2015 anneleri ve anne adaylari :)

Ben simdiden stokladim

Eklentiler

• 20150113_210752.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 71
Bebegim beni degistirin ,totem yaptim 1 subata kadar beklicem adet olmazsam o gun test yapcam tabi catlamazsam hihihu

Ayrica metformin turevi bi ilac vermisti doktor cok onceden adetimi duzenlesin diye kullanmamistim o zamanlar klomenle birlikte doktora sormadan kullandim insulin direncine iyi geliyormus yumurtlamaya yardimci
Evetbende metformin kullaniyorum,tahlillerim ve usg sonuclarim iyiydi,kilom vardi sadece kan sekeri olcumu yaptirmistim sinirda cikmisti direncim olabilir diye kullan demislerdi.dusukten sonra pek duzenli icemedim ama bu ay hep ictim bakalim.

Ya kizlar folbiolle ilgili muthis bir iddaa ve tespitler duydum...bu folik asit kafaya gore alinmamaliymis..fazlasida zararmis ve folbiolde cok yuksek dozda...ama gebenin gunluk almasi gereken miktar 400 mikrogram mis...ama folbiol 5 mg

kızlaar hadi beklenen adet tarihlerinizi alıntı yaparak ekleyin birlikte gün sayalım

kayaaylin......................................6 ocak
Nlbest...........................................12 ocak
pambix.........................................1 subat
annenseniçoksevecek.................14 Ocak
bendiss12......................................17 ocak
fatmanurrr.................................20 Ocak

narin333.....................................21 Ocak
gayu35........................................24 Ocak
akasya.........................................31 ocak
minik kuş....................................31 ocak
Moon2887....................................3 subat

Heepsi kirmizi olur hamis hamis oluruz insallahhh

Ya kizlar folbiolle ilgili muthis bir iddaa ve tespitler duydum...bu folik asit kafaya gore alinmamaliymis..fazlasida zararmis ve folbiolde cok yuksek dozda...ama gebenin gunluk almasi gereken miktar 400 mikrogram mis...ama folbiol 5 mg
Doktorlar ne kadar oneriyor pekiii

Doktorlar ne kadar oneriyor pekiii
Bana da arkadasim dedi yeni hamile ve aile hekimi folbiol yazmis ama kendi ozel doktoru kesinlikle onermemis yani su sekilde onermemis...folbiolde yuksek dozda folikasit var 5 mg..ama normal bir gebenin gunde 400 mikrogr almasi lazimmis..folikasit yetersizligi yoksa kesin bir dille onermemis.zaten gunluk kuruyemis ve yiyeceklerden aliyormusuz ama gebe olunca 400mikrogr disardan alinmasi gerekirmis en fazla oda..

Ben gebelerime israrla soyluyorum folbiolu kullanmayin asiri folikasit eksikliginiz yoksa demis. kullancaksaniz onu 6 parcaya bolmeniz gerek demis,ki hap minnacik bisey..

Ben gebelerime israrla soyluyorum folbiolu kullanmayin asiri folikasit eksikliginiz yoksa demis. kullancaksaniz onu 6 parcaya bolmeniz gerek demis,ki hap minnacik bisey..
Allah allah cok ilginc kullanan bir suru kisi var halbuki.. onlarada doktor vermis.. sana doktormu vermisti canm bende inofolic kullaniyorum sabah aksam 1tana ama bazilarina sabah 2 aksam 2 onermis doktorlari.. sana emanetiz Allahimmmm

Allah allah cok ilginc kullanan bir suru kisi var halbuki.. onlarada doktor vermis.. sana doktormu vermisti canm bende inofolic kullaniyorum sabah aksam 1tana ama bazilarina sabah 2 aksam 2 onermis doktorlari.. sana emanetiz Allahimmmm
Valla bende anlamadim.arkadasima folbiolu parcalicaksin 6 parcaya demis..bende insallah hemen hamis olayimda doktoruma sorayim yaaa tamamen merak ettiiimden yaniii ...hahah

Valla bende anlamadim.arkadasima folbiolu parcalicaksin 6 parcaya demis..bende insallah hemen hamis olayimda doktoruma sorayim yaaa tamamen merak ettiiimden yaniii ...hahah
Insallah canimm bizimde merakimizi gider bu arada sen hangi sehirdesin canim bazen doktora gidince sira beklerken belki diyorum forumdaki kizlardan biridir

Benim kullandığım folidoce şimdi burda okuyunca baktım 400 mcg yazıyo üstünde.. Folbiolu zona olduğumda içmiştim.

canim ben yurt disindayim gebelik oncesi 400 mikrogram gebelikte 500 mikrogram olarak satiliyor ustelik folikasit depolanmayan bir vitamin o yuzden zarari oldugunu dusunmuyorum ama .folibolu bilmiyorum hic 5 mg ise cok fazla

Son düzenleme:
canim ben yurt disindayim gebelik oncesi 400 mikrogram gebelikte 500 mikrogram olarak satiliyor ustelik folikasit depolanmayan bir vitamin o yuzden zarari oldugunu dusunmuyorum ama .folibolu bilmiyorum hic 5 mg ise cok fazla
Canim sen Hamissin sanırım bsy sorabilir miyim benim adetime 2 gün var test yaptım 2.cizgi hafif çıktı hemen kan verdim 14.83 çıktı. Umut var mı? Senin değerin kaçtı? Sevinirim mi bilemedim iki gün nasıl beklicem

yok canım henüz özel olarak hiç bişey yapmadıkta kullanmadıkta. Sen haplamı korunuyodun ?

yok canım henüz özel olarak hiç bişey yapmadıkta kullanmadıkta. Sen haplamı korunuyodun ?
Hayır cnm bende romatoid artrit var, hap içtiğimde iyice kötü oluyordum. Dolaşım bozukluğunu daha berbat yapıyordu.. Doktor da içme dedi zaten. Eşim korunuyordu. Sen?

Kizlarr sonuc negatif. B-hcg degerim 2.66 yukselmez artik dun catlatma ignesinin 12. Gunuydu 2.66 cikti dun verdigim kan testi. Yukselir mi bir umut iste

Insallah canimm bizimde merakimizi gider bu arada sen hangi sehirdesin canim bazen doktora gidince sira beklerken belki diyorum forumdaki kizlardan biridir
Canim ben istanbuldayim anadolu yakasinda,simdiden birkac doktor tavsiyesi aldim kontrol ve gebelikte kime gitsem.diye arastirmalarini yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…