2015 anneleri ve anne adaylari :)

Keske bilsemde yüss puan alsammm.ama iki ihtimal var.yerlesme kanamasi olmasini umit ediyorumm

Kızlar dün yumurta akı kıvamında akıntım oldu ateşim bugün 0,2 derece arttı ama ovülasyon testi negatif

Kızlar dün yumurta akı kıvamında akıntım oldu ateşim bugün 0,2 derece arttı ama ovülasyon testi negatif
Canim belkide ov. Testinin saatini yakalayamamissindir ona takilmamak lazim bence ates daha kesin.. yarinda olc bakalim insallah artmaya devam eder benimde hep 36.0 36.1 falandi sali gununden sonra artmaya basladi bu sabah 36.6 ydi o doktor gore edi ama catladii benim yumurtam

kızlar adet oldum kanamanın rengi koyulaşmaya başladı ve bütün ümitler tükendiiii. normalde 5 gün geciken sancıdan öldüren adetim bu ay 2 gün gecikti ve sancısız oldu. çok moralim bozuldu yaaaa

kızlar adet oldum kanamanın rengi koyulaşmaya başladı ve bütün ümitler tükendiiii. normalde 5 gün geciken sancıdan öldüren adetim bu ay 2 gün gecikti ve sancısız oldu. çok moralim bozuldu yaaaa
Canım Ümitler önümüzdeki aya.. Bende dün senin gibiydim bugün kabullendim

İyi yapmışsın canım. Benimde öisafirlerim vardı yeni gittiler. Bende hala arastırmalar peşindeyim. Sabah adet oldum demiştim ya olmamışım çok kafam karışık
devamı gelmedimi canım inşallah gelmez bebiş gelir

Gunaydin kizlarrr,benimde dun misafirim vardi giremedim...dun belirtim.yok.dedim ama aksam kasiklarim fena agridi sanki alttan bicak sapliyormus gibi ozellikle sag tarafimdan vurdu hayrolsun dedim pek.ustune dusmemeye calistim.bugunde goguslerim hassas ama totemi bozmak yok beklicemm kafami takmiyorum sakinimmm tamam biseyim yok iyiyimmm sakinimmm hahaha

Yok bebeğim yaaa gelmedi. Ped bile koymamıştım bugün iç çamaşarım kirlenmemiş bilee. Önceden gögüslerim şişersi agırırdı suan en ufak bi belirti yok
Canimmm yaaa valla aklima bitek ihtimal geliyor bekleme kos kan testine tekrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…