2015 anneleri ve anne adaylari :)

inşallah hepsini unutturacak müjdemizi alıcaz bizde canım biraz daha sabretmemiz gerekiyor demekki önümüzdeki hfta taşınma durumumuz var belki diyorum o zaman biraz aklımdan çıkar unuturum evle uğraşırken ama yokkk çıkack gibi değil

Bende merak.ettim,ya pozitif sevincten girmeyi.unuttu,,.ya da dusunmek istemiyom negatif uzuntuden yazamiyor

Kizlaar bugun yarin yumurtluyorum insallah
cok mutluyum yaaa

Eklentiler

• 20150111_161347.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 46
ayy inşallah inşallah canım bu sefer büyüttüm galiba yumoşu yarın kontrolüm var zaten inşallah test doğrudur çatlamaya hazırdır
Klomen ise yarar insallah.adet olursam bende doktora gidip isticem..kolay degil 45 gunde adet olmak.bide ne zaman yumurtlucam stresini yasamak...belki klomenle erkenden kaliteli yumurtlarim

Oh masallahh yumoslara gelsinler anammm,elleri bos gelmesinler insalalh 3 gun pespese degerlendirin yada doktor soyler zaten napcanizi
taşınmadan hallettik inşallah şu yumurtlama işini sıra beklemeye geldi şimdi yarın doktorda söyler inşallah ya yine büyümemiş dicek diye çok korkuyorum

Benim adet 15 ocakti ama 6 ocakta yumurtladigimi dusunuyorum yuzden 20-25 ocaga kadar beklicem.hatta yine olmazsam 1 subata kadar beklemeyi dusunuyom

Klomen ise yarar insallah.adet olursam bende doktora gidip isticem..kolay degil 45 gunde adet olmak.bide ne zaman yumurtlucam stresini yasamak...belki klomenle erkenden kaliteli yumurtlarim
çok zoor çok benim klomenli hali 23. güne oldu canım günde 1 tane içmiştim tam yeterli olmadı demekki olsun çatlasın da geç meç değerlendircez artık

taşınmadan hallettik inşallah şu yumurtlama işini sıra beklemeye geldi şimdi yarın doktorda söyler inşallah ya yine büyümemiş dicek diye çok korkuyorum
Canim insallah buyumustur guzel dusunmek varken kotuyu bosverelim insallah bana da umut olcaksin klomenden guzel sonuclar alirsan,insallahhh

Benim adet 15 ocakti ama 6 ocakta yumurtladigimi dusunuyorum yuzden 20-25 ocaga kadar beklicem.hatta yine olmazsam 1 subata kadar beklemeyi dusunuyom
benimde şubata kadar yolu var canım bekleriz beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…