2015 anneleri ve anne adaylari :)

Kizlar bu testlerden hangisi pozitif sizce

Eklentiler

• 20150124_164757.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 82
Valla bütün planlarımızı 23 e göre yaptık inşallah tutar. Hayırlısı. Sen nasılsın canım bu gün taşınacak tınız çok yormadın inşallah kendini.
inşallah tutacak canımm taşınma haftaya ertelendi bende dinleniyorum canım

Niye ki? Hatta dün diyecektim niye yapmıyorsun diye
Ne bileyim canim benim boyle huylarim var birsey olursa sonra gorursem uzulurum diye yapasim yoktu iyice emin olmadan :) bir de gormemisin oglu olmus gibi olmasin diye :))

Ne bileyim canim benim boyle huylarim var birsey olursa sonra gorursem uzulurum diye yapasim yoktu iyice emin olmadan :) bir de gormemisin oglu olmus gibi olmasin diye :))
Öyle düşünme çok güzel görünüyor.

Bilmiyorum ki içimden öyle geliyor. Ateşim aynı yükselmedi daha. Yarın yada salı yükselmesini bekliyorum.
evet canım 2 gün sonra yükseliyor benim 36.1di 2 gün sonra 36.2 36.5 devam etti içinden güzel şeyler geçsin

ne güzel yeni hamile haberleri gördükçe mutlu oluyorum yaaaa benimde salı günü belli olcak bakalım hamilemiyim değilmiyim

Kizlar bana yardııım 3 gündür progestan kullaniyorum ovi testini etkilermi sizce basina gelen varmi testimde böyle bugün 21. Günüm en sonki testi dayanamayıp yeni yaptım

Eklentiler

• 20150125_223526.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 55
Nasilsiniz kizlar ? Son adet tarihim 17 aralik cok geciktim coooook. Tarlusal dun bitti bakalim cuma gunu adet olabilecek miyim.

Nasilsiniz kizlar ? Son adet tarihim 17 aralik cok geciktim coooook. Tarlusal dun bitti bakalim cuma gunu adet olabilecek miyim.
Ben tarlusal bittikten 5 gün sonra adet olmuştum canım 10 güne kadar olması gerekiyor olmazsa yine doktora git.

Ben tarlusal bittikten 5 gün sonra adet olmuştum canım 10 güne kadar olması gerekiyor olmazsa yine doktora git.

biliyorum canım. 3 ay tarlusal tedavisi gördüm. tarlusal bitince 5. gün adet oldum. geçen ay aralık ayı başladım klomene çatlatma iğnesine. cuma günü adet olmam lazım olmazsam doktora gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…