Keske bilsemde yüss puan alsammm.ama iki ihtimal var.yerlesme kanamasi olmasini umit ediyorummMerhaba hanımlar sizlere bi sorum olcak bilene yüüsss puanDün akşam lavaboya cıktım silindikten sonra pecetede kahverengi bi akıntı vardı hatta siyahdı bi bölümü de. Daha sonra duş aldım, duştan sonra kesildi. Sabah bi baktım yine aynı renk akıntı ve minnacık bi parca da o kadar acık bi pembe renkte kan vardı. Daha önce ki adetlerimden önce hiç böyle bişey yasamadım ilk kez gördüm böyle. Gece de kasıklarımda bi sagda bi solda ince ince batmalar oldu. Adete 3-4 gün kala döllenme olabilirmi? Geç döllenme olmuş olabilir dedi arkadaşım ama bilmiyoum yaa bu belirtiler yerleşme kanaması olabilirmi acaba ? Bu arada adet sancılarım bir hafta önceden baslardı bu gün bile hiç bi belirti yook
bende bendeeee. ama beklemek çok zoorrKeske bilsemde yüss puan alsammm.ama iki ihtimal var.yerlesme kanamasi olmasini umit ediyorumm
Olsun sen.yine de durmaKızlar dün yumurta akı kıvamında akıntım oldu ateşim bugün 0,2 derece arttı ama ovülasyon testi negatif
Insallah canim..aslina vucudumuzu cok dinlememek gerek sen akisina birakbende bendeeee. ama beklemek çok zoorr
öyle yapcaz mecburenInsallah canim..aslina vucudumuzu cok dinlememek gerek sen akisina birak4 gun sonra adet gununde test yap..
Canim belkide ov. Testinin saatini yakalayamamissindir ona takilmamak lazim bence ates daha kesin.. yarinda olc bakalim insallah artmaya devam eder benimde hep 36.0 36.1 falandi sali gununden sonra artmaya basladi bu sabah 36.6 ydi o doktor gore edi ama catladii benim yumurtamKızlar dün yumurta akı kıvamında akıntım oldu ateşim bugün 0,2 derece arttı ama ovülasyon testi negatif
Istesemde unutamam hep aklimdasiniz canimmAllah yar ve yardimcin olsun canim.benim..telasindan.firsat buldukca gir .unutma bizleri
Canım Ümitler önümüzdeki aya.. Bende dün senin gibiydimkızlar adet oldumkanamanın rengi koyulaşmaya başladı ve bütün ümitler tükendiiii. normalde 5 gün geciken sancıdan öldüren adetim bu ay 2 gün gecikti ve sancısız oldu. çok moralim bozuldu yaaaa
yapcak bişey yok. hayırlısı ne zamansa o zamna nasip etsin rabbim inşallah...Canım Ümitler önümüzdeki aya.. Bende dün senin gibiydimbugün kabullendim
Uyumadııımmm beennnKizlaar uyudunuzmuu hu huu
Bende uyumuyorum uyuyamiyorumm baktim sayfa sessiz bi durteyim dedim :)Uyumadııımmm beennn
İyi yapmışsın canım. Benimde öisafirlerim vardı yeni gittiler. Bende hala arastırmalar peşindeyim. Sabah adet oldum demiştim ya olmamışım çok kafam karışıkBende uyumuyorum uyuyamiyorumm baktim sayfa sessiz bi durteyim dedim :)
devamı gelmedimi canım inşallah gelmez bebiş gelirİyi yapmışsın canım. Benimde öisafirlerim vardı yeni gittiler. Bende hala arastırmalar peşindeyim. Sabah adet oldum demiştim ya olmamışım çok kafam karışık
Yok bebeğim yaaa gelmedi. Ped bile koymamıştım bugün iç çamaşarım kirlenmemiş bilee. Önceden gögüslerim şişersi agırırdı suan en ufak bi belirti yokdevamı gelmedimi canım inşallah gelmez bebiş gelir
Canimmm yaaa valla aklima bitek ihtimal geliyor bekleme kos kan testine tekrarlaYok bebeğim yaaa gelmedi. Ped bile koymamıştım bugün iç çamaşarım kirlenmemiş bilee. Önceden gögüslerim şişersi agırırdı suan en ufak bi belirti yok
Pazartesine kadar bekliyim diyorum eğer kanama normal adete dönmezse yaptırayım kan testi yine negatifi görürsem bu aefer daha cok üzülürümCanimmm yaaa valla aklima bitek ihtimal geliyor bekleme kos kan testine tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?