2015 anneleri ve anne adaylari :)

Aynen yaaa bi.yumurtlama stresi.bitmezmis gibi bide adetim ne zaman gelecek stresi yasiyoruz..adet olsak uzuluyoruz olmasak niye olmadik diye uzuluyoruz.helede benim gibi uzun surede adet gorenler icin fena dert stres dedigin gibi bebis yoksa adet olakta yeni yumoslargelse

Günaydın kızlar. Bugün ovülasyon testimin pozitif çıkmasını bekliyorum ama dün çok silikti
Bu ay yine uzayacak galiba uff

Gunaydiiiinnnnn evett safaklari azalan,belirtilerim basladi diyenler var mi bakiimmm

Günaydın kızlar. Bugün ovülasyon testimin pozitif çıkmasını bekliyorum ama dün çok silikti
Olsum kuzum.biranda kopkoyu cikanda var ki..sen teste bakma calismalarina devam et gunasiri yapmaya calisirsaniz kacirmazsiniz ins

Gunaydiin canim benimde baslarda cok silik cikiyordu hstta bazen cizgi bile yoktu 23. Gunde pozitif oldu yani yine gecikecek birde sunu farkettim bazi gunler isten gelince yaptim aksam 7 den sonra cok silikti evdeyken 3le 4 arasi yaptiklarim daha koyu cikti saatte onemli bu kadar anlattim ama pko oldugu icin belkide gecersizdir benim testler

Ben regl oldum kızlar .. İnlallah sizlerden güzel haberler alırız..

Benimde gecikecek belli testim negatif çıktı
Ben de pko olabilir

Gunaydiiiinnnnn evett safaklari azalan,belirtilerim basladi diyenler var mi bakiimmm
Geçen ay bugün hatta dün adet olmuştum ama geciktiği için nerdeyse 1 hafta önceden bel ağrılarım karın agrılarım başlamıştı, karnım çok şişmişti. Bu ay hiiiiiçç bişey yok sanki adetim yeni bitmiş gibi. Noluyo anlamıyorum yaa eger yine 5 gün atarsa 20sinde olmam lazım ama dediğim gibi diğer aylara kıyasen bu ay hiç bişeyim yok gayet iyiyim hatta az sonra alışverişe gidicem o kadar iyiyim İnşallahta olmaz yaaa

Bide bişey sorcam, gittigidiyor.com dan ovulasyon testi seti aldım dün bitanesini denedim çizgi o kadar silik çıktı ki bu ne demek oluyo pekii? Normalde o testte adet günü yaklaşınca çizgi koyu oldugunda hamile oldugumuzu öğrenebiliyomuyuz ?

Silik çizgi negatif demek oluyor. Hamilelik varsa test koyu çıkıyormuş ovülasyon testi ile hamileliğini öğrenen çok var.

Silik çizgi negatif demek oluyor. Hamilelik varsa test koyu çıkıyormuş ovülasyon testi ile hamileliğini öğrenen çok var.
peki adetime biraz daha var sonucta ondan dolayıda silik çıkmış olabilirmi? bende okumuştum formlarda bat gününe 2 gün kala bile çok silik çıkıpta hamile oldugunu öğrenenlerde var

peki adetime biraz daha var sonucta ondan dolayıda silik çıkmış olabilirmi? bende okumuştum formlarda bat gününe 2 gün kala bile çok silik çıkıpta hamile oldugunu öğrenenlerde var
Olabilir tabi ki gebelik testi yapın ovülasyon testi gebelik öğrenmek için garanti değil.

Kızlar gündüz adet oldum dedim ya, bir günlük pedi doldurmayacak kadar az geldi gelmedi.. Kahverengi ve pembe renginde.. Böyle sulu gibi. Kızlar ama aşırı ağrım oldu, o derece ki Ağrı kesici içmek zorunda kaldım.. Bu kadar Ağrılı Yerleşme kanaması olur mu.. Bi de göğüslerinin ağrısı falan azaldı gibi.. Yani madem adet kanaması niye herzamanki gibi gelmiyor.. Anlamadım.. Bi bilen söylesin lütfenn..

canım senin bat tarihini değiştirmiyorum belki hamiş yazarız biraz daha bekle bakalım inşallah çoğalmaz ve biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…