2015 anneleri ve anne adaylari :)

bende aynı şekilde sürekli kilo alıyorumm sen yine az almışsın ben 4 ayda aldımm 9 kilo :) şimdi de yeni ilk haftalardayımm hamileyim kilo artışı hızlı ilerliyor ne olacak sonummm
senin bahanen var canım kilo alman normal ya ben napayım geçen sene çok güzel diyet yaptım 15 kilo verdım ama şimdi yine alıyorum öyle hızlıda vermedim 6 ayda verdim ama 8 aydır falan hiç dikkat etmiyorum yedikçe iştahım açılıyor metabolizma ne yapsın bıraktı çalışmayı tabi

kızlaar sabah sabah keyfim kaçtı ya çok hızlı kilo alıyorum ben 5 ayda nerdeyse 5 kilo almışım biraz dikkat etmesem hemen alıyorum inşallah bu ay olur da diyet yapmama gerek kalmaz
Aminn canim ya,dedinde aklima geldi bende fena tatli seylere sardim yaa bendede kilo var hemde cok

Dun valla elmali kurabiye cekti canim hemen yaptim,havuclu kek yaptim hic durmadim yerimde boyna bogazima calistim

Aminn canim ya,dedinde aklima geldi bende fena tatli seylere sardim yaa bendede kilo var hemde cok
bana tatlı tuzlu fark etmiyor canım napıcaz bu kiloları ya aklım bebişteyken hiç diyet yapasım gelmiyor Allahım bize bir mucize gönderse de güle güle alsak kiloları noluuur

Dun valla elmali kurabiye cekti canim hemen yaptim,havuclu kek yaptim hic durmadim yerimde boyna bogazima calistim
aynen bende öyleyim geçen sene diyet yaparken eve un almıyordum toz şeker almıyordum

bana tatlı tuzlu fark etmiyor canım napıcaz bu kiloları ya aklım bebişteyken hiç diyet yapasım gelmiyor Allahım bize bir mucize gönderse de güle güle alsak kiloları noluuur
Ah ahhh ,yeterki gelseler ben zaten oldum olasi tombulum hamilelikte kilo almisim nee olcakkk ama genelde kilolu tanidiklarimda bebisleri hep hediyesiyle geldiler annelerine,zayifladilar kilo verdiler gebelikte..sagliklica gecirelimde

Merhabalar :) sat 24 aralikti ve 2 gündür kasik sancisi ve gazim var cok fazla icim gurul gurul sizce bu hamilelik belirtisi midir? Belimde de agri oluyor. Adetim bitince düzenli birlikte olduk. Hamile olabilir miyim

Merhabalar :) sat 24 aralikti ve 2 gündür kasik sancisi ve gazim var cok fazla icim gurul gurul sizce bu hamilelik belirtisi midir? Belimde de agri oluyor. Adetim bitince düzenli birlikte olduk. Hamile olabilir miyim
Inşallah hamilesindir cnm. Ama aklını fazla meşgul etme belirtilerle, diyene bak.. Senin ne zaman bat?

Inşallah hamilesindir cnm. Ama aklını fazla meşgul etme belirtilerle, diyene bak.. Senin ne zaman bat?
22 ocak olmasi lazim. Adet sancisi desem daha cok var. Ayrica adet sancisina benziyor ama tam olarak oyle degil. Su anda hafif hafif sancilar ve belimde agrilar giriyor ve cok gaz var icim gurul gurul. Cok erken gerçi umitlenmiyim diyorum ama sancilari hissedince aklima düşüyor elimde olmadan :)

Öyle ya insan düşünmeden edemiyor malesef.. Bana da hayatımın en uzun bir haftası gibi geliyor inşallah bu bekleyişimizin sonucları hüsran olmaz

Günaydın kızlarr. cumartesi günü hastanedeyken şarjım bitti yazamadım size, malum dünde hafta sonu eşim evde oldugu için girmedim. Kan sonucum negatif cıktı malesef. Belki daha var adetime erken yaptım diye olumsuzu düşünmüyorum. Bugün eşimin doğum günü öğrenseydim ona sürpriz olurdu diye yaptırmak istedim en çokta. Ama olmadı, bakalım adetimi bekliycem bende mecburen. Artık hiç test falanda yaptırmıycam akışına bırakıcam

Insallah calismalarinin sonucu bebek olur rabbim hepimize hayirlisiyla en yakin vakitte versin

Hayirlisi olsun canim dualarimiz hep birbirimiz icin insallah o sevincli haberi hepimiz alicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…