2015 anneleri ve anne adaylari :)

Canım korkma sadece lekelenme olabilir tedbir amaçlı doktora git. Bizi haberdar et.

Canim doktora gidebiliyorsan hemen git kanda baktir kanaman yogun degilse ilacla onune gecebilirler dusuk falan oluyorsa

Canım korkma sadece lekelenme olabilir tedbir amaçlı doktora git. Bizi haberdar et.
işe giderken kan vericem kızlar inşallah yerleşmedir yumurtlamadan sonra 10. gün yerleşme olabilir mi sizce ??

Olabilir canım ama yerleşme kanaması olsa idrarda çıkmazdı. Sadece kan verme doktorada görün.

Sonuc 1.20 yine negatif. Her ay ugradigim husranlara yenisi eklendi. Tarlusal verdi doktor 5 gun kullan adet olursan 3.gunu gel dedi. Adet olmazsan 7. Gunu gel dedi. Cok uzgunumm

işe giderken kan vericem kızlar inşallah yerleşmedir yumurtlamadan sonra 10. gün yerleşme olabilir mi sizce ??
Olabilir canim bi ihtimal ama yerlesmeyse eger kanda da cikmayabilir daha cunku betahcg yerlesmeden sonra salgilanmaya basliyor diye biliyorum sen yine de yaptir tahlili olmazsa iki gun sonra tekrar yaptirirsin

Sonuc 1.20 yine negatif. Her ay ugradigim husranlara yenisi eklendi. Tarlusal verdi doktor 5 gun kullan adet olursan 3.gunu gel dedi. Adet olmazsan 7. Gunu gel dedi. Cok uzgunumm
Uzme kendini canim hayirlisiyla olacak iinsallah, yumurtan catlamayip kiste mI donustu bu ay canim

Uzme kendini canim hayirlisiyla olacak iinsallah, yumurtan catlamayip kiste mI donustu bu ay canim

doktor dun vajinal ultrasonda bakti kist gorseydi soylerdi. Birsey yok dedi. Gebelik yeni olabilir diye kan testi istedi bugun sonucu aldim 1.20 negatif. 8 gun oncede yaptirmistim 2.66 cikmisti. Oda dusmus zaten. Klomen ve pregnyl igne kullandim bu ay coktan adet olmam gerekirdi 8 gun geciktim. Ama doktor yumurta takibi yapmadi. Yumurta takibi yapmadan verdi igneyi de yilbasina geliyo diye yapmadi sanirim.

Tarlusal verdi bugun bitane ictim ama kararsiz kaldim gec dollenme olsa bile kanda artardi diye tahmin ettim ictim 1 tane tarlusal doktor da sen bide ozelde yaptir kan testi dedi kesin olsun dedi guvenemedi devlet hastanesindeki kan testinede. Bende zaten negatif ne gerek var ozele o kadar olmus artsaydi simdiye kadar 10 kere artardi dedim tamam o zaman tarlusal yaziyorum dedi.tarlusali aldim ictim bugun.

canım evet artardi döllenme durumu olsaydı.
benim yumurtlamadan 9 gün sonra çıktı idrarda..
hakkında neyse hayırlısı o olsun ama üzüldüm çünkü bekliyordum hamislik haberini :/

canım evet artardi döllenme durumu olsaydı.
benim yumurtlamadan 9 gün sonra çıktı idrarda..
hakkında neyse hayırlısı o olsun ama üzüldüm çünkü bekliyordum hamislik haberini :/

bende cok uzuldum elimden bisi gelmiyo uzandim yatagima dusuncelerimle yuzlesmeye caliiyorum.icim cok aciyo yaniyo icim yaniyo

bende cok uzuldum elimden bisi gelmiyo uzandim yatagima dusuncelerimle yuzlesmeye caliiyorum.icim cok aciyo yaniyo icim yaniyo

canım ya lütfen yapma böyle bende kötü oldum şimdi..
Allah sabırlar versin ve yardimcin olsun umarım çok bekletmez meleğin hemen gelir..
gelincede gecmisi unutuyorsun.
o sancılı bekleyisi ve regl olunca kendini hiparladigin günleri..
ben 12. ayında kaldım. umarım senin bu kadar uzun sürmez

10. Ayimdaydim zaten. Senin yumurtlamanda problem yok kendiliginden oldu. Benim yumurtam buyumuyo keske carem olsa.

Olabilir canım ama yerleşme kanaması olsa idrarda çıkmazdı. Sadece kan verme doktorada görün.
doktora yarın gidebilirim biraz ters kalıyor canım benim doktor da 2den sonra geliyor yarın giderim kan sonucuna göre
Olabilir canim bi ihtimal ama yerlesmeyse eger kanda da cikmayabilir daha cunku betahcg yerlesmeden sonra salgilanmaya basliyor diye biliyorum sen yine de yaptir tahlili olmazsa iki gun sonra tekrar yaptirirsin
O zaman idrarda hic cikmazdi canim kan verdim aksam alicam hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…