2015 anneleri ve anne adaylari :)

Bizde merak ettik seni. hayırlısı olsun kuzum. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Adetine kaç gün vardı cnm senin?

gecen ay 15inde oldum ama düzenli olmuyo. Bazen aynı günü gününe oluyo bazen 4-5 gün atıyo
Biraz erken olmuş o zaman, hayırlı haberlerini alırız inş. En kısa sürede.. Bende hiç umursamıyor gibiydim Nasılsa ilk ayımız diye ama günler yaklaştıkça inanılmaz heyecanlanıyorum dayanabilirim inş günümü beklemeye

bizimde ilk ayımız işte bende ki bu heyecanı da ona bağlıyorum

kızlaar doktordan geldim benim yumoş yoktu ortalıkta dün pozitifti ya çatlamış olabilir mi sizce doktor yine göremeyince klomen verdi bu sefer günde 2 tane bir de infolic verdi pko olabilir dedi iyice moralimi bozdu yaa

Ben de klomenle buyuttum yumoşumu canim :) normalde bir suru yumurtam oluyordu buyuyemiyordu cok olduklari icin klomenin faydasini gordum ama ek bir seyler de yaptim kendimce ya buyumezse diye ))
canım sende pko var mıydı bugün doktor bana öyle dedi klomeni 2ye çıkarttı infolic verdi ne yapmak gerekiyor pko olunca??

kızlaar doktordan geldim benim yumoş yoktu ortalıkta dün pozitifti ya çatlamış olabilir mi sizce doktor yine göremeyince klomen verdi bu sefer günde 2 tane bir de infolic verdi pko olabilir dedi iyice moralimi bozdu yaa
Çatlamış olabilir canım. Bugünü değerlendir mutlaka.

Çatlamış olabilir canım. Bugünü değerlendir mutlaka.
az önce yine ov. test yaptım dünkü kadar koyu değil inşallah çatlamıştır ya birde pko çıktı başıma sen ne yaptın canım tahlillerin gösterdin mi

Ilki dun yapilan ov. Testi digeri bugun siliklesmismi sizce kizlar catlamis olabilirmiiii yorumlayın noluur

Eklentiler

• 20150111_161347.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 20150112_164818.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 72
az önce yine ov. test yaptım dünkü kadar koyu değil inşallah çatlamıştır ya birde pko çıktı başıma sen ne yaptın canım tahlillerin gösterdin mi
Gösterdim pko olabilir ama önemeli değil dedi doktor
Rahim filmi çektirdim tüpler açık.
3 ay daha deneyin olmazsa 4.ay adetinin 3. günü gel dedi.
Bu ay işi sağlama aldım umutluyum.

Gösterdim pko olabilir ama önemeli değil dedi doktor
Rahim filmi çektirdim tüpler açık.
3 ay daha deneyin olmazsa 4.ay adetinin 3. günü gel dedi.
Bu ay işi sağlama aldım umutluyum.
geçen ayki ov. testi maceramızı hatırlıyorum rahim filminden sonra çoğu kişi hamiş oluyor canım inşallah sen de onlardan olursun banada bugün pko dedi 2 aydır sürekli gidiyorum daha bugün fark etti pko korkuttu beni

Korkma canım pko olup da hamile kalan çok var. Kistin falan yok dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…