allahım en kısa zamanda verırı ınsallah cnmMaalesef 9 aydır uğraşıyorum
Hep pozitifi gördüm ama testin pozitif olması Lh hormonunun yükselmesi anlamına geliyor.yumurtlamada bi sorun var mı peki her ay pozitifi gördün mü ?
catlayıp catlamadıgını doktorlar bılmıyor mu kı zaten catlamasa adet gormezsın herhaldeHep pozitifi gördüm ama testin pozitif olması Lh hormonunun yükselmesi anlamına geliyor.
Lh hormonu yumurtayı çatlatmak için yükseliyor fakat yumurtam çatlıyor mu emin değilim.
Biliyorlar tabi ama benim doktorum hiç bakmadı yumurtlama olmuş mu?catlayıp catlamadıgını doktorlar bılmıyor mu kı zaten catlamasa adet gormezsın herhalde
hımm o zamn aslında sen yumurtluyosun ama tam ne zamn oldugu bellı olmuyor aslında seffaf sıvıyı fılan taıp edyomusun canımBiliyorlar tabi ama benim doktorum hiç bakmadı yumurtlama olmuş mu?
Geçen ay 47 günde regl oldum tarlusal ile.
Hep pozitifi gördüm ama testin pozitif olması Lh hormonunun yükselmesi anlamına geliyor.
Lh hormonu yumurtayı çatlatmak için yükseliyor fakat yumurtam çatlıyor mu emin değilim.
Ovülasyon testi kullanıyorum.hımm o zamn aslında sen yumurtluyosun ama tam ne zamn oldugu bellı olmuyor aslında seffaf sıvıyı fılan taıp edyomusun canım
Akıntıyı takip ediyorum. 4 aydır ovülasyon testi ile deniyorum pozitifi gördüğümüz gün ve sonraki günleri değerlendiriyoruz. Bu ayda rahim filmi çektirdim. Hayırlısı artık zamanı var demek ki.vajinal sıvılarını takip et hatta parmakla kendi kendine muayene daha net bilgi verir. adetten sonra yapışkan gibi olur renksiz olur, biraz ilerleyince süt gibi, sonra krem gibi, en son yumurtlama zamanı parmak arasında uzar yumurta akı gibi olur. ve lh seviyesi yükseliyosa muhtemelen çatlıyodur da.
vajinal sıvılarını takip et hatta parmakla kendi kendine muayene daha net bilgi verir. adetten sonra yapışkan gibi olur renksiz olur, biraz ilerleyince süt gibi, sonra krem gibi, en son yumurtlama zamanı parmak arasında uzar yumurta akı gibi olur. ve lh seviyesi yükseliyosa muhtemelen çatlıyodur da.
kızlar sımdı ben ılk defa bu ay bılınclı bır sekılde bebek yapmaya baslıycez sızce bende ovulasyon testı kullanayım mı yoksa bı bu ay tutmazsa oyle mı yapayımAkıntıyı takip ediyorum. 4 aydır ovülasyon testi ile deniyorum pozitifi gördüğümüz gün ve sonraki günleri değerlendiriyoruz. Bu ayda rahim filmi çektirdim. Hayırlısı artık zamanı var demek ki.
kızlar sımdı ben ılk defa bu ay bılınclı bır sekılde bebek yapmaya baslıycez sızce bende ovulasyon testı kullanayım mı yoksa bı bu ay tutmazsa oyle mı yapayım
hımm canım ben doktra gttım kıstım vardı gectı hamıle kalabılırsın dedı hatta ılac verıcektı vermedı bı gebelık soz konusu olur dıye tamam tesekkr edrım canm yardımn ıcın :)Bana sorarsan önce doktora git rutin bir kontrol yaptır. Folik asite başla. Doktorun yönlendirmelerini dinle.
Ovülasyon testi ben gittigidiyordan uygun fiyata alıyorum. Ovü testi ile hamile kalan çok var. Karar senin.
Kullan nokta atışı yapmış olrsunkızlar sımdı ben ılk defa bu ay bılınclı bır sekılde bebek yapmaya baslıycez sızce bende ovulasyon testı kullanayım mı yoksa bı bu ay tutmazsa oyle mı yapayım
Canim pko vardi galiba sen de yanlis mi hatirliyorum bilmiyorum ama eger oyleyse ovu. testi yaniltiyor canim doktor yumurtlama takibi yapsin gerisi ise yaramiyorHep pozitifi gördüm ama testin pozitif olması Lh hormonunun yükselmesi anlamına geliyor.
LH FSH tan yüksek ama doktor kesin pko demedi. Bu ayda olmazsa doktorumu değiştireceğim.Canim pko vardi galiba sen de yanlis mi hatirliyorum bilmiyorum ama eger oyleyse ovu. testi yaniltiyor canim doktor yumurtlama takibi yapsin gerisi ise yaramiyor
Tatlım mümkünse sen hiçbir şeye elini sürme kesinlikle ağır falan kaldırma.kızlaar nihayet bu c.tesi evi taşıyoruz bana şans dileyin kolayca atlatayım inşallahh
çoğunu önceden toplamıştım canım yerleştirirkende ablam görümcem falan gelecek beni taşınma stresi yoruyor daha çokTatlım mümkünse sen hiçbir şeye elini sürme kesinlikle ağır falan kaldırma.
Canim muhtemelen pkolusun o yuzden ovu testlerine guvenme ben de kullanmistim hic dogru cikmadi doktorum da kullanma yaniltiyor dedi , bence sen klomen ve yumurta takibiyle hemen hamile kalirsin canim bosa vakit kaybetme , hsg cektirmen iyi olmus, esin test yaptirdi mi bilmiyorum ama o da normalse yakindir bebisinin gelmesi :))LH FSH tan yüksek ama doktor kesin pko demedi. Bu ayda olmazsa doktorumu değiştireceğim.
tamam canım tesekkur edrımKullan nokta atışı yapmış olrsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?