2015 anneleri ve anne adaylari :)

Canım miktarı çok az aslında, damla damla.. Ana bence adet oluyorum, çünkü göğüslerimin ağrısı geçti.. Yavaş yavaş sökülecek herhalde gıcık şey
daha ilk denemenmiş canım sıkma canını yılmak yok yola devamm

daha ilk denemenmiş canım sıkma canını yılmak yok yola devamm
Öyle tabi yola devam da.. Cnm doktor bana fsh lh e2 tsh ve pri diye hormon testleri verdi. Ben netten araştırdım bunlar bebek olmayınca yapılacak Şeyler. Adetliyken yaptır dedi bana.. Niye şimdiden istedi anlamadım.. Hayır birinde azıcık anormallik çıksa acaip kafaya takarım.. Olacağı varsa da olmaz bebiş.. Bi doktora daha danışayım diyorum.. Bilemedim ki.. Sen yaptırdın mı bu testleri.. Siz ne zamandan beri deniyorsunuz cnm.

Bebek olmayınca yapılan testler değil bunlar hormonlarınıza bakılacak sadece. Adetin 3 günü yapılıyor. Şimdiden istemesi bence çok yerinde eğer bir problem varsa hemen tedaviye başlarsınız. Bu kadar takılmayın belki hepsi normal çıkacak ve aklınızda kalmayacak acaba hormonlar normal mi diye düşünmeyeceksiniz.

canım korkmaa normalde her doktor istiyor o tahlilleri.. eğer hormanlarda bir sıkıntı varsa ilaçla düzeliyor merak etme.. mutlaka yaptır.. biz 5 aydır deniyoruz 2 aydır da doktora gidiyorum benimki maalesef istemedi o tahlilleri.. burda okuduğum kadarıyla ilk yapılacak şey hormon tahlili.. bu hafta kontrole gittiğimde belki hormonlardan yumurtlama olmuyordur dedim öylede olsa aynı ilaçlar kullanılıyor dedi.. bende adet olunca devlet hastanesinde yaptırıcam canım

Hatta doktor istemedi ben kendim özel bir hastanede yaptırdım sonuçlarımı doktora gösterdim. Lh hormonum yüksek çıktı ama doktor üstünde durmadı.

Hatta doktor istemedi ben kendim özel bir hastanede yaptırdım sonuçlarımı doktora gösterdim. Lh hormonum yüksek çıktı ama doktor üstünde durmadı.
Ben yarın gidicem illa üçüncü günü mü olması lazım ki.. Üçüncü günü cmt ye denk geliyo.. Mecbur yarın gidicem.

Canım inş regl olmazsında yaptırmana gerek kalmaz ben doktora gidince bişeyler çıkacak diye korkar oldum.. Tiroid 3.5 çıktı geçen, doktor 2.5 olması lazım bebek için dedi, onun için ilaç içiyorum şimdi.

yalnız değilsin canım bende aynıyım ilk gittiğimde neredeyse emindim kist var diyecek diye neyseki demedi .. ama bu hafta pko olduğunu öğrendim yumurtlama konusundada öyle stresin çok büyük etkisi var büyüyecekmi büyüdümü diye düşünürken büyüyemedi benimki o yüzden bu aydan ümitli değilim öbür aya daha sıkı hazırlanıcam inşallah Allah yardımcımız olsun

Allah'ım bizi evlattan yana sınamasın inşallah.. Bende de haşimato çıktı, bilmiyorum biliyormusun.. Bende yeni öğrendim.. Doktor kafana takma değerlerin çok kötü değil, bi ayda düzelir dedi.. Ama insan Endişe ediyo tabi.. Yarın gideyim bu testleri yaptırayım o zaman.. Inşallah hayırlı haberlerim olur. :)

inşallah canım öğrenince bizede yaz merakta bırakma

Merhaba kizlar,ya bende hic belirti yok yaaa...

Merhaba hanımlar sizlere bi sorum olcak bilene yüüsss puan Dün akşam lavaboya cıktım silindikten sonra pecetede kahverengi bi akıntı vardı hatta siyahdı bi bölümü de. Daha sonra duş aldım, duştan sonra kesildi. Sabah bi baktım yine aynı renk akıntı ve minnacık bi parca da o kadar acık bi pembe renkte kan vardı. Daha önce ki adetlerimden önce hiç böyle bişey yasamadım ilk kez gördüm böyle. Gece de kasıklarımda bi sagda bi solda ince ince batmalar oldu. Adete 3-4 gün kala döllenme olabilirmi? Geç döllenme olmuş olabilir dedi arkadaşım ama bilmiyoum yaa bu belirtiler yerleşme kanaması olabilirmi acaba ? Bu arada adet sancılarım bir hafta önceden baslardı bu gün bile hiç bi belirti yook

Gunaydin tatlimm bendede yok canini sikma.. birde tasinma konusu cikti basima benim icin dua edin nolur moralim cok bozuk
Allah yar ve yardimcin olsun canim.benim..telasindan.firsat buldukca gir .unutma bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…