2015 anneleri ve anne adaylari :)

Kizlarr sonuc negatif. B-hcg degerim 2.66 yukselmez artik dun catlatma ignesinin 12. Gunuydu 2.66 cikti dun verdigim kan testi. Yukselir mi bir umut iste
Canim daha 12. Gunu ve bence.supheli bir degerde..yani ben versem suphelenirim cunku bende hep 0.1 0.001 cikar... Biraz daha bekle derim 15. -17.Gun git kan ver

canim ben yurt disindayim gebelik oncesi 400 mikrogram gebelikte 500 mikrogram olarak satiliyor ustelik folikasit depolanmayan bir vitamin o yuzden zarari oldugunu dusunmuyorum ama .folibolu bilmiyorum hic 5 mg ise cok fazla
Ama.gunluk.alindigi icin cok.fazlaymis 5mg ve fazlasida bebege olumsuz etkiler veriyormus..ozellikle akciger de astim ve bobreklerde sikinti yapabiliyormus.

Kizlar ben dusuk yaptigimda ilk gittigim doktorunda biraz ihmali oldugunu dusunuyordum cunku kanamam vardi ne igne.ne bisey vermedi..oncesinde.idrar yollari rahatsizligi gecirdigimden cipro antibiyotik kullanmistim ve kanamami ilaclara bagladigi icin onemsememisti beni ve iyice moralim bozulmustu..sonra medipole gittim sinem hanima cok memnun kaldim ama kanamayi durduramadik gec kalinmis keseyi kaplamis gebeligi bozmustu..dusuk.surecindede memnun kalmistim ama cok pahali bir hastane tahlilleri ve dogum masraflari olsun...birde baskent unv. Hastanesi guldeniz hanimin methini cok duydum bizzat tavsiye edende var arastirdim cok hosumagitti ozellikle doktor hakkinda yazilanlar ve sgk anlasmasi ile hicbir ekstra ucret olmuyormus tahliller tarama testleri dahil...birde hisar intercontinantal hastanesinde filiz hanimi duydum ama arastirmadim

Canim daha 12. Gunu ve bence.supheli bir degerde..yani ben versem suphelenirim cunku bende hep 0.1 0.001 cikar... Biraz daha bekle derim 15. -17.Gun git kan ver

benim hep 1.20 cikar bende suphelendim 2.66 cikti catlatma ignesinin 12. Gunu. Adet belirtilerimde yok ne yapicami sasirdim cok uzgunum

Galiba guldeniz hanima gidecek gibiyim..eger bu ay bebis olmazsa adetimde gidip tedavime baslamayi dusunuyorum. birde ben bu folik asit.isini.cok merak ettim internettede arastirdim pek bisey bulamadim ama doktor diyince aklima takildi

Yumurtlama gununu tam bilmiyorsan gec dollenme olabilir canim o yuzden az cikmistir iki gun sonra tekrar yaptirman gerekiyor iki katina cikarsa iyi devam ediyordur ,ya da yine test yap her gun gittikce koyulasiyorsa iyidir bizim burda kan testi yapmaya gerek gormuyorlar canim ilk kontrolu usg ile yapiyorlar ..ben yaklasik 5 gun once ogrendim gittikce koyulasti cnm

Ama.gunluk.alindigi icin cok.fazlaymis 5mg ve fazlasida bebege olumsuz etkiler veriyormus..ozellikle akciger de astim ve bobreklerde sikinti yapabiliyormus.
Dogrudur canim zaten 5mg ise cok fazla ben yanlis yazilmistir diye dusundugum icin soyledim ama baktim gercektem 0,5 nere 5 mg nere cok fazla

Sen nerdensin canimm
bende Anadolu yakasındayım canım sende öğretmenmişsin yoksa aynı yerdemi çalışıyoruz bende Bülent karslı yı çok duydum ona gitmeyi düşünüyorum canım bir de adaçayı nlbest arkadaşımız söylemişti dün araştırdım gerçekten güzel gibi.. özellikle adet döngüsü uzun olanlarda işe yarıyor

Aa ne ogretmenisin canim ben libadiyedeoturuyorum.bulent karsli nerenin doktoru?

Aa ne ogretmenisin canim ben libadiyedeoturuyorum.bulent karsli nerenin doktoru?
ben Türkçe canım Bülent karslı kartalda gülen tıp merkezinde bir de kozyatağı central hospital de çalışıyor görümcem gidiyordu inanmadım sonra bende netten araştırdım güzel yorumlar var

Adacayi adetim sokulmedigi zamanlarda ictigim olmustur..bende galiba guldeniz hanima baslicam kendisi riskli gebelik konusundada uzmanmis..bende kilolu ve dusuk.yasamis bir.kadin olarak ona.karar verdim..insallah bebis olurda onun sebebiyle baslamak nasip olur

ben Türkçe canım Bülent karslı kartalda gülen tıp merkezinde bir de kozyatağı central hospital de çalışıyor görümcem gidiyordu inanmadım sonra bende netten araştırdım güzel yorumlar var
Bende ozel egitimdeyim canim

inşallah canımm adaçayını adet başlayınca yumurtlamaya kadar en fazla 15 gün içip bırakmak gerekiyormuş canım dün akşamdan beri adet olucam gibi karnım belim ağrıyor diyorumki adet olsamda yepyeni yumurtalı bir aya başlasam bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…