2015 anneleri ve anne adaylari :)

Yaptırdı canım onda da bir problem çıkmadı. İnşallahhhh dediğin gibi olur.
Bu ay bata kadar bekleyeyim sonra başka bir doktora gideceğim. Hayırlısı olsun.

Yaptırdı canım onda da bir problem çıkmadı. İnşallahhhh dediğin gibi olur.
Bu ay bata kadar bekleyeyim sonra başka bir doktora gideceğim. Hayırlısı olsun.
Hayirlisi ins. Canim belki de gerek kalmaz bu ay bebis haberini aliriz daha varmis bata :)

Kızlar nerelerdesiniz topiğimiz çok sessiz

Dun regl oldum kizlar cok yogun bir kanamam ve agrim var. Bugun 1.50 de randevum var doktora gidicem yine klomene devam sanirim doktordan gelince haber veririm arkadaslar.

Iyi aksamlar kizlarr nasilsiniz? Devlet hast. Randevu almistim hem hcg hem diger tahlilleri yaptiririm diye bugun zannediyordum tarihine yanlis bakmisim haftaya cumaymis hcg gecen hafta cumadan beri yaptirmadim idrar testi tam koyu cikiyor ama korkuyorum duzgun artmadiysa dis gebelikse diye bazen sag kasikta bazen solda agti oluyor dis gebelik olsa tek taraftami olurdu sizce

Canim ayni tereddutleri ben de yasiyorum hala, ilk randevum sali gunu benim de insallah bi sorun cikmaz her seyi kafaya takar oldum bu ara, ara ara testi tekrarliyorum ben de fark var mi diye , benim genelde agri solda cok az sag tarfta oluyor oyle olunca dis gebelik mi oluyormus canim

Tek tarafli agri oluyormus galiba canim bende tam bilmiyorum buyudukce daha cok agri oluyormus farkedilmezse tuplere zarar veriyormus ama seninki degildir bence canim 7. Haftadasin cunku olsa simfiye kadar vok agrin olurdu Allah korusun bende bugun gidemeyince haftaya kaldi insallah hayirli haberlerle doneriz

Insallah guzel haberlerle geliriz canim, benim ilk ogrendigim hafta cok agrim oldu bi de usutmustum ustune ama hep ortadaydi bicakla kesiyor gibiydi doktor normal rahim genisliyor demisti simdi o agrilar gecti ama yine de hic agrim yok diyemiyorum ozellikle ayakta uzun kalinca oluyor..sen de durumlar nasil canim, hamilelik nasil gidiyor

Benimde yorulunca ayakta kalinca belim cok agriyor canim su keseyi gorebilseydik hayirlisiyla sende hic gitmedin mi dr a canim

Benimde yorulunca ayakta kalinca belim cok agriyor canim su keseyi gorebilseydik hayirlisiyla sende hic gitmedin mi dr a canim
Yok canim 8.haftadan once bakmiyorlar acil bir durum yoksa kanama falan, hepsi birden aradan ciksin diye dusunuyorlar yurtdisinda, bekliyoruz biz de yarin 8. Haftaya girmis olacagim sali gunu de randevum var 7+4 te, bir hafta sonrasinda da kendi doktorumda randevum var hayirlisiyla guzel haberler olur ins.

en iyisi öyle aslında öbür türlü kese için bekle bebek için bekle kalbi için bekle insan daha çok strese giriyor canım bende bir yandan diyorum bugün gitseydim büyük ihtimalle hiçbir şey göremeyecektim haftaya keseyi görürüm inşallah kaç defa hcg yaptırdın canım?

Yine de gorerek gitmek insanin icini rahatlatir canim , beklerken insan kendini olumsuza kuruyor.. hic betahcg yaptirmadim doktor gerek gormedi,zaten 21.gun yapilan progesteron degerim yuksek cikmis adet olmazsan hamilesindir demisti,ev doktoru idrarda bakmisti pozitif cikmisti , kendim zaten her gun yaptim koyulasma artmaya devam etti yoksa icim hic rahat etmeyecekti , usg de de her seyini iyi olarak gormedikce tam rahatlayamayacagim galiba, turkiyede ne guzel hemen haberiniz olacak,mesela ablam benden sonra hamile kaldi ustelik kanamasi da vardi ama keseyi gordu bile ben hala bekliyorum

inşallah bizde göreceğiz canım sen minik kalbini bile duyarsın ne güzel kucağımıza alana kadar bitmezki acabalar 3 ayı atlatsak gerisi gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…