ohh Cok sukurrKızlar sonunda ovülasyon testinde pozitifi yakaladım çok mutluyum
Ederim canimm etmemmi Allah im en yakin zamanda seninde yuzunu guldurecek insallahhMasallahhh ben goruyorum valla silikte olsa bellii kiii ayyyne mutlu sana bana da dua et.
Gozun aydin canimmm simdi sira 2. Asamada :) insallah bebis olacak o yumurtaKızlar sonunda ovülasyon testinde pozitifi yakaladım çok mutluyum
Canim ben catlatma ignesi yaptirdin diye yumurtlama takibi yapti zannettim doktor buyuk ihmalkarlik doktorun yaptigi , hamilelik yoksa adet olmadigina ve kist de olmadigina gore bu ay maalesef yumurtlama olmamis gibi canim onumuzdeki ay mutlaka yumurta takibi yaptir canim hayirlisiyla olacak ins. Ama doktora soyle yumurta takibi yapmadan niye igne verdin diye , onu yazana kadar usgde yumurtaya bakabilirdi 5 dklik bir sey sonucta ayy cok sinir oldum doktora yaadoktor dun vajinal ultrasonda bakti kist gorseydi soylerdi. Birsey yok dedi. Gebelik yeni olabilir diye kan testi istedi bugun sonucu aldim 1.20 negatif. 8 gun oncede yaptirmistim 2.66 cikmisti. Oda dusmus zaten. Klomen ve pregnyl igne kullandim bu ay coktan adet olmam gerekirdi 8 gun geciktim. Ama doktor yumurta takibi yapmadi. Yumurta takibi yapmadan verdi igneyi de yilbasina geliyo diye yapmadi sanirim.
Canım benim sağlıkla doğsun inş, arada ikinci bebek haberi var mı diye girip bakıyordum. Görünce mutlu oldum :) darısı basımıza inş :)Ederim canimm etmemmi Allah im en yakin zamanda seninde yuzunu guldurecek insallahh
23. günde tatlımohh Cok sukurrkacinci gununde yakaladin peki
İnşallah canımGozun aydin canimmm simdi sira 2. Asamada :) insallah bebis olacak o yumurta
yaaa canım dünkü pembelik yine başladı bu sefer daha fazlaİnşallah canım
Canım doktora gitmelisin düşük tehliken varsa ilaç falan verirler.yaaa canım dünkü pembelik yine başladı bu sefer daha fazla
hala yerleşmeye çalışıyor olabilirmiki yaCanım doktora gitmelisin düşük tehliken varsa ilaç falan verirler.
Canim ben catlatma ignesi yaptirdin diye yumurtlama takibi yapti zannettim doktor buyuk ihmalkarlik doktorun yaptigi , hamilelik yoksa adet olmadigina ve kist de olmadigina gore bu ay maalesef yumurtlama olmamis gibi canim onumuzdeki ay mutlaka yumurta takibi yaptir canim hayirlisiyla olacak ins. Ama doktora soyle yumurta takibi yapmadan niye igne verdin diye , onu yazana kadar usgde yumurtaya bakabilirdi 5 dklik bir sey sonucta ayy cok sinir oldum doktora yaa
Olabilir canım bilmiyorum ki doktora gitme imkanın yok mu?hala yerleşmeye çalışıyor olabilirmiki ya
hadi gözün aydın canımKizlaar sonucum 11 cikti cuma tekrat yaptircam yarin doktoruma gidicem insallah artar yaa cok heyecanliyim su an
Yok canim aksam acile giderim su an kesildi dunden sonra ilk kez oldu oyle agri sizi da yok insallah bir daha olmazOlabilir canım bilmiyorum ki doktora gitme imkanın yok mu?
Benim günüm 8 gün geçmişti test yaptım pozitif ertesi gün kan testi yaptırdım 38,1 çıktı hcg. 2 gün sonra sabahtan adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu öğleden sonra kanamam başladı aynı adet kanaması gibi. Doktora gittim kimyasal olduğunu söyledi. Ertesi gün yine kan verdim değerim 16 ya düşmüştü.Yok canim aksam acile giderim su an kesildi dunden sonra ilk kez oldu oyle agri sizi da yok insallah bir daha olmazsrnin kimyasal olmustu ya nasil olmustu?
Tabi canım merak ettiğin ne varsa sorabilirsin.Akasya canım sen şu ovülasyon işinden baya anlıyosun anladığım kadarıyla. Biraz bana bilgi verirmisin?
canım yaklasık 3 gün önce yapmıştım ben hiç çizgi falan yoktu yani bugün öylesine bi yapiyim dedim T çizgisi diğerine göre koyu çıktı ama ben henüz adet olmadım. 7 hafta önce 3 gün süren bi lekelenmem oldu doktora gittim kan sonucu negatif cıktı. bu koyu çizgi neyin nesidir acaba bi anlam veremedimTabi canım merak ettiğin ne varsa sorabilirsin.
Ovülasyon gününü tespit etmek için test kullanabilirsin. Testi her gün aynı saatte 2-4 saat idrarını tutarak yapıyorsun. Sabah ilk idrarla yapılmıyor. Hep 2 çizgi çıkar. T çizgisi C kadar hatta daha koyu olduğunda testin pozitif oluyor. 12-36 saat arası yumurtan çatlıyor.
anladım canım peki bir andamı başladıBenim günüm 8 gün geçmişti test yaptım pozitif ertesi gün kan testi yaptırdım 38,1 çıktı hcg. 2 gün sonra sabahtan adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu öğleden sonra kanamam başladı aynı adet kanaması gibi. Doktora gittim kimyasal olduğunu söyledi. Ertesi gün yine kan verdim değerim 16 ya düşmüştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?