çatlarda yok olur inşallah sabaha kadarinşallah canım haber verirsin doktor kontrolünden sonra bakalım yumoşun nasıl ?
Bekleriz tatlimmm yeterki muradimiz gerceklesecek olsun sonundabenimde şubata kadar yolu var canım bekleriz beraber
çatlarda yok olur inşallah sabaha kadar
dün yeni hamile birinin konusunda okumuştum GELMEYECEK OLAN BU KADAR BEKLETMEZ yazıyordu bizde ereceğiz inşallah muradımızaBekleriz tatlimmm yeterki muradimiz gerceklesecek olsun sonunda
ne güzel canım yaa varmı belirtiler:) herşey gönlünce olur inşallah canım. zaman geçiyo bak bana bata 3 gün kaldı :)
ne güzel canım yaa varmı belirtilerinşallah seninledir bebişin
ayy inşallah 5 gün sonra belirtilerim gerçekmiş yazarsın canım böyle önceden hissedip de hamile olduğunu öğrenenler olunca çok seviniyoruminşallah canımm benimledir meleğim. belim çok ağırıyo dün avm ye gittik eşimle bel ağrısından duramadım fazla. göğüslerde bişi yok ama sanki göğüs ucumdan çekiyorlarmış gibi hissediyorum. sağ kasıkta çok ama sol kasıkta da var batma. Bir de adete yakın tatlı isterdim şuan tuzlu yiyecekler istiyorum. iki gündür tuzlu yemeklerin kokusu hoşuma gitmeye başladı . tuzlu bişiler istiyorum yani :) şimdilik bunlar :)n
ayy inşallah 5 gün sonra belirtilerim gerçekmiş yazarsın canım böyle önceden hissedip de hamile olduğunu öğrenenler olunca çok seviniyorum
Ben de klomenle buyuttum yumoşumu canim :) normalde bir suru yumurtam oluyordu buyuyemiyordu cok olduklari icin klomenin faydasini gordum ama ek bir seyler de yaptim kendimce ya buyumezse diyeKlomen ise yarar insallah.adet olursam bende doktora gidip isticem..kolay degil 45 gunde adet olmak.bide ne zaman yumurtlucam stresini yasamak...belki klomenle erkenden kaliteli yumurtlarim
Günaydınnnn kızlaaarrrrr
sabah ilk idrarla test yaptımmm veeeee hayalet çizgi de olsa ikinci çizgiyi hafif olarak gördümmmm şükür ama kan testi yaptırmadan içim rahat olmicakkk... kan testini yarın yaptırıcam....
Foto var mi canim daha tarifini isticez senden nasil oldu diyeGünaydınnnn kızlaaarrrrr
sabah ilk idrarla test yaptımmm veeeee hayalet çizgi de olsa ikinci çizgiyi hafif olarak gördümmmm şükür ama kan testi yaptırmadan içim rahat olmicakkk... kan testini yarın yaptırıcam....
yaptir yaptir canimmm cok sevindim yuksek yuksek cikar insallah degerkerin
Foto var mi canim daha tarifini isticez senden nasil oldu diye
Ayyy ne diyorsuuunnnfoto çektim ama çooooook silik olduğu için gözükmedi. yarın yine idrar testi yaparım biraz koyulaşırsa foto atarım çünkü ben bile el feneri ile zor gördüm. sadece yeri var şimdi şimdi başladı pembe olmaya ama tam değil. yarın yapıcam tekrar foto atarım.
bende aynı şekilde sürekli kilo alıyorumm sen yine az almışsın ben 4 ayda aldımm 9 kilo :) şimdi de yeni ilk haftalardayımm hamileyim kilo artışı hızlı ilerliyor ne olacak sonummmkızlaar sabah sabah keyfim kaçtı ya çok hızlı kilo alıyorum ben5 ayda nerdeyse 5 kilo almışım biraz dikkat etmesem hemen alıyorum inşallah bu ay olur da diyet yapmama gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?