Teşekkür ederim canım. Yeni değil ağustosta yaşadım bu durumu. Benden iyi haberler yok daha bu aydan umutluyum ama hayırlısı bakalım.akasya nerelerdesin canım geçmiş olsun yeni mi oldu bu durum.
Tatlim ne mesgulu askolsunnyaa canım sizi çok meşgul ediyorum biliyorum ama az önce tekrar test yapayım dedim 1 saatlik falan idrarla.. dünkünden daha görünür çıkıyor bu sabahki gibi yani.. hcg yükselmiştir dimi o zaman
Lh ve fsh degerlerin kac?
="lehrerinnn, post: 39035530, member: 639361"]lh yı hatrlamıyorm bu ay bakmadı ona sürekli değişmez dedi her seferinde kan veriyordm önce hormon testi için.
en son istediği testler bunlar:
tsh:1,50
fsh:5,45
prolaktin:13
e2:49
hepsi referans aralığı içinde çıkıyor.düşük ya da yuksek değil bu degerler normal dedi doktor
Lh degerin fsh tan yuksekse pko vardir canim diger hicbir belirti olmasa bile o yuzden sordum bi de ibrahim saracoglundan prolaktin 12 nin uzerinde olursa zor hamile kalinir diye duymustum ve kansizlik varsa ayrica d vitamini eksikliginde de oyle , canim beni yanlis anlamani istemem boyle devamli soyluyorum ama moralini bozmak icin degil bunlari kontrol ettirip varsa sorunu cozebilmeniz icin ve bence baska bi doktora daha git bu kez devlet hastanesinde iyi bir doktor sec hic guvenemedim nedense senin doktoruna
tşk ederm canım devlet hastnesine de gittm orda da yaptrdm ordaki doktrda tüm tahlilleri yaptı ultrasonla da baktı o da tüm değerler normal dedi htta klomen yazamam dedi 6 aydr kornmuyorsn adetlern düzenli hormonlarn normal 1 sene boyunca olmazsa gel dedi
Canim o doktor dogrusunu yapmis duzenli yumurtluyorsun klomen gibi bir hormon yuklemesine gerek yok senin icin bizim de ayniydi esimde %2 morfoloji ve ileri hiz dusuklugu vardi benim tek yumurtam vardi ustelik gecen ay, sen cok stres yapiyor da olabilirsin biraz rahatlat kendini sukur ki bir problemin yok olacak allahin izniylezaten benm eşimn spermlerinde sıkıntımz var ileri hız biraz düşük morfoloji %2
Canim o doktor dogrusunu yapmis duzenli yumurtluyorsun klomen gibi bir hormon yuklemesine gerek yok senin icin bizim de ayniydi esimde %2 morfoloji ve ileri hiz dusuklugu vardi benim tek yumurtam vardi ustelik gecen ay, sen cok stres yapiyor da olabilirsin biraz rahatlat kendini sukur ki bir problemin yok olacak allahin izniyle
Haber ver mutlaka tatlım.
Insallah canim hadi guzel haberlerle bekliyoruz :)
kızlaar sonucumu öğrendim 41.8 çıkmış artmış çok şükürr :))Tatlim ne mesgulu askolsunnhic olur mu oyle sey muhakkak yaz ,insallah hayirli.haberlerle gel..dualarimdasin
Ayy cok sevindim canim gozun aydin :) iki gunde nerdeyse 4 kat artmis ikiz mi yoksaa :)))kızlaar sonucumu öğrendim 41.8 çıkmış artmış çok şükürr :))
sağol canım tekize de razıyım demekki dün iyice yerleşmiş :)Ayy cok sevindim canim gozun aydin :) iki gunde nerdeyse 4 kat artmis ikiz mi yoksaa :)))
Ohh canim cok.sukurrr,demekki yumoslarim buyumedi diyip pes etmek.yoookkmuussskızlaar sonucumu öğrendim 41.8 çıkmış artmış çok şükürr :))
kesinlikle canımm hiçbir zaman ümitsizliğe düşmek yokk her an sürpriz yapabiliyorlar çünküOhh canim cok.sukurrr,demekki yumoslarim buyumedi diyip pes etmek.yoookkmuussscok.sukur.yaaa darisi bana
Süper tatlim çok güzel artmiş.kızlaar sonucumu öğrendim 41.8 çıkmış artmış çok şükürr :))
Adet olmadim, calismalarada devam ediyorum acikcasi gunasiri bakalim.cok bunaldim ben yaa umutsuzum nedensekesinlikle canımm hiçbir zaman ümitsizliğe düşmek yokk her an sürpriz yapabiliyorlar çünküen yakın zaman da inşallah sendende güzel haberler alırız canım bak adet olmadın daha
umutsuzluk yokkAdet olmadim, calismalarada devam ediyorum acikcasi gunasiri bakalim.cok bunaldim ben yaa umutsuzum nedense
Narin canım biraz özel olacak ama ovü testinde pozitifi gördüğün gün mü yoksa ertesi gün mü ilişki olmuştu?umutsuzluk yokk
hem o gün hem ertesi gün olmuştu canımNarin canım biraz özel olacak ama ovü testinde pozitifi gördüğün gün mü yoksa ertesi gün mü ilişki olmuştu?
inşallah güzel haberlerini alırız canım. bende umutluyum bu aydan ama bilmiyorum ya hayırlısı diyorum çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor.Teşekkür ederim canım. Yeni değil ağustosta yaşadım bu durumu. Benden iyi haberler yok daha bu aydan umutluyum ama hayırlısı bakalım.
Benim de dün ovülasyon günüydü çalışmaları tamamladık beklemeye geçtim hayırlısı 9 şubata kadar bekleyeceğiminşallah güzel haberlerini alırız canım. bende umutluyum bu aydan ama bilmiyorum ya hayırlısı diyorum çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?