Akasyaa bugun atesini olctunmu canim nasil gidiyorKızlar dün yumurta akı kıvamında akıntım oldu ateşim bugün 0,2 derece arttı ama ovülasyon testi negatif
Ateşim yükselmedi canım ama testim koyulaşmaya başladıAkasyaa bugun atesini olctunmu canim nasil gidiyor
inşallah canımm geç olsun güç olmasınAteşim yükselmedi canım ama testim koyulaşmaya başladıYumurta çatladıktan sonra ateş yükseliyormuş sanırım öyle okumuştum ateş topiğinde. Pazar ya da pazartesi yumurtam çatlayacak sanırım.
EVET CANIM SİLİKLEŞMİŞ ÇATLAMIŞ GİBİKizlar dünkü ve bugünkü ovülasyon testlerim. Yumurtam çatladi mi şimdi?
Daha önce böyle olmamişti
İnşallah canim :)EVET CANIM SİLİKLEŞMİŞ ÇATLAMIŞ GİBİ
Bu testleri bugün yaptim kafam kariştiEVET CANIM SİLİKLEŞMİŞ ÇATLAMIŞ GİBİ
saat 2de yaptığın güzel çıkmış canım benimde o saatlerde çıkmıştı belkide bugün çatlarBu testleri bugün yaptim kafam karişti
Artik testlerede güvenmiyorum akişina biraktim.
Canim valla bende bu testlerden bisey anlamadim..biz.yinede kacirmamak icin gunasiri deneme yaptik bakalim meraktayim.. Vucudumu da dinlememeye calisiyorum hayal kirikligi olmasin diyeBu testleri bugün yaptim kafam karişti
Artik testlerede güvenmiyorum akişina biraktim.
Aynen canim bizde. Hayirlisi inşallah hayal kirikliği olmaz hepimiz hamiş oluruz bu ayCanim valla bende bu testlerden bisey anlamadim..biz.yinede kacirmamak icin gunasiri deneme yaptik bakalim meraktayim.. Vucudumu da dinlememeye calisiyorum hayal kirikligi olmasin diye
bende yorum yapmışım sanki benimki hep çatlıyor dasaat 2de yaptığın güzel çıkmış canım benimde o saatlerde çıkmıştı belkide bugün çatlar
Olumsuz düşünme tatlim sen doktora bir daha gitmedin mi?bende yorum yapmışım sanki benimki hep çatlıyor daAllah bilir çatlamamıştır bile
yok canım bir daha çağırmadı inofolic vermişti onu kullanıyorum ateşimde yükseldi ama hala emin olamıyorumOlumsuz düşünme tatlim sen doktora bir daha gitmedin mi?
Ateşin yükselmişse çatlamiştir yumurtan canim.yok canım bir daha çağırmadı inofolic vermişti onu kullanıyorum ateşimde yükseldi ama hala emin olamıyorum
inşallah canım ya doktor hiç yumurta görmedi ya o yüzden kafam karışıyor çatlayınca hemen yok olurmu kiAteşin yükselmişse çatlamiştir yumurtan canim.
Canim yumurtanin çatlamasi demek tüplere doğru yol almasi demek bildiğim kadariyla. Görünmemesi normal yani.inşallah canım ya doktor hiç yumurta görmedi ya o yüzden kafam karışıyor çatlayınca hemen yok olurmu ki
iyi bariCanim yumurtanin çatlamasi demek tüplere doğru yol almasi demek bildiğim kadariyla. Görünmemesi normal yani.
Günününün geçmesini bekle canim sonra test yaparsin. Hayirlisi olsun olumsuz düşünmek yok.iyi baribekleyelim bakalım normalde 2 gün kaldı bat a ama biliyorum yine gecikecek hiiiç heveslenip de test yapmam bu sefer
aynen canım önümüzdeki ay için yeni kürler düşünüyorum zzatenGünününün geçmesini bekle canim sonra test yaparsin. Hayirlisi olsun olumsuz düşünmek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?