2015 anneleri ve anne adaylari :)

bir ay gecikince diger ay hamile mi kaliniyormus ben bu ay cok geciktim 8 gun oldu ama b hcg 1.20 cikti bugun. Tarlusal verdi tarlusal iciyorum bugun sbah aksam ictim. 5 gun kullan dedi doktor.
onu dün bir konuda okumuştum canım banada mantıklı gelmedi ama yaşlılar da öyle der rastlantıdır belkide

Bugün adetin 23. günü ne ovülasyon testlerim pozitif ne ateşim yükseliyor. Yumurtladığıma dair hiç belirti yok. Artık bunu düşünmekten uyuyamıyorum bile. 23. günü progesteron testi yapılır mı kızlar?

21. günden sonra yapılıyor canım

Caniiimmmmm bi test verseneeekuzum mm

Kizlaar sonucum 11 cikti cuma tekrat yaptircam yarin doktoruma gidicem insallah artar yaa cok heyecanliyim su an
Ya varyaaa sevincten agliyom suan kuzum 5 ve uzeri hamilelik sayiliyor..bazi doktorlara gore 10 ve uzeri sayilir senin bu degerlerin ustunde cikmissss super bir haber buuu ve daha bat a var demissin bence artacak insallah yerlesiyordur bebegin

Bu siralar herseye agliyom zaten.depresyonda miyim acaba yaaa .hic keyfimde yok,pek giresim gelmiyor zihnimi doldurmamak icin ama iyiki girmisim cok mutlu oldum insallah ikinci bebis haberimiz geliyor

Evet narin bi test yapsında foto atsın pozitifi görmek mutlu ediyor benii
kızlar net çıkmıyor ya 20 tane çektim :) bir tanesi daha iyi gibi onu ekliyorum

Eklentiler

• 20150122_110245.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 80
Kesinlikle mutlu ediyor ,insallah goruruz bizlerde.benim hic belirtimde yok totem ise yaramicak
canımm üzme kendini lütfennn biliyosun bende bu aydan ümitli değildim yumurtladığımdan bile emin değildim üstüne birde pko eklendi.. ama olunca oluyor ümidini kaybetme bol bol dua et sonra bir bakmışsın test pozitif.. benim bu hafta ev konusu yüzünden moralim o kadar bozuktuki c.tesi taşınıyoruz ama düne kadar ortada ev yoktu stresten her şeye ağlıyordum ama dün hem bu haberi aldık hem istediğimiz evi bulduk bu yüzden sakın sakın ümitsiz olma bir anda her şey düzeliveriyor

Oy oy oy görünüyor 2. çizgi.
Allah bize de nasip etsin. Doktora yarın mı gideceksin canım?
evet canım inşallah en yakın zamanda hep birlikte kutlama yapalım yarın 2. testi yaptırıp gidicem canım dün sabahki pembelik de bitti gelmiyor artık

Canim hakkinda hayirlisi olsun ins. , pko kisiye ozel bi durum canim hekeste farkli bi sekli ortaya cikiyor ben de kilo sivilce vb yok,kistler buyuyup catlayamadiklari zaman oluyor sadece diger zamanlar olmuyor ve hormonlarimda da sorun yokmus ama pkoloyum :)) sonradan olusan bi sey degil bu canim dogustan olan bir sey ama gebelige engel degil , senin zaten her ay yumurtlaman oluyorsa en kisa zamanda kavusursun bebisine ins. Klomen yumurta sayini arttiriyor belki o sekilde faydasi olabilir ama 8 olgun yumurtayla catlatma ignesi olmaz 8 ii de dollense ne yapacak o doktor , o zaman en az 3-4 tanesini öldürelim diyecek belki daha fazlasini ustelik ohss riskini arttiriyor canim bana hic mantikli gelmedi arastir yine de canim internetten falan da bak ayni sekilde olanlar vardir, yurtdisinda kesinlikle o ksdar yumurtaya catlatma ignesi yapmazlar hatta 3-4 tane oldu mu korunun diyorlar burda

Kızlar sonunda ovülasyon testinde pozitifi yakaladım çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…