hayırlısı olsun canım benim de bat 29u acaba diyon şimdi test yapsam çıkar mıBenim de dün ovülasyon günüydü çalışmaları tamamladık beklemeye geçtim hayırlısı 9 şubata kadar bekleyeceğim
İstersen yap canım ama çıkmazsa üzülme daha var.hayırlısı olsun canım benim de bat 29u acaba diyon şimdi test yapsam çıkar mı
Ağır kaldırmanın yumurtaya zararı olmaz sanırım.Merhaba kızlr ben yeni katılıyorum aranıza yaa benim bugün catlama oldu silikleşti ama cok agır kaldırdım bugün acaba sakıncası olurmu cok tedirginim bu akşamı degerlendirecegiz sizce ümit varmı
Teşekkür ederim canımAğır kaldırmanın yumurtaya zararı olmaz sanırım.
yaptım şimdi tek çizgi.....İstersen yap canım ama çıkmazsa üzülme daha var.
Adetinin geçmesini bekle canım moral bozmak yok.yaptım şimdi tek çizgi.....
bekleyemiyorum. yarın şehir dışına çıkacağım inşallah. bi öğrenseydim hayırlısıyla. hamile moduna girmiştim resmen.Adetinin geçmesini bekle canım moral bozmak yok.
ben burdayııııımKızlar nerelerdesiniz?
Merakta bırakma narincim arada ses ver bizeben burdayııııım
sesim çıkmıyor ama hep bakıyorum canım haber varmı diyeMerakta bırakma narincim arada ses ver bize
Bu gün yükseldi. Bu ay olsun artık ya valla uğraşacak halim kalmadı.sesim çıkmıyor ama hep bakıyorum canım haber varmı diyeateşin ne durumda ölçüyormusun?
canımm yükseldiyse süpeerrrrBu gün yükseldi. Bu ay olsun artık ya valla uğraşacak halim kalmadı.
Kızlar nerelerdesiniz?
Zamanin geçmesini bekliyorum şubat gelsin artikBuralardayiz sen nerelerdesin nasilsin ?
Zamanin geçmesini bekliyorum şubat gelsin artik
İnşallah bebiş belirtisidir bunlar.Calismalara devam :) edin hadi subatta hayirli haberi aliriz insallah senden.
Bende adet olmadim. Sol kasigima bicak saplaniyo arada. Sag kasigimada giriyo aniden batmalar. Bugun sol kasigim zonkladi ozel bolgeme dogru. Simdide sag kasikta hafif hafif sizlanma var adet agrisina benzemiyo hic.
İnşallah bebiş belirtisidir bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?