Evet canım bir anda başladı hiç lekelenme falan olmadı. Moralini bozma hamilelikte lekelenme yaşayan çok var. Doktora gitmeyi ihmal etme.anladım canım peki bir andamı başladıçok korkuyorum ya sürekli gidip bakasım geliyor
Koyu çıkmasının 2 nedeni olabilir ha hamilesin ya yumurtluyorsun. Başka açıklaması yok.canım yaklasık 3 gün önce yapmıştım ben hiç çizgi falan yoktu yani bugün öylesine bi yapiyim dedim T çizgisi diğerine göre koyu çıktı ama ben henüz adet olmadım. 7 hafta önce 3 gün süren bi lekelenmem oldu doktora gittim kan sonucu negatif cıktı. bu koyu çizgi neyin nesidir acaba bi anlam veremedim
bir adet dönemi içinde 2 kere yumurtlanır mıııKoyu çıkmasının 2 nedeni olabilir ha hamilesin ya yumurtluyorsun. Başka açıklaması yok.
3 günlük kanama adet kanaması ise yumurtluyorsunuz yerleşme kanaması ise hamilesiniz.bir adet dönemi içinde 2 kere yumurtlanır mııı
canım çok teşekkür ederim cevaplarım için3 günlük kanama adet kanaması ise yumurtluyorsunuz yerleşme kanaması ise hamilesiniz.
Tatlim sen bi kan versen,cunku allah muhafaza nolur nolmaz onlemini erkenden almis olursun..nolur beklemehala yerleşmeye çalışıyor olabilirmiki ya
Evet cnm olsa gorunurdu kist, doktorun hatasi,ama insallah onumuzdeki ay olacak canim uzme kendiniben de çok sinir oldum. bi daha yumurta takibi yaptırmadan bişi yapmicam. yumurta oluşmadı sanırım ki adet de olmadım o yüzden sanırım. doktor vajinal ultrason ile baktı birşey yok dedi. kist olsaydı söylerdi yani.
öyle yapıyorum canım 1 saattir falan gelmiyor inşallah hiç gelmezAyaklarin yukarida olcak sekilde dinlen,birde her wc gittiginde leke gorcekmiyim endisesi yasama...yani kotuyu cagirma..kendini yorma kotu dusunmemeye calis ..hayirlisi olsun ya insallah gelsin yaaa
Evet cnm olsa gorunurdu kist, doktorun hatasi,ama insallah onumuzdeki ay olacak canim uzme kendini
yaa canım sizi çok meşgul ediyorum biliyorum ama az önce tekrar test yapayım dedim 1 saatlik falan idrarla.. dünkünden daha görünür çıkıyor bu sabahki gibi yani.. hcg yükselmiştir dimi o zamanTatlim sen bi kan versen,cunku allah muhafaza nolur nolmaz onlemini erkenden almis olursun..nolur bekleme
Canim hakkinda hayirlisi olsun ins. , pko kisiye ozel bi durum canim hekeste farkli bi sekli ortaya cikiyor ben de kilo sivilce vb yok,kistler buyuyup catlayamadiklari zaman oluyor sadece diger zamanlar olmuyor ve hormonlarimda da sorun yokmus ama pkoloyum :)) sonradan olusan bi sey degil bu canim dogustan olan bir sey ama gebelige engel degil , senin zaten her ay yumurtlaman oluyorsa en kisa zamanda kavusursun bebisine ins. Klomen yumurta sayini arttiriyor belki o sekilde faydasi olabilir ama 8 olgun yumurtayla catlatma ignesi olmaz 8 ii de dollense ne yapacak o doktor , o zaman en az 3-4 tanesini öldürelim diyecek belki daha fazlasini ustelik ohss riskini arttiriyor canim bana hic mantikli gelmedi arastir yine de canim internetten falan da bak ayni sekilde olanlar vardir, yurtdisinda kesinlikle o ksdar yumurtaya catlatma ignesi yapmazlar hatta 3-4 tane oldu mu korunun diyorlar burda
Walla bilmiyorum serephone verdi iki ay onu kullandm ilkinde 5 ikincide 6 yumurta oldu bu ay klomen içtim 8 oldu gerci sürekli takibini yapıyor kalitesini boyutlarını vs e2 testi progesteron testi hormon
Lh ve fsh degerlerin kac?Walla bilmiyorum serephone verdi iki ay onu kullandm ilkinde 5 ikincide 6 yumurta oldu bu ay klomen içtim 8 oldu gerci sürekli takibini yapıyor kalitesini boyutlarını vs e2 testi progesteron testi hormon
Daha koyuysa yukselmistir canim hadi hayirlisiyla bebis geliyor insallah :))yaa canım sizi çok meşgul ediyorum biliyorum ama az önce tekrar test yapayım dedim 1 saatlik falan idrarla.. dünkünden daha görünür çıkıyor bu sabahki gibi yani.. hcg yükselmiştir dimi o zaman
Ayy insallah canim bu sabah daha belirgin oldu insallah kan testindede gorurumDaha koyuysa yukselmistir canim hadi hayirlisiyla bebis geliyor insallah :))
Rica ederimcanım çok teşekkür ederim cevaplarım için
Ayy insallah canim bu sabah daha belirgin oldu insallah kan testindede gorurum
Insallah canim hadi guzel haberlerle bekliyoruz :)[QUOinşallah
Ayy insallah canim bu sabah daha belirgin oldu insallah kan testindede gorurum
akasya nerelerdesin canım geçmiş olsun yeni mi oldu bu durum.Benim günüm 8 gün geçmişti test yaptım pozitif ertesi gün kan testi yaptırdım 38,1 çıktı hcg. 2 gün sonra sabahtan adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu öğleden sonra kanamam başladı aynı adet kanaması gibi. Doktora gittim kimyasal olduğunu söyledi. Ertesi gün yine kan verdim değerim 16 ya düşmüştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?