boyunca adet de oldum meğer üstüne görmeymiş neredeyse 10 gün sürüyordu azar azar 4. ay daha kısa sürünce şüphelendim hamileymişim malesef öğrendikten çok kısa süre sonra kaybettim demek istediğim şu biz çok istediğimiz için her noktasına dikkat ediyoruz ama aslında olacağı varsa nasibimizde varsa zaten oluyor ah bir de bunu kalbimize anlatabilsek keşke

Kesinlikle haklisin,bende istiyordum esimle ilk gunden olsa keske deyip hayalini kurardik..zaten gec oluyordum bide adetim hepten gecikti iki kere kan verdim negatifti..esimin memlekete gittik ramazan bayramina yakin hem tatil hem el opme,bayramlasma falan derken hic aklimdada yoktu.evimize donduk iki gun sonra suphelenecek durumlar yasadim ve şokkk ...tabi sonucundada şok bir haftada olsa yasadim o mutlulugu o cift cizginin verdigi sevinci heyecani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…