2015 anneleri ve anne adaylari :)

Gec dollenmeyse belki bebistir dicem cunku ocak 20 sinde kan testi 1.20 cikti. Ondan 7 gun once 2.66 cikmisti. Dusmus 1.20 ye. Tarlusal ictim cuma gunu adet olmazsam pazartesi doktora gidicem.
Ben bu forumda öyle şeyler okudum ki her şey mümkün. Adet günü hamile kalan bile var. Hayırlısı olsun hakkımızda

Ben bu forumda öyle şeyler okudum ki her şey mümkün. Adet günü hamile kalan bile var. Hayırlısı olsun hakkımızda

Aynen canim hakkimizda hayirlisi olsun :) Allahtan umit kesilmez. Allahim isteyen herkese tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.

Selam kizlar sonunda topigimizi buldum ,goremiyorum .eski bildirimlerden tiklayarak girdim buraya..buarada ben sabah dayanamayip test yaptim malesef bisey cikmadi..bir hafta daha bekleyip doktora gidecegim ins

Selam kizlar sonunda topigimizi buldum ,goremiyorum .eski bildirimlerden tiklayarak girdim buraya..buarada ben sabah dayanamayip test yaptim malesef bisey cikmadi..bir hafta daha bekleyip doktora gidecegim ins
Ben de bu aydan hiç umutlu değilim canım. Doktor 3 ay bekle dedi ama bekleyemeyeceğim başka doktora gideceğim.

Nerdesin sen canim? Bende baskent unv hastanesinde doc.dr. guldeniz hanima gitmeyi dusunuyorum insallah.ama kilom cok bu sirada birkac kilo vermeyi dusunuyorum .

Siskinligimde var asiri derece her goren hamile misin diyo yok diyorum kilo almissin diyor.

Nerdesin sen canim? Bende baskent unv hastanesinde doc.dr. guldeniz hanima gitmeyi dusunuyorum insallah.ama kilom cok bu sirada birkac kilo vermeyi dusunuyorum .
Ben samsundayım canım. Doktor bir şey demedi ama benim yumurtlamamda sorun var sanırım. Hafta sonu pozitifi gördüm ama hala ateşim yükselmedi.

Ben samsundayım canım. Doktor bir şey demedi ama benim yumurtlamamda sorun var sanırım. Hafta sonu pozitifi gördüm ama hala ateşim yükselmedi.
Sen klomen kullandin mi,bende bu ay isticem doktorumdan kesin bendede yumurtlamada sikinyi var gibi

Sen klomen kullandin mi,bende bu ay isticem doktorumdan kesin bendede yumurtlamada sikinyi var gibi
İşte hiç ilaç kullanmıyorum ben doktorum vermedi adetlerimin düzensiz olduğunu da söyledim hormon tahlili yaptırdım gösterdim illa rahim filmi çekelim dedi.

Bana da kesin kilo ver dicek bende simdiden Basladim 20 kilo versem cok super olcak..ama bi yandan da tedavime baslamak istiyorum

İşte hiç ilaç kullanmıyorum ben doktorum vermedi adetlerimin düzensiz olduğunu da söyledim hormon tahlili yaptırdım gösterdim illa rahim filmi çekelim dedi.
Doktorunu degistirsen cok iyi olur bencede.

merhabalarr topiğinize bende katılıyorum ocak ayında baslıycektık bebıs calısmalarına bır turlu nasıp olmadııı :) artık ınsallah bu ay yanı regl olduktan sonra subatta baslıycez martta hamısım derım :)

Hayırlısı inşallah martta mutlu haberi alırsınız.

ben 3 ay sonra planlıyorum ama bdv dense burası daha eğlenceli geliyo bana burda vakit geçirmek hoşuma gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…