2015 anneleri ve anne adaylari :)

Canim ben catlatma ignesi yaptirdin diye yumurtlama takibi yapti zannettim doktor buyuk ihmalkarlik doktorun yaptigi , hamilelik yoksa adet olmadigina ve kist de olmadigina gore bu ay maalesef yumurtlama olmamis gibi canim onumuzdeki ay mutlaka yumurta takibi yaptir canim hayirlisiyla olacak ins. Ama doktora soyle yumurta takibi yapmadan niye igne verdin diye , onu yazana kadar usgde yumurtaya bakabilirdi 5 dklik bir sey sonucta ayy cok sinir oldum doktora yaa

ben de çok sinir oldum. bi daha yumurta takibi yaptırmadan bişi yapmicam. yumurta oluşmadı sanırım ki adet de olmadım o yüzden sanırım. doktor vajinal ultrason ile baktı birşey yok dedi. kist olsaydı söylerdi yani.

Olabilir canım bilmiyorum ki doktora gitme imkanın yok mu?
Yok canim aksam acile giderim su an kesildi dunden sonra ilk kez oldu oyle agri sizi da yok insallah bir daha olmaz srnin kimyasal olmustu ya nasil olmustu?

ben hala normal adet görmedim. gecen hafta yazmıştım burayada lekelenme şeklinde koyu akıntım oluyo diye ilk kez çöyle bişey oldu. ara ara akıntılarla 3 gün sürdü kesildi. kesildiği gün kan testi yaptırdım 0.100 cıktı ama hala normal adet görmedim ve hiç bir agrım sızım yok. normal de adet sancım 1 hafta önceden başlardı. bugün ovülasyon testi yaptım T çizgisi gecen güne göre cok daha koyuydu. Bana neler oluyo acaba ooofff sıkıntıdan stresten iyice sigaraya vurdum kendimi yaaa

Yok canim aksam acile giderim su an kesildi dunden sonra ilk kez oldu oyle agri sizi da yok insallah bir daha olmaz srnin kimyasal olmustu ya nasil olmustu?
Benim günüm 8 gün geçmişti test yaptım pozitif ertesi gün kan testi yaptırdım 38,1 çıktı hcg. 2 gün sonra sabahtan adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu öğleden sonra kanamam başladı aynı adet kanaması gibi. Doktora gittim kimyasal olduğunu söyledi. Ertesi gün yine kan verdim değerim 16 ya düşmüştü.

Akasya canım sen şu ovülasyon işinden baya anlıyosun anladığım kadarıyla. Biraz bana bilgi verirmisin?
Tabi canım merak ettiğin ne varsa sorabilirsin.
Ovülasyon gününü tespit etmek için test kullanabilirsin. Testi her gün aynı saatte 2-4 saat idrarını tutarak yapıyorsun. Sabah ilk idrarla yapılmıyor. Hep 2 çizgi çıkar. T çizgisi C kadar hatta daha koyu olduğunda testin pozitif oluyor. 12-36 saat arası yumurtan çatlıyor.

canım yaklasık 3 gün önce yapmıştım ben hiç çizgi falan yoktu yani bugün öylesine bi yapiyim dedim T çizgisi diğerine göre koyu çıktı ama ben henüz adet olmadım. 7 hafta önce 3 gün süren bi lekelenmem oldu doktora gittim kan sonucu negatif cıktı. bu koyu çizgi neyin nesidir acaba bi anlam veremedim

anladım canım peki bir andamı başladı çok korkuyorum ya sürekli gidip bakasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…