2015 anneleri ve anne adaylari :)

Bugün de silik çıktı canım acaba geçen ayki gibi 29. ve 30. günlerde mi pozitif olacak. Yine 47 günde mi regl olacağım
Olabilir canim niye biz boyle olduk ya boyle olunca bat beklemeninde anlami kalmiyo dun aksam bir konuda okudum birkac ay gecikince sonra hamile kaliniyomus :) cok mantikli degil ama olsun :)

Kızlar doktor vajinal ultrason ile baktı birşey görünmüyor dedi kan testi b hcg istedi. 3-4 arası çıkar dedi. size sorum şu eğer geç döllenme olduysa çıkmaması normal dimi ? vajinal ultrasonda görünmemesi normal dimi ? 8 gün önce b-hcg 2.66 çıkmıştı. adet hala olmadım.

U
lUltrasonda zaten 5haftadan once gorunmemesi normal canim rahim kalinlasmasi gorulebilir sadece.. 3 4 arasi cikar demis ya onu anlamadim ben de

Umudumuz o kadar kuvvetli ki her şeye inanmaya hazırız inşallah sonunda mutlu haberi alırız.
Olabilir canim niye biz boyle olduk ya boyle olunca bat beklemeninde anlami kalmiyo dun aksam bir konuda okudum birkac ay gecikince sonra hamile kaliniyomus :) cok mantikli degil ama olsun :)

Sonuç daha çıkmadı mı?

Merhaba kizlar moralim bozuk ya ,bende anne olnak istiyorumm icimdeki yara kapanmiyorr hep aklimda..bebisim olsaydi son 2 ayim kalmis olcakti .hergun aklimda..olsaydi boyle yapardik sunu alirdik vs vs...zaten vucudumda da bir belirti yok..galiba beklemelerim bosa

Aklima getirmemeye calisiyorum ve Acikcasi bu yuzden de pek girmemeye calisiyorum.zihnimi bos tutmam.gerek ama dilimde her dakika bebekle ilgili dua belki dua vaktidir diyip dilimden dua eksik olmuyor.. nasil basa cikcam bilmiyorum..

Gelde bana sorrr...o kadar sikildimki ...ben iki ay olcak nerdeyse. arkadaslarim iki adet gordu..bitanesi de hamis dun ogrendim..bana da diyo ki pesimden gelirsin artik yapmaya basla da pespese doguralim dedi..sanki benim elimde olan bisey..ya su istediginde hemen olan gebeliklere sasiyorum masallah diyorum valla.benim elimde olsa keske ha diyince olmuyor ki dunden beri kotuyum..dusuk yaptigim gunler geldi,ogrendigimde ne de heycanliydik oysa..simdi tatli telaslar icinde olcaktik

Canin moralini bozma lütfen daha önce hamile kalmişsin tekrar kalmaman için bir neden yok. Zamani var demekki sabretmemiz gerekiyor. Dua etmeyi hiç birakma ben şimdiye kadar her duama karşilik aldim sen de alacaksin.

üzme kendini canım yaa bu ay mucizenin gelmeyeceğini nerden biliyorsun belki de çok yakınında kaybettiğin bebeğin için bir de şöyle düşün demekki yolunda gitmeyen bir şey vardı ki tam tutunamadı sana yine aynı heyecanları aynı mutlulukları yaşayacağız Allah sağlık versin yeterki.. olmayacak olan imkansız olan hiçbir şey yok toparla kendini yaptığın totemi unutma bak 10 gün kaldı

Gunaydin kizlar sabah sabah bi tuhaf oldum ya bugun 32. Gunum yumurtlamaya gore hesap edince adete 4 gun var diye test yapayim dedim bir baktim adet oluyorum gibi.. testide acmistim yinede yaptim meshur hayalet cizgi cikti acaba kimyasal mi ya

Bir sey soyleyin kizlar sasi oldum teste bakmaktan

Testin bir fotosunu atsana canım. Adet oldun mu şuan?
silince turuncu pembe gibi oluyor canım testi rahat bırkmadığım için iki çizginin ortasında pembelik oluştu ama t nin altında hala çook açık pembe bir çizgi var fotoda net çıkmıyor daha öncede hayalet çizgiyi çok aradığım için bu sefer gördüğüme eminim

Gunaydin kizlar sabah sabah bI tuhaf oldum ya bugun 32. Gunum yumurtlamaya gore hesap edince adete 4 gun var diye test yapayim dedim bir baktim adet oluyorum gibi.. testide acmistim yinede yaptim meshur hayalet cizgi cikti acaba kimyasal mi ya
Canim doktora gidebiliyorsan hemen git kanda baktir kanaman yogun degilse ilacla onune gecebilirler dusuk falan oluyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…