Peki doktor ne dedi? Galiba klomen ve çatlatma iğneleriyle bir tedavi uygulanıyor.normal kist yok da ultrasonda pko görüntüsü var küçük küçük 4 5 tane yumurta gibi kist onlar galiba
çok önemsemedi geçen hafta tam büyüyemeyen bir yumurtam vardı onu göremeyince zaten pko görüntüsü var dedi kendi kendine bu ay günde 1 tane klomen içmiştim önümüzdeki ay 2 tane iç dedi bir de inofolic verdi yumurta kalitesini artırıyormuş eve gelince baktım pkolulara veriliyormuş bu ilaç şimdi tek ümidim dünkü pozitif ov. testi.. onunda pkolularda hep pozitif çıktığını söylüyorlar ama benim tek dün pozitifti 3 gün öncesine kdar silik çizgi zor görünüyorduPeki doktor ne dedi? Galiba klomen ve çatlatma iğneleriyle bir tedavi uygulanıyor.
Kiz uzun zamandir gorunmedin.adet oldun mu doktora gittin mi?Merhaba kızlar. Ben de 2015 annesi olmayı umut edenlerdenim
Bu ay doktorun verdiği ilaçları kullan canım sonuç alamazsan doktorunu değiştir. İnşallah yumurtan çatlamıştır.çok önemsemedi geçen hafta tam büyüyemeyen bir yumurtam vardı onu göremeyince zaten pko görüntüsü var dedi kendi kendine bu ay günde 1 tane klomen içmiştim önümüzdeki ay 2 tane iç dedi bir de inofolic verdi yumurta kalitesini artırıyormuş eve gelince baktım pkolulara veriliyormuş bu ilaç şimdi tek ümidim dünkü pozitif ov. testi.. onunda pkolularda hep pozitif çıktığını söylüyorlar ama benim tek dün pozitifti 3 gün öncesine kdar silik çizgi zor görünüyordu
inşallah canımmBu ay doktorun verdiği ilaçları kullan canım sonuç alamazsan doktorunu değiştir. İnşallah yumurtan çatlamıştır.
Oldum canım adet olamadığım için moralim bozuktu pek girmedim gebelik topiğine.Kiz uzun zamandir gorunmedin.adet oldun mu doktora gittin mi?
Evet canim siliklesmis,bence catladi ve catlayan yumos galiba gozukmuyormus oyle okumustum burada yanlis mi hatirliyom bilmiyom ama..sen yine aksatma gun asiri calis nolur nolmaz kacirmaIlki dun yapilan ov. Testi digeri bugun siliklesmismi sizce kizlar catlamis olabilirmiiii yorumlayın noluur
Hafi cok sukur.sevindim canim geriye kendini relax birakmak kaldiOldum canım adet olamadığım için moralim bozuktu pek girmedim gebelik topiğine.
Cumartesi rahim filmi çektirdim tüpler açık.
3 ay verdi doktor hamile kalmaman için bir neden yok dedi.
Bu ay çok umutluyum bu hafta yumurtlamam gerek inşallah tuttururum.
Canim filmi ne kadara ve nerde cektirdin ayrica nasil oldun agrin oldu mu ?Oldum canım adet olamadığım için moralim bozuktu pek girmedim gebelik topiğine.
Cumartesi rahim filmi çektirdim tüpler açık.
3 ay verdi doktor hamile kalmaman için bir neden yok dedi.
Bu ay çok umutluyum bu hafta yumurtlamam gerek inşallah tuttururum.
ahh canım keşkeeEvet canim siliklesmis,bence catladi ve catlayan yumos galiba gozukmuyormus oyle okumustum burada yanlis mi hatirliyom bilmiyom ama..sen yine aksatma gun asiri calis nolur nolmaz kacirmabi dahaki ay bebis gormeye gidersin belli mi olur
Özel bir hastanede 600 TL ye aneztezili çektirdim.Canim filmi ne kadara ve nerde cektirdin ayrica nasil oldun agrin oldu mu ?
ateş ölçmeye başladınmı canım?Özel bir hastanede 600 TL ye aneztezili çektirdim.
Sonrasinda hiç hiç ağrim sizim olmadi. Çok az bir kanamam oldu sadece.
İşlem 10 dk sürmüş ama benim ayilmam falan 45 dk yi buldu.
Çok rahattim ben canim korktuğum gibi olmadi.
Başladım Narincim. Bu ay ateş ölçüyorum, soğan kürü yapıyorum her gün incir ve havuç yemeğe çalışıyorum. Hayırlısı bakalım.ateş ölçmeye başladınmı canım?
Günaydın canım senin son iki gün çok az kalmış var mı heyecanGunaydin kizlarrrr
Narinn listeye beni de ekler misin? Bat 31 ocakkızlaar hadi beklenen adet tarihlerinizi alıntı yaparak ekleyin birlikte gün sayalım
kayaaylin......................................6 ocak
Nlbest...........................................12 ocak
pambix.........................................15 ocak
annenseniçoksevecek.................14 Ocak
bendiss12......................................17 ocak
fatmanurrr.................................20 Ocak
narin333.....................................21 Ocak
gayu35........................................24 Ocak
Yok be yavrum nerdeee ovuslayin takibi yaptim bu ay eger test dogruysa 6 ocakta koyuyu yakaladigim gibi herifi de yakaladimGünaydın canım senin son iki gün çok az kalmış var mı heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?