Ben simdiden stokladimBende takvimden 15 Ocak görünce seni , neyse bakalım inş yakalamaların sonuç vermiştir bende burda adete 4 5 gün kala sonuç Alanları gördükçe bi heves diyorum test yapayım.. Sonra vazgeçiyorum, bekliyoruz bakalım
Bebegim beni degistirinkızlaar hadi beklenen adet tarihlerinizi alıntı yaparak ekleyin birlikte gün sayalım
kayaaylin......................................6 ocak
Nlbest...........................................12 ocak
pambix.........................................15 ocak
annenseniçoksevecek.................14 Ocak
bendiss12......................................17 ocak
fatmanurrr.................................20 Ocak
narin333.....................................21 Ocak
gayu35........................................24 Ocak
akasya.........................................31 ocak
minik kuş....................................31 ocak
Moon2887....................................3 subat
Totemini yesinlerBebegim beni degistirin,totem yaptim 1 subata kadar beklicem adet olmazsam o gun test yapcam tabi catlamazsam hihihu
Evetbende metformin kullaniyorum,tahlillerim ve usg sonuclarim iyiydi,kilom vardi sadece kan sekeri olcumu yaptirmistim sinirda cikmisti direncim olabilir diye kullan demislerdi.dusukten sonra pek duzenli icemedim ama bu ay hep ictim bakalim.Ayrica metformin turevi bi ilac vermisti doktor cok onceden adetimi duzenlesin diye kullanmamistim o zamanlar klomenle birlikte doktora sormadan kullandim insulin direncine iyi geliyormus yumurtlamaya yardimci
Tenks canimmmTotemini yesinlertamam degistiriyorm canim
Doktorlar ne kadar oneriyor pekiiiYa kizlar folbiolle ilgili muthis bir iddaa ve tespitler duydum...bu folik asit kafaya gore alinmamaliymis..fazlasida zararmis ve folbiolde cok yuksek dozda...ama gebenin gunluk almasi gereken miktar 400 mikrogram mis...ama folbiol 5 mg
Bana da arkadasim dedi yeni hamile ve aile hekimi folbiol yazmis ama kendi ozel doktoru kesinlikle onermemis yani su sekilde onermemis...folbiolde yuksek dozda folikasit var 5 mg..ama normal bir gebenin gunde 400 mikrogr almasi lazimmis..folikasit yetersizligi yoksa kesin bir dille onermemis.zaten gunluk kuruyemis ve yiyeceklerden aliyormusuz ama gebe olunca 400mikrogr disardan alinmasi gerekirmis en fazla oda..Doktorlar ne kadar oneriyor pekiii
Allah allah cok ilginc kullanan bir suru kisi var halbuki.. onlarada doktor vermis.. sana doktormu vermisti canm bende inofolic kullaniyorum sabah aksam 1tana ama bazilarina sabah 2 aksam 2 onermis doktorlari.. sana emanetiz AllahimmmmBen gebelerime israrla soyluyorum folbiolu kullanmayin asiri folikasit eksikliginiz yoksa demis. kullancaksaniz onu 6 parcaya bolmeniz gerek demis,ki hap minnacik bisey..
Valla bende anlamadim.arkadasima folbiolu parcalicaksin 6 parcaya demis..bende insallah hemen hamis olayimda doktoruma sorayim yaaaAllah allah cok ilginc kullanan bir suru kisi var halbuki.. onlarada doktor vermis.. sana doktormu vermisti canm bende inofolic kullaniyorum sabah aksam 1tana ama bazilarina sabah 2 aksam 2 onermis doktorlari.. sana emanetiz Allahimmmm
Insallah canimm bizimde merakimizi giderValla bende anlamadim.arkadasima folbiolu parcalicaksin 6 parcaya demis..bende insallah hemen hamis olayimda doktoruma sorayim yaaatamamen merak ettiiimden yaniii ...hahah
Benim kullandığım folidoce şimdi burda okuyunca baktım 400 mcg yazıyo üstünde.. Folbiolu zona olduğumda içmiştim.Valla bende anlamadim.arkadasima folbiolu parcalicaksin 6 parcaya demis..bende insallah hemen hamis olayimda doktoruma sorayim yaaatamamen merak ettiiimden yaniii ...hahah
Ya kizlar folbiolle ilgili muthis bir iddaa ve tespitler duydum...bu folik asit kafaya gore alinmamaliymis..fazlasida zararmis ve folbiolde cok yuksek dozda...ama gebenin gunluk almasi gereken miktar 400 mikrogram mis...ama folbiol 5 mg
Bana da arkadasim dedi yeni hamile ve aile hekimi folbiol yazmis ama kendi ozel doktoru kesinlikle onermemis yani su sekilde onermemis...folbiolde yuksek dozda folikasit var 5 mg..ama normal bir gebenin gunde 400 mikrogr almasi lazimmis..folikasit yetersizligi yoksa kesin bir dille onermemis.zaten gunluk kuruyemis ve yiyeceklerden aliyormusuz ama gebe olunca 400mikrogr disardan alinmasi gerekirmis en fazla oda..
Canim sen Hamissin sanırımcanim ben yurt disindayim gebelik oncesi 400 mikrogram gebelikte 500 mikrogram olarak satiliyor ustelik folikasit depolanmayan bir vitamin o yuzden zarari oldugunu dusunmuyorum ama .folibolu bilmiyorum hic 5 mg ise cok fazla
yok canım henüz özel olarak hiç bişey yapmadıkta kullanmadıkta. Sen haplamı korunuyodun ?Aynen bizde hiçbirşey yapmadık bende baktım netten yumurtlama Gününe.. Bi ilişkiden sonra hemen Kalktım birinde yattım kafama göre takıldım. Zaten doktorda folik asiti korunmayı bırakmadan 2 3 ay kullanın Demişti.. Ondan çok kasmadım. Sende kullanıyor musun folik asit ?
Hayır cnm bende romatoid artrit var, hap içtiğimde iyice kötü oluyordum. Dolaşım bozukluğunu daha berbat yapıyordu.. Doktor da içme dedi zaten. Eşim korunuyordu. Sen?yok canım henüz özel olarak hiç bişey yapmadıkta kullanmadıkta. Sen haplamı korunuyodun ?
Canim ben istanbuldayim anadolu yakasinda,simdiden birkac doktor tavsiyesi aldim kontrol ve gebelikte kime gitsem.diye arastirmalarini yapiyorum.Insallah canimm bizimde merakimizi giderbu arada sen hangi sehirdesin canim bazen doktora gidince sira beklerken belki diyorum forumdaki kizlardan biridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?