2015 anneleri ve anne adaylari :)

ne güzel canım yaa varmı belirtiler inşallah seninledir bebişin

inşallah canımm benimledir meleğim. belim çok ağırıyo dün avm ye gittik eşimle bel ağrısından duramadım fazla. göğüslerde bişi yok ama sanki göğüs ucumdan çekiyorlarmış gibi hissediyorum. sağ kasıkta çok ama sol kasıkta da var batma. Bir de adete yakın tatlı isterdim şuan tuzlu yiyecekler istiyorum. iki gündür tuzlu yemeklerin kokusu hoşuma gitmeye başladı . tuzlu bişiler istiyorum yani :) şimdilik bunlar :)n

ayy inşallah 5 gün sonra belirtilerim gerçekmiş yazarsın canım böyle önceden hissedip de hamile olduğunu öğrenenler olunca çok seviniyorum

ayy inşallah 5 gün sonra belirtilerim gerçekmiş yazarsın canım böyle önceden hissedip de hamile olduğunu öğrenenler olunca çok seviniyorum

Hissediyo muyum bilmiyorum ama su ezan vaktinde rabbim isteyen herkese tez zamanda saglikli evlatlar nasip etsin. Ben cok istedim simdiye kadar her ay negatifi gordum. Umarim bu ay pozitifi gorurum de yuzum guler. Herseyimi unuturum bu bebekle. Allahim isteyen herkesi bebek mujdesi ile yuzunu guldursun.

Klomen ise yarar insallah.adet olursam bende doktora gidip isticem..kolay degil 45 gunde adet olmak.bide ne zaman yumurtlucam stresini yasamak...belki klomenle erkenden kaliteli yumurtlarim
Ben de klomenle buyuttum yumoşumu canim :) normalde bir suru yumurtam oluyordu buyuyemiyordu cok olduklari icin klomenin faydasini gordum ama ek bir seyler de yaptim kendimce ya buyumezse diye ))

yaptir yaptir canimmm cok sevindim yuksek yuksek cikar insallah degerkerin

Foto var mi canim daha tarifini isticez senden nasil oldu diye

Foto var mi canim daha tarifini isticez senden nasil oldu diye

foto çektim ama çooooook silik olduğu için gözükmedi. yarın yine idrar testi yaparım biraz koyulaşırsa foto atarım çünkü ben bile el feneri ile zor gördüm. sadece yeri var şimdi şimdi başladı pembe olmaya ama tam değil. yarın yapıcam tekrar foto atarım.

Gunaydin taze anne aday adaylariii ,taze annelerrrrr safaklar azaliyor,mujdeler gelsinnn

Ayyy ne diyorsuuunnn hadi insallahhh canimmm cok guzel bir haber buuu ..insallah koyulasicakkk

kızlaar sabah sabah keyfim kaçtı ya çok hızlı kilo alıyorum ben 5 ayda nerdeyse 5 kilo almışım biraz dikkat etmesem hemen alıyorum inşallah bu ay olur da diyet yapmama gerek kalmaz

kızlaar sabah sabah keyfim kaçtı ya çok hızlı kilo alıyorum ben 5 ayda nerdeyse 5 kilo almışım biraz dikkat etmesem hemen alıyorum inşallah bu ay olur da diyet yapmama gerek kalmaz
bende aynı şekilde sürekli kilo alıyorumm sen yine az almışsın ben 4 ayda aldımm 9 kilo :) şimdi de yeni ilk haftalardayımm hamileyim kilo artışı hızlı ilerliyor ne olacak sonummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…