Olabilir canim niye biz boyle olduk ya boyle olunca bat beklemeninde anlami kalmiyoBugün de silik çıktı canım acaba geçen ayki gibi 29. ve 30. günlerde mi pozitif olacak. Yine 47 günde mi regl olacağım
Kızlar doktor vajinal ultrason ile baktı birşey görünmüyor dedi kan testi b hcg istedi. 3-4 arası çıkar dedi. size sorum şu eğer geç döllenme olduysa çıkmaması normal dimi ? vajinal ultrasonda görünmemesi normal dimi ? 8 gün önce b-hcg 2.66 çıkmıştı. adet hala olmadım. 7 gün geciktim.
lUltrasonda zaten 5haftadan once gorunmemesi normal canim rahim kalinlasmasi gorulebilir sadece.. 3 4 arasi cikar demis ya onu anlamadim ben deKızlar doktor vajinal ultrason ile baktı birşey görünmüyor dedi kan testi b hcg istedi. 3-4 arası çıkar dedi. size sorum şu eğer geç döllenme olduysa çıkmaması normal dimi ? vajinal ultrasonda görünmemesi normal dimi ? 8 gün önce b-hcg 2.66 çıkmıştı. adet hala olmadım.
Olabilir canim niye biz boyle olduk ya boyle olunca bat beklemeninde anlami kalmiyodun aksam bir konuda okudum birkac ay gecikince sonra hamile kaliniyomus :) cok mantikli degil ama olsun :)
Sonuç daha çıkmadı mı?Kızlar doktor vajinal ultrason ile baktı birşey görünmüyor dedi kan testi b hcg istedi. 3-4 arası çıkar dedi. size sorum şu eğer geç döllenme olduysa çıkmaması normal dimi ? vajinal ultrasonda görünmemesi normal dimi ? 8 gün önce b-hcg 2.66 çıkmıştı. adet hala olmadım.
U
lUltrasonda zaten 5haftadan once gorunmemesi normal canim rahim kalinlasmasi gorulebilir sadece.. 3 4 arasi cikar demis ya onu anlamadim ben de
Canim benim.sonuc ne olursa olsun umudunu yitirme insallah.Cikmamis canim yarin alicam sonucu
Gelde bana sorrr...o kadar sikildimki ...ben iki ay olcak nerdeyse. arkadaslarim iki adet gordu..bitanesi de hamis dun ogrendim..bana da diyo ki pesimden gelirsin artik yapmaya basla da pespese doguralim dedi..sanki benim elimde olan bisey..ya su istediginde hemen olan gebeliklere sasiyorum masallah diyorum valla.benim elimde olsa keske ha diyince olmuyor kiOlabilir canim niye biz boyle olduk ya boyle olunca bat beklemeninde anlami kalmiyodun aksam bir konuda okudum birkac ay gecikince sonra hamile kaliniyomus :) cok mantikli degil ama olsun :)
Canim benim.sonuc ne olursa olsun umudunu yitirme insallah.
Canin moralini bozma lütfen daha önce hamile kalmişsin tekrar kalmaman için bir neden yok. Zamani var demekki sabretmemiz gerekiyor. Dua etmeyi hiç birakma ben şimdiye kadar her duama karşilik aldim sen de alacaksin.Merhaba kizlar moralim bozuk ya ,bende anne olnak istiyorumm icimdeki yara kapanmiyorr hep aklimda..bebisim olsaydi son 2 ayim kalmis olcakti .hergun aklimda..olsaydi boyle yapardik sunu alirdik vs vs ...zaten vucudumda da bir belirti yok..galiba beklemelerim bosa
üzme kendini canım yaaGelde bana sorrr...o kadar sikildimki ...ben iki ay olcak nerdeyse. arkadaslarim iki adet gordu..bitanesi de hamis dun ogrendim..bana da diyo ki pesimden gelirsin artik yapmaya basla da pespese doguralim dedi..sanki benim elimde olan bisey..ya su istediginde hemen olan gebeliklere sasiyorum masallah diyorum valla.benim elimde olsa keske ha diyince olmuyor kidunden beri kotuyum..dusuk yaptigim gunler geldi,ogrendigimde ne de heycanliydik oysa..simdi tatli telaslar icinde olcaktik
Testin bir fotosunu atsana canım. Adet oldun mu şuan?Bir sey soyleyin kizlar sasi oldum teste bakmaktan
silince turuncu pembe gibi oluyor canım testi rahat bırkmadığım için iki çizginin ortasında pembelik oluştuTestin bir fotosunu atsana canım. Adet oldun mu şuan?
Canim doktora gidebiliyorsan hemen git kanda baktir kanaman yogun degilse ilacla onune gecebilirler dusuk falan oluyorsaGunaydin kizlarsabah sabah bI tuhaf oldum ya bugun 32. Gunum yumurtlamaya gore hesap edince adete 4 gun var diye test yapayim dedim bir baktim adet oluyorum gibi.. testide acmistim yinede yaptim meshur hayalet cizgi cikti acaba kimyasal mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?