Ben bu forumda öyle şeyler okudum ki her şey mümkün. Adet günü hamile kalan bile var. Hayırlısı olsun hakkımızdaGec dollenmeyse belki bebistir dicem cunku ocak 20 sinde kan testi 1.20 cikti. Ondan 7 gun once 2.66 cikmisti. Dusmus 1.20 ye. Tarlusal ictim cuma gunu adet olmazsam pazartesi doktora gidicem.
Ben bu forumda öyle şeyler okudum ki her şey mümkün. Adet günü hamile kalan bile var. Hayırlısı olsun hakkımızda
Ben de bu aydan hiç umutlu değilim canım. Doktor 3 ay bekle dedi ama bekleyemeyeceğim başka doktora gideceğim.Selam kizlar sonunda topigimizi buldum ,goremiyorum .eski bildirimlerden tiklayarak girdim buraya..buarada ben sabah dayanamayip test yaptim malesef bisey cikmadi..bir hafta daha bekleyip doktora gidecegim ins
Ben samsundayım canım. Doktor bir şey demedi ama benim yumurtlamamda sorun var sanırım. Hafta sonu pozitifi gördüm ama hala ateşim yükselmedi.Nerdesin sen canim? Bende baskent unv hastanesinde doc.dr. guldeniz hanima gitmeyi dusunuyorum insallah.ama kilom cok bu sirada birkac kilo vermeyi dusunuyorum .
Sen klomen kullandin mi,bende bu ay isticem doktorumdan kesin bendede yumurtlamada sikinyi var gibiBen samsundayım canım. Doktor bir şey demedi ama benim yumurtlamamda sorun var sanırım. Hafta sonu pozitifi gördüm ama hala ateşim yükselmedi.
İşte hiç ilaç kullanmıyorum ben doktorum vermedi adetlerimin düzensiz olduğunu da söyledim hormon tahlili yaptırdım gösterdim illa rahim filmi çekelim dedi.Sen klomen kullandin mi,bende bu ay isticem doktorumdan kesin bendede yumurtlamada sikinyi var gibi
Doktorunu degistirsen cok iyi olur bencede.İşte hiç ilaç kullanmıyorum ben doktorum vermedi adetlerimin düzensiz olduğunu da söyledim hormon tahlili yaptırdım gösterdim illa rahim filmi çekelim dedi.
Hayırlısı inşallah martta mutlu haberi alırsınız.merhabalarr topiğinize bende katılıyorum ocak ayında baslıycektık bebıs calısmalarına bır turlu nasıp olmadııı :) artık ınsallah bu ay yanı regl olduktan sonra subatta baslıycez martta hamısım derım :)
sagol canım inşallahhh :) sende varmı bebiş :)Hayırlısı inşallah martta mutlu haberi alırsınız.
Maalesef 9 aydır uğraşıyorumsagol canım inşallahhh :) sende varmı bebiş :)
Buralar pek boş bu aralarben 3 ay sonra planlıyorum ama bdv dense burası daha eğlenceli geliyo banaburda vakit geçirmek hoşuma gidiyo
sen ovulasyon testi kullandın mı akasyaBuralar pek boş bu aralar
Kullandım hatta o kadar çok ki uzmanlaştım bu konudasen ovulasyon testi kullandın mı akasya
Kullandım hatta o kadar çok ki uzmanlaştım bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?