- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
Günaydın kızlarr. cumartesi günü hastanedeyken şarjım bitti yazamadım size, malum dünde hafta sonu eşim evde oldugu için girmedim. Kan sonucum negatif cıktı malesef. Belki daha var adetime erken yaptım diye olumsuzu düşünmüyorum. Bugün eşimin doğum günü öğrenseydim ona sürpriz olurdu diye yaptırmak istedim en çokta. Ama olmadı, bakalım adetimi bekliycem bende mecburen. Artık hiç test falanda yaptırmıycam akışına bırakıcam
amin canım beniimm bütün isteyenlerin bekleyenlerin gönlüne göre versin rabbim inşallaahhhBizde merak ettik seni. hayırlısı olsun kuzum. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
amin canım beniimm bütün isteyenlerin bekleyenlerin gönlüne göre versin rabbim inşallaahhh
Adetine kaç gün vardı cnm senin?Günaydın kızlarr. cumartesi günü hastanedeyken şarjım bitti yazamadım size, malum dünde hafta sonu eşim evde oldugu için girmedim. Kan sonucum negatif cıktı malesef. Belki daha var adetime erken yaptım diye olumsuzu düşünmüyorum. Bugün eşimin doğum günü öğrenseydim ona sürpriz olurdu diye yaptırmak istedim en çokta. Ama olmadı, bakalım adetimi bekliycem bende mecburen. Artık hiç test falanda yaptırmıycam akışına bırakıcam
gecen ay 15inde oldum ama düzenli olmuyo. Bazen aynı günü gününe oluyo bazen 4-5 gün atıyoAdetine kaç gün vardı cnm senin?
Biraz erken olmuş o zaman, hayırlı haberlerini alırız inş. En kısa sürede.. Bende hiç umursamıyor gibiydim Nasılsa ilk ayımız diye ama günler yaklaştıkça inanılmaz heyecanlanıyorumgecen ay 15inde oldum ama düzenli olmuyo. Bazen aynı günü gününe oluyo bazen 4-5 gün atıyo
bizimde ilk ayımız işte bende ki bu heyecanı da ona bağlıyorumBiraz erken olmuş o zaman, hayırlı haberlerini alırız inş. En kısa sürede.. Bende hiç umursamıyor gibiydim Nasılsa ilk ayımız diye ama günler yaklaştıkça inanılmaz heyecanlanıyorumdayanabilirim inş günümü beklemeye
O zaman ikimizde inş ilk denemede tutturmuşuzdurbizimde ilk ayımız işte bende ki bu heyecanı da ona bağlıyorum
Aminnnnn canım inşallah :) hepimizin Allah dualarini kabul eder :)Insallah calismalarinin sonucu bebek olurrabbim hepimize hayirlisiyla en yakin vakitte versin
canım sende pko var mıydı bugün doktor bana öyle dedi klomeni 2ye çıkarttı infolic verdi ne yapmak gerekiyor pko olunca??Ben de klomenle buyuttum yumoşumu canim :) normalde bir suru yumurtam oluyordu buyuyemiyordu cok olduklari icin klomenin faydasini gordum ama ek bir seyler de yaptim kendimce ya buyumezse diye))
Çatlamış olabilir canım. Bugünü değerlendir mutlaka.kızlaar doktordan geldim benim yumoş yoktu ortalıkta dün pozitifti ya çatlamış olabilir mi sizcedoktor yine göremeyince klomen verdi bu sefer günde 2 tane bir de infolic verdi pko olabilir dedi iyice moralimi bozdu yaa
az önce yine ov. test yaptım dünkü kadar koyu değil inşallah çatlamıştır yaÇatlamış olabilir canım. Bugünü değerlendir mutlaka.
Gösterdim pko olabilir ama önemeli değil dedi doktoraz önce yine ov. test yaptım dünkü kadar koyu değil inşallah çatlamıştır yabirde pko çıktı başıma sen ne yaptın canım tahlillerin gösterdin mi
Silikleşmiş canım bence çatladı yumurtan.Ilki dun yapilan ov. Testi digeri bugun siliklesmismi sizce kizlar catlamis olabilirmiiii yorumlayın noluur
geçen ayki ov. testi maceramızı hatırlıyorumGösterdim pko olabilir ama önemeli değil dedi doktor
Rahim filmi çektirdim tüpler açık.
3 ay daha deneyin olmazsa 4.ay adetinin 3. günü gel dedi.
Bu ay işi sağlama aldım umutluyum.
Korkma canım pko olup da hamile kalan çok var. Kistin falan yok dimi?geçen ayki ov. testi maceramızı hatırlıyorumrahim filminden sonra çoğu kişi hamiş oluyor canım inşallah sen de onlardan olursun banada bugün pko dedi 2 aydır sürekli gidiyorum daha bugün fark etti pko korkuttu beni
normal kist yok da ultrasonda pko görüntüsü var küçük küçük 4 5 tane yumurta gibi kist onlar galibaKorkma canım pko olup da hamile kalan çok var. Kistin falan yok dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?