Canim daha 12. Gunu ve bence.supheli bir degerde..yani ben versem suphelenirim cunku bende hep 0.1 0.001 cikar... Biraz daha bekle derim 15. -17.Gun git kan verKizlarr sonuc negatif. B-hcg degerim 2.66 yukselmez artik dun catlatma ignesinin 12. Gunuydu 2.66 cikti dun verdigim kan testi. Yukselir mi bir umut iste
Ama.gunluk.alindigi icin cok.fazlaymis 5mg ve fazlasida bebege olumsuz etkiler veriyormus..ozellikle akciger de astim ve bobreklerde sikinti yapabiliyormus.canim ben yurt disindayim gebelik oncesi 400 mikrogram gebelikte 500 mikrogram olarak satiliyor ustelik folikasit depolanmayan bir vitamin o yuzden zarari oldugunu dusunmuyorum ama .folibolu bilmiyorum hic 5 mg ise cok fazla
Sen nerdensin canimmInsallah canimm bizimde merakimizi giderbu arada sen hangi sehirdesin canim bazen doktora gidince sira beklerken belki diyorum forumdaki kizlardan biridir
Canim daha 12. Gunu ve bence.supheli bir degerde..yani ben versem suphelenirim cunku bende hep 0.1 0.001 cikar... Biraz daha bekle derim 15. -17.Gun git kan ver
Olsum bekleyelim.nolur.nolmaz...benim hep 1.20 cikar bende suphelendim 2.66 cikti catlatma ignesinin 12. Gunu. Adet belirtilerimde yok ne yapicami sasirdim cok uzgunum
Yumurtlama gununu tam bilmiyorsan gec dollenme olabilir canim o yuzden az cikmistir iki gun sonra tekrar yaptirman gerekiyor iki katina cikarsa iyi devam ediyordur ,ya da yine test yap her gun gittikce koyulasiyorsa iyidir bizim burda kan testi yapmaya gerek gormuyorlar canim ilk kontrolu usg ile yapiyorlar ..ben yaklasik 5 gun once ogrendim gittikce koyulasti cnmCanim sen Hamissin sanırımbsy sorabilir miyim benim adetime 2 gün var test yaptım 2.cizgi hafif çıktı hemen kan verdim 14.83 çıktı. Umut var mı? Senin değerin kaçtı? Sevinirim mi bilemedimnm iki gün nasıl beklicem
Dogrudur canim zaten 5mg ise cok fazla ben yanlis yazilmistir diye dusundugum icin soyledim ama baktim gercektem 0,5 nere 5 mg nere cok fazlaAma.gunluk.alindigi icin cok.fazlaymis 5mg ve fazlasida bebege olumsuz etkiler veriyormus..ozellikle akciger de astim ve bobreklerde sikinti yapabiliyormus.
Olsum bekleyelim.nolur.nolmaz...ilk ayin ilk hamisi oldu,insallah sira bizlerdeee
12 gün olmuş daha yükselebilir şüpheli bir değer.Kizlarr sonuc negatif. B-hcg degerim 2.66 yukselmez artik dun catlatma ignesinin 12. Gunuydu 2.66 cikti dun verdigim kan testi. Yukselir mi bir umut iste
öyle olup yükselenler var canım adet olmazsan haftaya tekrar yaptır benceKizlarr sonuc negatif. B-hcg degerim 2.66 yukselmez artik dun catlatma ignesinin 12. Gunuydu 2.66 cikti dun verdigim kan testi. Yukselir mi bir umut iste
bende Anadolu yakasındayım canım sende öğretmenmişsinSen nerdensin canimm
Aa ne ogretmenisin canimbende Anadolu yakasındayım canım sende öğretmenmişsinyoksa aynı yerdemi çalışıyoruz bende Bülent karslı yı çok duydum ona gitmeyi düşünüyorum canım bir de adaçayı nlbest arkadaşımız söylemişti dün araştırdım gerçekten güzel gibi.. özellikle adet döngüsü uzun olanlarda işe yarıyor
ben Türkçe canım Bülent karslı kartalda gülen tıp merkezinde bir de kozyatağı central hospital de çalışıyor görümcem gidiyordu inanmadımAa ne ogretmenisin canimben libadiyedeoturuyorum.bulent karsli nerenin doktoru?
Bende ozel egitimdeyim canimben Türkçe canım Bülent karslı kartalda gülen tıp merkezinde bir de kozyatağı central hospital de çalışıyor görümcem gidiyordu inanmadımsonra bende netten araştırdım güzel yorumlar var
inşallah canımmAdacayi adetim sokulmedigi zamanlarda ictigim olmustur..bende galiba guldeniz hanima baslicam kendisi riskli gebelik konusundada uzmanmis..bende kilolu ve dusuk.yasamis bir.kadin olarak ona.karar verdim..insallah bebis olurda onun sebebiyle baslamak nasip olur
öyle olup yükselenler var canım adet olmazsan haftaya tekrar yaptır bence
12 gün olmuş daha yükselebilir şüpheli bir değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?