2015 anneleri ve anne adaylari :)

anladım canım peki bir andamı başladı çok korkuyorum ya sürekli gidip bakasım geliyor
Evet canım bir anda başladı hiç lekelenme falan olmadı. Moralini bozma hamilelikte lekelenme yaşayan çok var. Doktora gitmeyi ihmal etme.

Koyu çıkmasının 2 nedeni olabilir ha hamilesin ya yumurtluyorsun. Başka açıklaması yok.

Ayaklarin yukarida olcak sekilde dinlen,birde her wc gittiginde leke gorcekmiyim endisesi yasama...yani kotuyu cagirma..kendini yorma kotu dusunmemeye calis ..hayirlisi olsun ya insallah gelsin yaaa

Evet cnm olsa gorunurdu kist, doktorun hatasi,ama insallah onumuzdeki ay olacak canim uzme kendini

Ayaklarin yukarida olcak sekilde dinlen,birde her wc gittiginde leke gorcekmiyim endisesi yasama...yani kotuyu cagirma..kendini yorma kotu dusunmemeye calis ..hayirlisi olsun ya insallah gelsin yaaa
öyle yapıyorum canım 1 saattir falan gelmiyor inşallah hiç gelmez pede falan hiç sürünmedi akan bir kanama yok inşallah olmazda su içiyorum bol bol birde uzanıyorum dediğin gibi canım

Tatlim sen bi kan versen,cunku allah muhafaza nolur nolmaz onlemini erkenden almis olursun..nolur bekleme
yaa canım sizi çok meşgul ediyorum biliyorum ama az önce tekrar test yapayım dedim 1 saatlik falan idrarla.. dünkünden daha görünür çıkıyor bu sabahki gibi yani.. hcg yükselmiştir dimi o zaman

Walla bilmiyorum serephone verdi iki ay onu kullandm ilkinde 5 ikincide 6 yumurta oldu bu ay klomen içtim 8 oldu gerci sürekli takibini yapıyor kalitesini boyutlarını vs e2 testi progesteron testi hormon

Walla bilmiyorum serephone verdi iki ay onu kullandm ilkinde 5 ikincide 6 yumurta oldu bu ay klomen içtim 8 oldu gerci sürekli takibini yapıyor kalitesini boyutlarını vs e2 testi progesteron testi hormon

Hsg de çekildm tüplerim acık yumurta birden fazla oluşuyor çatlıyor ama bebek yok henüz malesef

Lh ve fsh degerlerin kac?

yaa canım sizi çok meşgul ediyorum biliyorum ama az önce tekrar test yapayım dedim 1 saatlik falan idrarla.. dünkünden daha görünür çıkıyor bu sabahki gibi yani.. hcg yükselmiştir dimi o zaman
Daha koyuysa yukselmistir canim hadi hayirlisiyla bebis geliyor insallah :))

akasya nerelerdesin canım geçmiş olsun yeni mi oldu bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…