- 21 Kasım 2014
- 367
- 360
- 48
Progesteronunuz cok yuksek iyi bisey bu inşallah gebelik vardir genelde yüksek çıktığında gebe oluyorsunMerhabalar..ben de 2015 hamile kalmak isteynlerdenm.Kısaca kendmden bashseym 7 aydr kornmuyorm 17 aylık evliyim 6 ay olmaynca eşime sperm testi yaptrdk ve malesef eşimnde morfoloji %2 cıktı ben de bi problem yok çok şükür bu ay klomen+ovitrelle kullndm.8 yumurtam olgunlastı.geçen hafta çatlatma iğnesi vuruldm.bugün adetm 21.günü progesteron testi yaptrdm 60 çıktı sonuç.düşük morfolojyle hamile kalan var mı aranzda??
Sagol canim benim, cok sukur nasip oldu bana da :)canım hayırlı olsun daha yeni gördüm hamislik takvimini :)
Canim ben de %2 morfolojiyle hamile kaldim sayi ve hareketlilik iyiyse sorun olmaz , 8 yumurtan olgunlastiysa cogul gebelik bile olabilir ama bence doktorunu degistir cunku senin bi problemin yokmus klomen vermis ve 8 yumurta olgunken catlatma ignesi yapmis buyuk risk aslinda , progesterona gore catlamis yumurtalarin canim 8 yumurta icin normal bi deger insallah birinden biri dollenir de cok bekletmez bebisin :)Merhabalar..ben de 2015 hamile kalmak isteynlerdenm.Kısaca kendmden bashseym 7 aydr kornmuyorm 17 aylık evliyim 6 ay olmaynca eşime sperm testi yaptrdk ve malesef eşimnde morfoloji %2 cıktı ben de bi problem yok çok şükür bu ay klomen+ovitrelle kullndm.8 yumurtam olgunlastı.geçen hafta çatlatma iğnesi vuruldm.bugün adetm 21.günü progesteron testi yaptrdm 60 çıktı sonuç.düşük morfolojyle hamile kalan var mı aranzda??
Canim dikkat et kendine agir is falan yapma, kanaman durdu mu, insallah sıkı tutunur bebegin canimKizlaar sonucum 11 cikti cuma tekrat yaptircam yarin doktoruma gidicem insallah artar yaa cok heyecanliyim su an
Durdu canim zaten kirmiziya donmemisti cok acik pembeydi ogleden sonra bir daha gelmedi cok sukur canim insallah degerim yukselir Allah bana bagislarCanim dikkat et kendine agir is falan yapma, kanaman durdu mu, insallah sıkı tutunur bebegin canim
Canim ben de %2 morfolojiyle hamile kaldim sayi ve hareketlilik iyiyse sorun olmaz , 8 yumurtan olgunlastiysa cogul gebelik bile olabilir ama bence doktorunu degistir cunku senin bi problemin yokmus klomen vermis ve 8 yumurta olgunken catlatma ignesi yapmis buyuk risk aslinda , progesterona gore catlamis yumurtalarin canim 8 yumurta icin normal bi deger insallah birinden biri dollenir de cok bekletmez bebisin :)
Ayyy çok sevindimKizlaar sonucum 11 cikti cuma tekrat yaptircam yarin doktoruma gidicem insallah artar yaa cok heyecanliyim su an
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dün dedim ya bir ay gecikince öbür ay oluyormuş diye oluyormuş gerçekten :) çok çok çok yakında sen de alacaksın bu haberi eminimAyyy çok sevindimsağlikla kucağina almayi nasip etsin Allahim. Dualarim seninle
İnşallah canim takipteyimçok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dün dedim ya bir ay gecikince öbür ay oluyormuş diye oluyormuş gerçekten :) çok çok çok yakında sen de alacaksın bu haberi eminim
13 gun yaptim canim birde sadece aksamlari yapabildim klomen bazen kist yapiyo ya o yuzden doktor takip etse daha iyi olur canim birden bire buyutuyor bazen catlayamazsa kist oluyormus atesim tahmini yumurtlamadan 2 gun sonra yukseldi ama cok da yuksek degil normalde 36.1 36.0 di yukselince 36.5 oldu ama 0.1 derecelik artis bile yetiyormus dusmemesi onemli.. bende sana birsey sorayim bu deger yukselir dimiİnşallah canim takipteyimSen soğan kürünü 15 gün yapabilmişmiydin? Klomende işe yaradi sanirim doktora gitmeden klomen kullansam ne olur ki? Bu ay olmazsa tabi çünkü hala yumurtladiğimi düşünmüyorum. Birde ovü testinde pozitifi görďükten sonra ateşin yükseldi mi?
Adetine 4 gün var değerin düşük çikmasi normal tatlim. Düzenli bir şekilde artarsa sikinti olmaz. İnşallah bebeğin sana simsiki tutunur degeŕin artar. Sakin stres yapma iyi düşün. Kendine çok dikkat et yürürken bile sakin ol. İlk haftalar çok önemli.13 gun yaptim canim birde sadece aksamlari yapabildim klomen bazen kist yapiyo ya o yuzden doktor takip etse daha iyi olur canim birden bire buyutuyor bazen catlayamazsa kist oluyormus atesim tahmini yumurtlamadan 2 gun sonra yukseldi ama cok da yuksek degil normalde 36.1 36.0 di yukselince 36.5 oldu ama 0.1 derecelik artis bile yetiyormus dusmemesi onemli.. bende sana birsey sorayim bu deger yukselir dimi
Insallah cumaya guzel haberler verirsin canim simdiden gozun aydin :)Durdu canim zaten kirmiziya donmemisti cok acik pembeydi ogleden sonra bir daha gelmedi cok sukur canim insallah degerim yukselir Allah bana bagislar
yumurtlamadan sonra 10. gün düşük çıkması normal dimi canım ben bu aralar kendimi duaya verdim artık sana yönelticem dualarımı önce yumurta gelsin arkasından bebiş inşallahhAdetine 4 gün var değerin düşük çikmasi normal tatlim. Düzenli bir şekilde artarsa sikinti olmaz. İnşallah bebeğin sana simsiki tutunur degeŕin artar. Sakin stres yapma iyi düşün. Kendine çok dikkat et yürürken bile sakin ol. İlk haftalar çok önemli.
Tabiki normal hatta döllenme tam gerçekleşmiş bence ki bu kadar erken çikti testte. İçini ferah tut bu aşamada gerçekten stres yapmaman gerekiyor. Allah dualarimizi kabul etsin. Çok teşekkür ederim canim.yumurtlamadan sonra 10. gün düşük çıkması normal dimi canım ben bu aralar kendimi duaya verdim artık sana yönelticem dualarımı önce yumurta gelsin arkasından bebiş inşallahh
Canim ben pkoluyum cok uzun zaman dogum kontrol hapi kullandim birakinca dengem iyice bozuldu adet olamadim adet sokturucuye benzer bi ilac kullandim ve klomene basladim ama catlatma ignesi olmadim ve ilk ay da hamile kaldim cok sukur, doktor %2 morfolojiyi sorun etmedi ustelik bizim ileri hizda biraz dusuktu ama sayi cok iyiydi doktor sonuclar iyi sigaradan oyle cikmistir birakirsan duzelir demisti esime ama birakmadan oldu sukur, sen de stres yapna canim neye inanirsan vucut ona uyum sagliyor , ben doktorun sana gereksiz yere klomen verdigini dusunuyorum canim o sadece yumurtlamaya yardimci senin zaten normalmis eger bu ay da 8 yumurtayla olmazsa ara ver klomene canim zaten 3 ay veriyorlar yurtdisinda en fazla bak gor o ay hamile kalacaksin insallahayy canım cok sevindirdn beni..sen nasıl hamile kaldn?doktr bana morfoloji için ilaç yok dedi süreç uzayabilir dedi olmazsa 6 ay sonra aşılama önerdi..özel bi hastaneye gidiyrm aslında doktoru arastrp gitmeye basladm ama bilmiyrm bu 3.iğne denemem ilkinde 5,ikinci sefer 6 ve üçüncü sefer yani bu ay 8 yumurta oldu
Canim ben pkoluyum cok uzun zaman dogum kontrol hapi kullandim birakinca dengem iyice bozuldu adet olamadim adet sokturucuye benzer bi ilac kullandim ve klomene basladim ama catlatma ignesi olmadim ve ilk ay da hamile kaldim cok sukur, doktor %2 morfolojiyi sorun etmedi ustelik bizim ileri hizda biraz dusuktu ama sayi cok iyiydi doktor sonuclar iyi sigaradan oyle cikmistir birakirsan duzelir demisti esime ama birakmadan oldu sukur, sen de stres yapna canim neye inanirsan vucut ona uyum sagliyor , ben doktorun sana gereksiz yere klomen verdigini dusunuyorum canim o sadece yumurtlamaya yardimci senin zaten normalmis eger bu ay da 8 yumurtayla olmazsa ara ver klomene canim zaten 3 ay veriyorlar yurtdisinda en fazla bak gor o ay hamile kalacaksin insallah
çok tşk ederim canım benm ultrason görntüsnde polikistk yapı var ama adetlerm düzenli hormonlarım da normal cıkıyor yumurtam kendiliğnden oluyor çatlıyor bu yüzden doktor size tipik pco teşhisi konulamaz dedi hatta bunun için birkaç farklı doktora gittm.hepsi tek bir özellkle pco teşhisi konulmaz dediler en az 3 özellik olması lazmmıs tüylenme,sivilce,adet düzensizliği,ultrason görüntüsü,geniş kalça oluyrms armut tipi kadın dedi doktor.klomen için de ihtimal artsn diye dedi doktor ben onu da sordm sıkıntı olmaz diye
Kizlaar sonucum 11 cikti cuma tekrat yaptircam yarin doktoruma gidicem insallah artar yaa cok heyecanliyim su an
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dün dedim ya bir ay gecikince öbür ay oluyormuş diye oluyormuş gerçekten :) çok çok çok yakında sen de alacaksın bu haberi eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?