senin bahanen var canım kilo alman normalbende aynı şekilde sürekli kilo alıyorumm sen yine az almışsın ben 4 ayda aldımm 9 kilo :) şimdi de yeni ilk haftalardayımm hamileyim kilo artışı hızlı ilerliyor ne olacak sonummm
Ayyy ne diyorsuuunnnhadi insallahhh canimmm cok guzel bir haber buuu ..insallah koyulasicakkk
Aminn canim ya,dedinde aklima geldi bende fena tatli seylere sardim yaakızlaar sabah sabah keyfim kaçtı ya çok hızlı kilo alıyorum ben5 ayda nerdeyse 5 kilo almışım biraz dikkat etmesem hemen alıyorum inşallah bu ay olur da diyet yapmama gerek kalmaz
Canim yarinda test yap sonra dogruuu kan testineee sonraa hemennn buraya yaziyorsuuunnnyarin insallah koyulasir da insallah hamileyimdir. Dua edin bana kizlar insallah hamile olayim. Sevinemedim bile cizgi zorla gozukuyor isik altinda
bana tatlı tuzlu fark etmiyor canımAminn canim ya,dedinde aklima geldi bende fena tatli seylere sardim yaabendede kilo var hemde cok
aynen bende öyleyim geçen sene diyet yaparken eve un almıyordum toz şeker almıyordumDun valla elmali kurabiye cekti canim hemen yaptim,havuclu kek yaptim hic durmadim yerimde boyna bogazima calistim
Canim yarinda test yap sonra dogruuu kan testineee sonraa hemennn buraya yaziyorsuuunnn
Ah ahhh ,yeterki gelseler ben zaten oldum olasi tombulum hamilelikte kilo almisim nee olcakkkbana tatlı tuzlu fark etmiyor canımnapıcaz bu kiloları ya aklım bebişteyken hiç diyet yapasım gelmiyor Allahım bize bir mucize gönderse de güle güle alsak kiloları noluuur
Iyi fikirmisssaynen bende öyleyim geçen sene diyet yaparken eve un almıyordum toz şeker almıyordum
Inşallah hamilesindir cnm. Ama aklını fazla meşgul etme belirtilerle, diyene bakMerhabalar :) sat 24 aralikti ve 2 gündür kasik sancisi ve gazim var cok fazla icim gurul gurul sizce bu hamilelik belirtisi midir? Belimde de agri oluyor. Adetim bitince düzenli birlikte olduk. Hamile olabilir miyim
22 ocak olmasi lazim. Adet sancisi desem daha cok var. Ayrica adet sancisina benziyor ama tam olarak oyle degil. Su anda hafif hafif sancilar ve belimde agrilar giriyor ve cok gaz var icim gurul gurul. Cok erken gerçi umitlenmiyim diyorum ama sancilari hissedince aklima düşüyor elimde olmadan :)Inşallah hamilesindir cnm. Ama aklını fazla meşgul etme belirtilerle, diyene bak.. Senin ne zaman bat?
Öyle ya insan düşünmeden edemiyor malesef.. Bana da hayatımın en uzun bir haftası gibi geliyor22 ocak olmasi lazim. Adet sancisi desem daha cok var. Ayrica adet sancisina benziyor ama tam olarak oyle degil. Su anda hafif hafif sancilar ve belimde agrilar giriyor ve cok gaz var icim gurul gurul. Cok erken gerçi umitlenmiyim diyorum ama sancilari hissedince aklima düşüyor elimde olmadan :)
Aminnn canım inşallah :)Öyle ya insan düşünmeden edemiyor malesef.. Bana da hayatımın en uzun bir haftası gibi geliyorinşallah bu bekleyişimizin sonucları hüsran olmaz
Insallah calismalarinin sonucu bebek olurMerhabalar :) sat 24 aralikti ve 2 gündür kasik sancisi ve gazim var cok fazla icim gurul gurul sizce bu hamilelik belirtisi midir? Belimde de agri oluyor. Adetim bitince düzenli birlikte olduk. Hamile olabilir miyim
Hayirlisi olsun canim dualarimiz hep birbirimiz icin insallah o sevincli haberi hepimiz alicazGünaydın kızlarr. cumartesi günü hastanedeyken şarjım bitti yazamadım size, malum dünde hafta sonu eşim evde oldugu için girmedim. Kan sonucum negatif cıktı malesef. Belki daha var adetime erken yaptım diye olumsuzu düşünmüyorum. Bugün eşimin doğum günü öğrenseydim ona sürpriz olurdu diye yaptırmak istedim en çokta. Ama olmadı, bakalım adetimi bekliycem bende mecburen. Artık hiç test falanda yaptırmıycam akışına bırakıcam
Amiiinnn insallahÖyle ya insan düşünmeden edemiyor malesef.. Bana da hayatımın en uzun bir haftası gibi geliyorinşallah bu bekleyişimizin sonucları hüsran olmaz
İnşallah canım beniimmmHayirlisi olsun canim dualarimiz hep birbirimiz icin insallah o sevincli haberi hepimiz alicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?