2015 anneleri ve anne adaylari :)

normal kist yok da ultrasonda pko görüntüsü var küçük küçük 4 5 tane yumurta gibi kist onlar galiba
Peki doktor ne dedi? Galiba klomen ve çatlatma iğneleriyle bir tedavi uygulanıyor.

Peki doktor ne dedi? Galiba klomen ve çatlatma iğneleriyle bir tedavi uygulanıyor.
çok önemsemedi geçen hafta tam büyüyemeyen bir yumurtam vardı onu göremeyince zaten pko görüntüsü var dedi kendi kendine bu ay günde 1 tane klomen içmiştim önümüzdeki ay 2 tane iç dedi bir de inofolic verdi yumurta kalitesini artırıyormuş eve gelince baktım pkolulara veriliyormuş bu ilaç şimdi tek ümidim dünkü pozitif ov. testi.. onunda pkolularda hep pozitif çıktığını söylüyorlar ama benim tek dün pozitifti 3 gün öncesine kdar silik çizgi zor görünüyordu

Bu ay doktorun verdiği ilaçları kullan canım sonuç alamazsan doktorunu değiştir. İnşallah yumurtan çatlamıştır.

Kiz uzun zamandir gorunmedin.adet oldun mu doktora gittin mi?
Oldum canım adet olamadığım için moralim bozuktu pek girmedim gebelik topiğine.
Cumartesi rahim filmi çektirdim tüpler açık.
3 ay verdi doktor hamile kalmaman için bir neden yok dedi.
Bu ay çok umutluyum bu hafta yumurtlamam gerek inşallah tuttururum.

Ilki dun yapilan ov. Testi digeri bugun siliklesmismi sizce kizlar catlamis olabilirmiiii yorumlayın noluur
Evet canim siliklesmis,bence catladi ve catlayan yumos galiba gozukmuyormus oyle okumustum burada yanlis mi hatirliyom bilmiyom ama..sen yine aksatma gun asiri calis nolur nolmaz kacirma bi dahaki ay bebis gormeye gidersin belli mi olur

Hafi cok sukur.sevindim canim geriye kendini relax birakmak kaldi

Canim filmi ne kadara ve nerde cektirdin ayrica nasil oldun agrin oldu mu ?

Evet canim siliklesmis,bence catladi ve catlayan yumos galiba gozukmuyormus oyle okumustum burada yanlis mi hatirliyom bilmiyom ama..sen yine aksatma gun asiri calis nolur nolmaz kacirma bi dahaki ay bebis gormeye gidersin belli mi olur
ahh canım keşkee pko dedi çok moralimi bozdu doktor galiba hızlı kilo almam da ondan kaynaklanıyor insülin direnci oluyormuş çünkü yine bana diyet yolları göründü

Canim filmi ne kadara ve nerde cektirdin ayrica nasil oldun agrin oldu mu ?
Özel bir hastanede 600 TL ye aneztezili çektirdim.
Sonrasinda hiç hiç ağrim sizim olmadi. Çok az bir kanamam oldu sadece.
İşlem 10 dk sürmüş ama benim ayilmam falan 45 dk yi buldu.
Çok rahattim ben canim korktuğum gibi olmadi.

ateş ölçmeye başladınmı canım?

Narinn listeye beni de ekler misin? Bat 31 ocak

15 ocakti ama ovulasyon testini gorunce beklenen tarih degisti...25 ocak diyelim asagi yukari...hatta biz bunu 1 subat diyek hahahah dayanabildigim kadar beklicemm uleynnn inadim inat..totem yapiceeemmm

Günaydın canım senin son iki gün çok az kalmış var mı heyecan
Yok be yavrum nerdeee ovuslayin takibi yaptim bu ay eger test dogruysa 6 ocakta koyuyu yakaladigim gibi herifi de yakaladim dolayisiyla tarih atti bende 25 ocagi beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…