2015 anneleri ve anne adaylari :)

Akasyaa bugun atesini olctunmu canim nasil gidiyor
Ateşim yükselmedi canım ama testim koyulaşmaya başladı Yumurta çatladıktan sonra ateş yükseliyormuş sanırım öyle okumuştum ateş topiğinde. Pazar ya da pazartesi yumurtam çatlayacak sanırım.

Ateşim yükselmedi canım ama testim koyulaşmaya başladı Yumurta çatladıktan sonra ateş yükseliyormuş sanırım öyle okumuştum ateş topiğinde. Pazar ya da pazartesi yumurtam çatlayacak sanırım.
inşallah canımm geç olsun güç olmasın

Hanımlar ben hala normal adet görmeye başlamadım. Ancak lavaboya cıktıgımda silindiğimde pecetede acık renk bi kan görüyorum o kadar. Nolcak benim bu haliimm böyle bişey yaşayan varmıı aranızda?

Kizlar dünkü ve bugünkü ovülasyon testlerim. Yumurtam çatladi mi şimdi?
Daha önce böyle olmamişti

Eklentiler

• 20150118_111454.webp
    31 KB · Görüntüleme: 100

Eklentiler

• 20150118_165614.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 68
Bu testleri bugün yaptim kafam karişti
Artik testlerede güvenmiyorum akişina biraktim.
Canim valla bende bu testlerden bisey anlamadim..biz.yinede kacirmamak icin gunasiri deneme yaptik bakalim meraktayim.. Vucudumu da dinlememeye calisiyorum hayal kirikligi olmasin diye

Canim valla bende bu testlerden bisey anlamadim..biz.yinede kacirmamak icin gunasiri deneme yaptik bakalim meraktayim.. Vucudumu da dinlememeye calisiyorum hayal kirikligi olmasin diye
Aynen canim bizde. Hayirlisi inşallah hayal kirikliği olmaz hepimiz hamiş oluruz bu ay

inşallah canım ya doktor hiç yumurta görmedi ya o yüzden kafam karışıyor çatlayınca hemen yok olurmu ki
Canim yumurtanin çatlamasi demek tüplere doğru yol almasi demek bildiğim kadariyla. Görünmemesi normal yani.

Canim yumurtanin çatlamasi demek tüplere doğru yol almasi demek bildiğim kadariyla. Görünmemesi normal yani.
iyi bari bekleyelim bakalım normalde 2 gün kaldı bat a ama biliyorum yine gecikecek hiiiç heveslenip de test yapmam bu sefer

iyi bari bekleyelim bakalım normalde 2 gün kaldı bat a ama biliyorum yine gecikecek hiiiç heveslenip de test yapmam bu sefer
Günününün geçmesini bekle canim sonra test yaparsin. Hayirlisi olsun olumsuz düşünmek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…