2015 anneleri ve anne adaylari :)

akasya nerelerdesin canım geçmiş olsun yeni mi oldu bu durum.
Teşekkür ederim canım. Yeni değil ağustosta yaşadım bu durumu. Benden iyi haberler yok daha bu aydan umutluyum ama hayırlısı bakalım.

yaa canım sizi çok meşgul ediyorum biliyorum ama az önce tekrar test yapayım dedim 1 saatlik falan idrarla.. dünkünden daha görünür çıkıyor bu sabahki gibi yani.. hcg yükselmiştir dimi o zaman
Tatlim ne mesgulu askolsunn hic olur mu oyle sey muhakkak yaz ,insallah hayirli.haberlerle gel..dualarimdasin

Lh ve fsh degerlerin kac?

lh yı hatrlamıyorm bu ay bakmadı ona sürekli değişmez dedi her seferinde kan veriyordm önce hormon testi için.
en son istediği testler bunlar:
tsh:1,50
fsh:5,45
prolaktin:13
e2:49
hepsi referans aralığı içinde çıkıyor.düşük ya da yuksek değil bu degerler normal dedi doktor

Lh degerin fsh tan yuksekse pko vardir canim diger hicbir belirti olmasa bile o yuzden sordum bi de ibrahim saracoglundan prolaktin 12 nin uzerinde olursa zor hamile kalinir diye duymustum ve kansizlik varsa ayrica d vitamini eksikliginde de oyle , canim beni yanlis anlamani istemem boyle devamli soyluyorum ama moralini bozmak icin degil bunlari kontrol ettirip varsa sorunu cozebilmeniz icin ve bence baska bi doktora daha git bu kez devlet hastanesinde iyi bir doktor sec hic guvenemedim nedense senin doktoruna

tşk ederm canım devlet hastnesine de gittm orda da yaptrdm ordaki doktrda tüm tahlilleri yaptı ultrasonla da baktı o da tüm değerler normal dedi htta klomen yazamam dedi 6 aydr kornmuyorsn adetlern düzenli hormonlarn normal 1 sene boyunca olmazsa gel dedi

zaten benm eşimn spermlerinde sıkıntımz var ileri hız biraz düşük morfoloji %2

zaten benm eşimn spermlerinde sıkıntımz var ileri hız biraz düşük morfoloji %2
Canim o doktor dogrusunu yapmis duzenli yumurtluyorsun klomen gibi bir hormon yuklemesine gerek yok senin icin bizim de ayniydi esimde %2 morfoloji ve ileri hiz dusuklugu vardi benim tek yumurtam vardi ustelik gecen ay, sen cok stres yapiyor da olabilirsin biraz rahatlat kendini sukur ki bir problemin yok olacak allahin izniyle

malesef stres yapıyorm dogru diosn bakalım artık sürekli doktora gitmek istemiyrm zaten biraz akışına bırakcam

Ohh canim cok.sukurrr,demekki yumoslarim buyumedi diyip pes etmek.yoookkmuusss cok.sukur.yaaa darisi bana
kesinlikle canımm hiçbir zaman ümitsizliğe düşmek yokk her an sürpriz yapabiliyorlar çünkü en yakın zaman da inşallah sendende güzel haberler alırız canım bak adet olmadın daha

kesinlikle canımm hiçbir zaman ümitsizliğe düşmek yokk her an sürpriz yapabiliyorlar çünkü en yakın zaman da inşallah sendende güzel haberler alırız canım bak adet olmadın daha
Adet olmadim, calismalarada devam ediyorum acikcasi gunasiri bakalim.cok bunaldim ben yaa umutsuzum nedense

Teşekkür ederim canım. Yeni değil ağustosta yaşadım bu durumu. Benden iyi haberler yok daha bu aydan umutluyum ama hayırlısı bakalım.
inşallah güzel haberlerini alırız canım. bende umutluyum bu aydan ama bilmiyorum ya hayırlısı diyorum çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor.

inşallah güzel haberlerini alırız canım. bende umutluyum bu aydan ama bilmiyorum ya hayırlısı diyorum çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor.
Benim de dün ovülasyon günüydü çalışmaları tamamladık beklemeye geçtim hayırlısı 9 şubata kadar bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…