Canim benkızlaar sabah sabah keyfim kaçtı ya çok hızlı kilo alıyorum ben5 ayda nerdeyse 5 kilo almışım biraz dikkat etmesem hemen alıyorum inşallah bu ay olur da diyet yapmama gerek kalmaz
canım sende pko var mıydı bugün doktor bana öyle dedi klomeni 2ye çıkarttı infolic verdi ne yapmak gerekiyor pko olunca??
Bende takvimden 15 Ocak görünce seni , neyse bakalım inş yakalamaların sonuç vermiştirYok be yavrum nerdeee ovuslayin takibi yaptim bu ay eger test dogruysa 6 ocakta koyuyu yakaladigim gibi herifi de yakaladimdolayisiyla tarih atti bende 25 ocagi beklicem
Bu ay gunde 2 kullanicam canim insallah bendede ise yarar bende hizli kilodan suphelenmistim hemen diyete basladim sen kac ay sonra kaldin canimCanim ben
Vardi canim ben de senin durumunu pkoya benzetmistim yumurta birkac icinde catlamis olsaydi da ultrasonda dahilmis hsli gorunurdu canim pkolularda ovu testi yaniltiyormus doktorum bana kullanma demisti,uzme kendini canim ben ilk klomen denememde hamile kaldim biliyorsun, bizim sorunumuz yumurtanin cok olup buyuyememesi o yuzden tedavisi kolay klomene devam et
Canim ben dogum kontrol hapini biraktiktan sonra uzun sure adet olmadim biraz da stresli bi surecti benim ona ragmen ovu testi denedim koyu oluyordu bu ay yumyrtladim diyordum yok ilk ekimin sonunda denemistim ovu testi tam olarak bi cabamiz yoktu cocuk icin o zamanlar kasimin sonunda doktora gittim adet sokturucu kullandim ve klonene basladim aralikta ve ilk ay hamileyim cok sukur...yumurtlama gunune kadar adacayi ictim canim sabah aksam ve incir catlatma ignesi yapmadi doktor catlamazsa diye habic suyu ictim 2-3 gun yumurtlama gunleriBu ay gunde 2 kullanicam canim insallah bendede ise yarar bende hizli kilodan suphelenmistim hemen diyete basladim sen kac ay sonra kaldin canim
Ayrica metformin turevi bi ilac vermisti doktor cok onceden adetimi duzenlesin diye kullanmamistim o zamanlar klomenle birlikte doktora sormadan kullandim insulin direncine iyi geliyormus yumurtlamaya yardimciBu ay gunde 2 kullanicam canim insallah bendede ise yarar bende hizli kilodan suphelenmistim hemen diyete basladim sen kac ay sonra kaldin canim
Hemen hemen benziyor hikayemiz canim bende d.kontrol hapi kullandim 3 yil ama adetimde bir sorun olmadi bir tek gecen ay 2 hafta gecikti demekki pko etkilerini yeni gosteriyorCanim ben dogum kontrol hapini biraktiktan sonra uzun sure adet olmadim biraz da stresli bi surecti benim ona ragmen ovu testi denedim koyu oluyordu bu ay yumyrtladim diyordum yok ilk ekimin sonunda denemistim ovu testi tam olarak bi cabamiz yoktu cocuk icin o zamanlar kasimin sonunda doktora gittim adet sokturucu kullandim ve klonene basladim aralikta ve ilk ay hamileyim cok sukur...yumurtlama gunune kadar adacayi ictim canim sabah aksam ve incir catlatma ignesi yapmadi doktor catlamazsa diye habic suyu ictim 2-3 gun yumurtlama gunleri
Banada onum benzerini verdi canim inofolic hem folik asit hem metformin varmis icindeAyrica metformin turevi bi ilac vermisti doktor cok onceden adetimi duzenlesin diye kullanmamistim o zamanlar klomenle birlikte doktora sormadan kullandim insulin direncine iyi geliyormus yumurtlamaya yardimci
yok canım ilk denememiz diye hiç bişey yapmadık. İnternetten tahmini yumurtlama günüme baktım düzensiz olduğu için ondanda bişey cıkmadıO zaman ikimizde inş ilk denemede tutturmuşuzdurYumurtlama takibi falan yaptınız mı, yada özel bişey..
ayy hadi inşallaah yaaaBugün kan testi yaptırdım. Yarın sonucumu alıcam sabahtan. dua edin kızlarrrrrrr inşallahh hamileyimdir :)
Cok soru sordum ama adacayi ne ise yariyor canimAyrica metformin turevi bi ilac vermisti doktor cok onceden adetimi duzenlesin diye kullanmamistim o zamanlar klomenle birlikte doktora sormadan kullandim insulin direncine iyi geliyormus yumurtlamaya yardimci
Canim tam olarak bilmiyorum ben normalde de adacayini cok seviyorum benim ictigim yoresel bi turuydu ama bazi forumlarda yumurta kalitesini arttirdigini okumustum kür olarak yapanlar var bi arastir istersen ama yumurtlamadan sonra kullanmamak gerekiyor dusuk tehlikesi icinCok soru sordum ama adacayi ne ise yariyor canim
Aynen bizde hiçbirşey yapmadık bende baktım netten yumurtlama Gününe.. Bi ilişkiden sonra hemen Kalktım birinde yattım kafama göre takıldım. Zaten doktorda folik asiti korunmayı bırakmadan 2 3 ay kullanın Demişti.. Ondan çok kasmadım. Sende kullanıyor musun folik asit ?yok canım ilk denememiz diye hiç bişey yapmadık. İnternetten tahmini yumurtlama günüme baktım düzensiz olduğu için ondanda bişey cıkmadıkendi akışına bıraktık yanii sadece ilişkiden sonra hemen kalkmadım o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?