bana 23 gibi geldi canımKizlar bu testlerden hangisi pozitif sizce
Valla bütün planlarımızı 23 e göre yaptık inşallah tutar. Hayırlısı. Sen nasılsın canım bu gün taşınacak tınız çok yormadın inşallah kendini.bana 23 gibi geldi canım
inşallah tutacak canımmValla bütün planlarımızı 23 e göre yaptık inşallah tutar. Hayırlısı. Sen nasılsın canım bu gün taşınacak tınız çok yormadın inşallah kendini.
Hamilelik takvimi çok havalı olmuşkızlaaar nerelerdesiniz bugün
yapmayacaktım ama dayanamadım canımHamilelik takvimi çok havalı olmuş
Niye ki? Hatta dün diyecektim niye yapmıyorsun diyeyapmayacaktım ama dayanamadım canım
Ne bileyim canim benim boyle huylarim var birsey olursa sonra gorursem uzulurum diye yapasim yoktu iyice emin olmadan :) bir de gormemisin oglu olmus gibi olmasin diye :))Niye ki? Hatta dün diyecektim niye yapmıyorsun diye
Öyle düşünme çok güzel görünüyor.Ne bileyim canim benim boyle huylarim var birsey olursa sonra gorursem uzulurum diye yapasim yoktu iyice emin olmadan :) bir de gormemisin oglu olmus gibi olmasin diye :))
teşekkür ederim canım bugün yaptınmı ov. testi?Öyle düşünme çok güzel görünüyor.
Yaptım canım silikleşti. Bu ayda olmadı gibi bir his var içimde.teşekkür ederim canım bugün yaptınmı ov. testi?
nedenn çatlamış işte ateşini ölçtün mü?Yaptım canım silikleşti. Bu ayda olmadı gibi bir his var içimde.
Bilmiyorum ki içimden öyle geliyor. Ateşim aynı yükselmedi daha. Yarın yada salı yükselmesini bekliyorum.nedenn çatlamış işte ateşini ölçtün mü?
evet canım 2 gün sonra yükseliyor benim 36.1di 2 gün sonra 36.2 36.5 devam etti içinden güzel şeyler geçsinBilmiyorum ki içimden öyle geliyor. Ateşim aynı yükselmedi daha. Yarın yada salı yükselmesini bekliyorum.
Ben tarlusal bittikten 5 gün sonra adet olmuştum canım 10 güne kadar olması gerekiyor olmazsa yine doktora git.Nasilsiniz kizlar ? Son adet tarihim 17 aralik cok geciktim coooook. Tarlusal dun bitti bakalim cuma gunu adet olabilecek miyim.
Ben tarlusal bittikten 5 gün sonra adet olmuştum canım 10 güne kadar olması gerekiyor olmazsa yine doktora git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?