ilk denemede öyle oluyor canım dur bakalım belki kesilirInşallah canım yailk denememizdi ama üzüldüm yıne de
olabilir canım miktarı önemli daha çok..Ya buarada olabilir mi bukadar Ağrı ..
İnşallah canım. Çok sıkılıyorum strese giriyorum beklerken.neden böyle oluyor ya inşallah geçen ayki kadar beklemeyiz
stres de yumurtlamayı etkiliyormuş canımİnşallah canım. Çok sıkılıyorum strese giriyorum beklerken.
Canım miktarı çok az aslında, damla damla.. Ana bence adet oluyorum, çünkü göğüslerimin ağrısı geçti.. Yavaş yavaş sökülecek herhaldeolabilir canım miktarı önemli daha çok..
Canım miktarı çok az aslında, damla damla.. Ana bence adet oluyorum, çünkü göğüslerimin ağrısı geçti.. Yavaş yavaş sökülecek herhaldegıcık şey
Öyle tabi yola devam da.. Cnm doktor bana fsh lh e2 tsh ve pri diye hormon testleri verdi. Ben netten araştırdım bunlar bebek olmayınca yapılacak Şeyler. Adetliyken yaptır dedi bana.. Niye şimdiden istedi anlamadım.. Hayır birinde azıcık anormallik çıksa acaip kafaya takarım.. Olacağı varsa da olmaz bebiş.. Bi doktora daha danışayım diyorum.. Bilemedim ki.. Sen yaptırdın mı bu testleri.. Siz ne zamandan beri deniyorsunuz cnm.daha ilk denemenmiş canım sıkma canını yılmak yok yola devamm
Bebek olmayınca yapılan testler değil bunlar hormonlarınıza bakılacak sadece. Adetin 3 günü yapılıyor. Şimdiden istemesi bence çok yerinde eğer bir problem varsa hemen tedaviye başlarsınız. Bu kadar takılmayın belki hepsi normal çıkacak ve aklınızda kalmayacak acaba hormonlar normal mi diye düşünmeyeceksiniz.Öyle tabi yola devam da.. Cnm doktor bana fsh lh e2 tsh ve pri diye hormon testleri verdi. Ben netten araştırdım bunlar bebek olmayınca yapılacak Şeyler. Adetliyken yaptır dedi bana.. Niye şimdiden istedi anlamadım.. Hayır birinde azıcık anormallik çıksa acaip kafaya takarım.. Olacağı varsa da olmaz bebiş.. Bi doktora daha danışayım diyorum.. Bilemedim ki.. Sen yaptırdın mı bu testleri.. Siz ne zamandan beri deniyorsunuz cnm.
canım korkmaa normalde her doktor istiyor o tahlilleri.. eğer hormanlarda bir sıkıntı varsa ilaçla düzeliyor merak etme.. mutlaka yaptır.. biz 5 aydır deniyoruz 2 aydır da doktora gidiyorum benimki maalesef istemedi o tahlilleri.. burda okuduğum kadarıyla ilk yapılacak şey hormon tahlili.. bu hafta kontrole gittiğimde belki hormonlardan yumurtlama olmuyordur dedim öylede olsa aynı ilaçlar kullanılıyor dedi.. bende adet olunca devlet hastanesinde yaptırıcam canımÖyle tabi yola devam da.. Cnm doktor bana fsh lh e2 tsh ve pri diye hormon testleri verdi. Ben netten araştırdım bunlar bebek olmayınca yapılacak Şeyler. Adetliyken yaptır dedi bana.. Niye şimdiden istedi anlamadım.. Hayır birinde azıcık anormallik çıksa acaip kafaya takarım.. Olacağı varsa da olmaz bebiş.. Bi doktora daha danışayım diyorum.. Bilemedim ki.. Sen yaptırdın mı bu testleri.. Siz ne zamandan beri deniyorsunuz cnm.
Hatta doktor istemedi ben kendim özel bir hastanede yaptırdım sonuçlarımı doktora gösterdim. Lh hormonum yüksek çıktı ama doktor üstünde durmadı.Öyle tabi yola devam da.. Cnm doktor bana fsh lh e2 tsh ve pri diye hormon testleri verdi. Ben netten araştırdım bunlar bebek olmayınca yapılacak Şeyler. Adetliyken yaptır dedi bana.. Niye şimdiden istedi anlamadım.. Hayır birinde azıcık anormallik çıksa acaip kafaya takarım.. Olacağı varsa da olmaz bebiş.. Bi doktora daha danışayım diyorum.. Bilemedim ki.. Sen yaptırdın mı bu testleri.. Siz ne zamandan beri deniyorsunuz cnm.
Ben yarın gidicem illa üçüncü günü mü olması lazım ki.. Üçüncü günü cmt ye denk geliyo.. Mecbur yarın gidicem.Hatta doktor istemedi ben kendim özel bir hastanede yaptırdım sonuçlarımı doktora gösterdim. Lh hormonum yüksek çıktı ama doktor üstünde durmadı.
Canım inş regl olmazsında yaptırmana gerek kalmazcanım korkmaa normalde her doktor istiyor o tahlilleri.. eğer hormanlarda bir sıkıntı varsa ilaçla düzeliyor merak etme.. mutlaka yaptır.. biz 5 aydır deniyoruz 2 aydır da doktora gidiyorum benimki maalesef istemedi o tahlilleri.. burda okuduğum kadarıyla ilk yapılacak şey hormon tahlili.. bu hafta kontrole gittiğimde belki hormonlardan yumurtlama olmuyordur dedim öylede olsa aynı ilaçlar kullanılıyor dedi.. bende adet olunca devlet hastanesinde yaptırıcam canım
2.günüde olabilir. Ben 4. günü yaptırmıştım sıkıntı olmaz.Ben yarın gidicem illa üçüncü günü mü olması lazım ki.. Üçüncü günü cmt ye denk geliyo.. Mecbur yarın gidicem.
yalnız değilsin canım bende aynıyımCanım inş regl olmazsında yaptırmana gerek kalmazben doktora gidince bişeyler çıkacak diye korkar oldum.. Tiroid 3.5 çıktı geçen, doktor 2.5 olması lazım bebek için dedi, onun için ilaç içiyorum şimdi.
Allah'ım bizi evlattan yana sınamasın inşallah.. Bende de haşimato çıktı, bilmiyorum biliyormusun.. Bende yeni öğrendim.. Doktor kafana takma değerlerin çok kötü değil, bi ayda düzelir dedi.. Ama insan Endişe ediyo tabi.. Yarın gideyim bu testleri yaptırayım o zaman.. Inşallah hayırlı haberlerim olur. :)yalnız değilsin canım bende aynıyımilk gittiğimde neredeyse emindim kist var diyecek diye neyseki demedi .. ama bu hafta pko olduğunu öğrendim yumurtlama konusundada öyle stresin çok büyük etkisi var büyüyecekmi büyüdümü diye düşünürken büyüyemedi benimki o yüzden bu aydan ümitli değilim öbür aya daha sıkı hazırlanıcam inşallah Allah yardımcımız olsun
inşallah canım öğrenince bizede yaz merakta bırakmaAllah'ım bizi evlattan yana sınamasın inşallah.. Bende de haşimato çıktı, bilmiyorum biliyormusun.. Bende yeni öğrendim.. Doktor kafana takma değerlerin çok kötü değil, bi ayda düzelir dedi.. Ama insan Endişe ediyo tabi.. Yarın gideyim bu testleri yaptırayım o zaman.. Inşallah hayırlı haberlerim olur. :)
Gunaydin tatlimm bendede yok canini sikma.. birde tasinma konusu cikti basima benim icin dua edin nolur moralim cok bozukMerhaba kizlar,ya bende hic belirti yok yaaa...
Allah yar ve yardimcin olsun canim.benim..telasindan.firsat buldukca gir .unutma bizleriGunaydin tatlimm bendede yok canini sikma.. birde tasinma konusu cikti basima benim icin dua edin nolur moralim cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?