2015 anneleri ve anne adaylari :)

günaydın cankuşlarrr nasılsınız ne durumdasınız? PAMBİX nerelerdesin canımm yoksun 2 gündür

günaydın cankuşlarrr nasılsınız ne durumdasınız? PAMBİX nerelerdesin canımm yoksun 2 gündür
Gunaydin seker,ya sorma haftasonu esimle gezdik tozduk aslinda girdim ama yazacak kadar cok duramadim sayfada..esimle bebek hayalleri kurduk dedim aklima gelmemesi icin bana yardimci ol dedim.o da beni gezdirdi yemekler pastalar yaptik,film seyrettik bir suru.. vucudumu dinlememeye calisiyorum bakalim totem icin son 10 gun sen naptinn canimm

oh oh Allah daha mutlu etsin inşallah canım bende ev sorunuyla uğraşıyorum aslında dün taşınmamız gerekiyordu diğer evi beğenmedim o yüzden 1 hafta daha erteledik çok istediğim bir ev var bugün yarın haber gelecek o olsun diye dua ediyorum başkada bir şey ypmadım canım normlde yarın bat ama yumurtlama geç olduğu için gecikir yine diye bende 10 gün daha falan beklemeyi düşünüyorum

Allah razi olsun tatlim,amin cumlemizinkine ins..iyi yaparsin canim beklemekle..bende o yuzden beklicem 6 ocak yumurtlama oldu sayarsam 20 ocak bat olmasi gerek ama totem totemmm toteemmm

1 subata kadar adetim geldi geldi gelmedi test yapcam insalalh sebebi bebis olsunnn...yoksa dogru doktora tedaviye

Hayırlı hamilelikler nasip etsin rabbim isteyen herkese evlat versin. Bende bugün öğrendim hamileliğimi kesinleştirdim. nasipte varsa eylül ayında anne olcam inşallah.

Hayırlı hamilelikler nasip etsin rabbim isteyen herkese evlat versin. Bende bugün öğrendim hamileliğimi kesinleştirdim. nasipte varsa eylül ayında anne olcam inşallah.
Ay caniimmm masallahh..suphede birakan belirtilerin var miydi ?allahim sagliklica kucahiniza aldiginiz gunleri de gostersin.darisi.bizlere

Ay caniimmm masallahh..suphede birakan belirtilerin var miydi ?allahim sagliklica kucahiniza aldiginiz gunleri de gostersin.darisi.bizlere
Belirtilerim aslında klasik adet öncesi sendromuna benziyor. Göğüsler şişti ancak uc kısımları çok acıdı. Adet olcakmışım gibi karnım ağrıyordu. Kasıklarımda batmalar vardı. En belirgin ve ayırt edici belirti uykumun çok gelmesi idi. Normalde uykuya düşkün biri değilim sabah namazından sonra uyumam ben öyle bir tipim. Şimdi gündüz bile uyuyorum hemde saatlerce. Bildiğim anlayabildiğim tüm belirtiler bunlar. Allah isteyen herkese nasip etsin

sen ne yaptın canım varmı bir gelişme

Valla canim adetim 14undeydi gelmedi hala adet olamadim. İgneden 11. Gunu yaptirmisim b hcg 2.66 cikmisti ya gec dollenme oldu yada ters giden birseyler var. Yarin 11.50 de randevum var doktoruma gidicem bakalim nerde ne varmis.

Allah sana bağışlasın bebeğini canım darısı bize inşallahh

Valla canim adetim 14undeydi gelmedi hala adet olamadim. İgneden 11. Gunu yaptirmisim b hcg 2.66 cikmisti ya gec dollenme oldu yada ters giden birseyler var. Yarin 11.50 de randevum var doktoruma gidicem bakalim nerde ne varmis.
geciktiğine göre inşallah bebiş vardır canım bhcg artabilecek bir değer çıkmış yarın güzel haberler alacaksın inşallah

arkadalar meraba;
bende 19 aydır bebek için uğraşıyorum. yanlız bişi sorucam .
sat 19 aralık /2014 bir önceki 22 kasım / 2014 ve henüz adet olmuş diilim. günümün gecikmediğinin farkındayım ama daha önce hep bi kac gn önce veya 5-6 gun önce olurdu. acayip bir heyecan var içimde. sizde bişiler olabılırmı tecrubelı arkadaslardan bılgı almak ısıyorum.

geciktiğine göre inşallah bebiş vardır canım bhcg artabilecek bir değer çıkmış yarın güzel haberler alacaksın inşallah

insallah canim ya insallah artik bilmiyorum ya boyle deli olcam bebek yoksa neden adet olmadim hala. Bebek varsada hic mi cikmaz idrar testinde 4 gun once yaptim hayalet cizgi cikti ama fenerle ancak gozukuyodu belli belirsiz negatif gibi.

Test yapmaktan vazgeçemiyorum Yine koyulaşmaya başladı sanki

Eklentiler

• 2015-01-19 18.22.09.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…