2015 anneleri ve anne adaylari :)

yumurtlamada bi sorun var mı peki her ay pozitifi gördün mü ?
Hep pozitifi gördüm ama testin pozitif olması Lh hormonunun yükselmesi anlamına geliyor.
Lh hormonu yumurtayı çatlatmak için yükseliyor fakat yumurtam çatlıyor mu emin değilim.

Hep pozitifi gördüm ama testin pozitif olması Lh hormonunun yükselmesi anlamına geliyor.
Lh hormonu yumurtayı çatlatmak için yükseliyor fakat yumurtam çatlıyor mu emin değilim.
catlayıp catlamadıgını doktorlar bılmıyor mu kı zaten catlamasa adet gormezsın herhalde

catlayıp catlamadıgını doktorlar bılmıyor mu kı zaten catlamasa adet gormezsın herhalde
Biliyorlar tabi ama benim doktorum hiç bakmadı yumurtlama olmuş mu?
Geçen ay 47 günde regl oldum tarlusal ile.

hımm o zamn aslında sen yumurtluyosun ama tam ne zamn oldugu bellı olmuyor aslında seffaf sıvıyı fılan taıp edyomusun canım

Biliyorlar tabi ama benim doktorum hiç bakmadı yumurtlama olmuş mu?
Geçen ay 47 günde regl oldum tarlusal ile.
hımm o zamn aslında sen yumurtluyosun ama tam ne zamn oldugu bellı olmuyor aslında seffaf sıvıyı fılan taıp edyomusun canım

vajinal sıvılarını takip et hatta parmakla kendi kendine muayene daha net bilgi verir. adetten sonra yapışkan gibi olur renksiz olur, biraz ilerleyince süt gibi, sonra krem gibi, en son yumurtlama zamanı parmak arasında uzar yumurta akı gibi olur. ve lh seviyesi yükseliyosa muhtemelen çatlıyodur da.

Akıntıyı takip ediyorum. 4 aydır ovülasyon testi ile deniyorum pozitifi gördüğümüz gün ve sonraki günleri değerlendiriyoruz. Bu ayda rahim filmi çektirdim. Hayırlısı artık zamanı var demek ki.

Akıntıyı takip ediyorum. 4 aydır ovülasyon testi ile deniyorum pozitifi gördüğümüz gün ve sonraki günleri değerlendiriyoruz. Bu ayda rahim filmi çektirdim. Hayırlısı artık zamanı var demek ki.
kızlar sımdı ben ılk defa bu ay bılınclı bır sekılde bebek yapmaya baslıycez sızce bende ovulasyon testı kullanayım mı yoksa bı bu ay tutmazsa oyle mı yapayım

Bana sorarsan önce doktora git rutin bir kontrol yaptır. Folik asite başla. Doktorun yönlendirmelerini dinle.
Ovülasyon testi ben gittigidiyordan uygun fiyata alıyorum. Ovü testi ile hamile kalan çok var. Karar senin.
kızlar sımdı ben ılk defa bu ay bılınclı bır sekılde bebek yapmaya baslıycez sızce bende ovulasyon testı kullanayım mı yoksa bı bu ay tutmazsa oyle mı yapayım

Bana sorarsan önce doktora git rutin bir kontrol yaptır. Folik asite başla. Doktorun yönlendirmelerini dinle.
Ovülasyon testi ben gittigidiyordan uygun fiyata alıyorum. Ovü testi ile hamile kalan çok var. Karar senin.
hımm canım ben doktra gttım kıstım vardı gectı hamıle kalabılırsın dedı hatta ılac verıcektı vermedı bı gebelık soz konusu olur dıye tamam tesekkr edrım canm yardımn ıcın :)
ıns gelecek ay hamıs haberlerımızı verrz ınanankı bırılerınn hamıle oldgunu duyunca kıskanyrum bnde ıstyrum cunku artık en kısa zamanda :) bır ay boyunca burda olucam :)

Canim pko vardi galiba sen de yanlis mi hatirliyorum bilmiyorum ama eger oyleyse ovu. testi yaniltiyor canim doktor yumurtlama takibi yapsin gerisi ise yaramiyor

Canim pko vardi galiba sen de yanlis mi hatirliyorum bilmiyorum ama eger oyleyse ovu. testi yaniltiyor canim doktor yumurtlama takibi yapsin gerisi ise yaramiyor
LH FSH tan yüksek ama doktor kesin pko demedi. Bu ayda olmazsa doktorumu değiştireceğim.

kızlaar nihayet bu c.tesi evi taşıyoruz bana şans dileyin kolayca atlatayım inşallahh

Tatlım mümkünse sen hiçbir şeye elini sürme kesinlikle ağır falan kaldırma.
çoğunu önceden toplamıştım canım yerleştirirkende ablam görümcem falan gelecek beni taşınma stresi yoruyor daha çok

LH FSH tan yüksek ama doktor kesin pko demedi. Bu ayda olmazsa doktorumu değiştireceğim.
Canim muhtemelen pkolusun o yuzden ovu testlerine guvenme ben de kullanmistim hic dogru cikmadi doktorum da kullanma yaniltiyor dedi , bence sen klomen ve yumurta takibiyle hemen hamile kalirsin canim bosa vakit kaybetme , hsg cektirmen iyi olmus, esin test yaptirdi mi bilmiyorum ama o da normalse yakindir bebisinin gelmesi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…