Canim muhtemelen pkolusun o yuzden ovu testlerine guvenme ben de kullanmistim hic dogru cikmadi doktorum da kullanma yaniltiyor dedi , bence sen klomen ve yumurta takibiyle hemen hamile kalirsin canim bosa vakit kaybetme , hsg cektirmen iyi olmus, esin test yaptirdi mi bilmiyorum ama o da normalse yakindir bebisinin gelmesi :))
Stres yapma rahat ol senden önemli mi? Kolay gelsin dikkat et kendineçoğunu önceden toplamıştım canım yerleştirirkende ablam görümcem falan gelecek beni taşınma stresi yoruyor daha çok
Hayirlisi ins. Canim belki de gerek kalmaz bu ay bebis haberini aliriz daha varmis bata :)Yaptırdı canım onda da bir problem çıkmadı. İnşallahhhh dediğin gibi olur.
Bu ay bata kadar bekleyeyim sonra başka bir doktora gideceğim. Hayırlısı olsun.
Hayirlisi ins. Canim belki de gerek kalmaz bu ay bebis haberini aliriz daha varmis bata :)
Canim ayni tereddutleri ben de yasiyorum hala, ilk randevum sali gunu benim de insallah bi sorun cikmaz her seyi kafaya takar oldum bu ara, ara ara testi tekrarliyorum ben de fark var mi diye , benim genelde agri solda cok az sag tarfta oluyor oyle olunca dis gebelik mi oluyormus canimIyi aksamlar kizlarr nasilsiniz? Devlet hast. Randevu almistim hem hcg hem diger tahlilleri yaptiririm diye bugun zannediyordum tarihine yanlis bakmisim haftaya cumaymishcg gecen hafta cumadan beri yaptirmadim idrar testi tam koyu cikiyor ama korkuyorum duzgun artmadiysa dis gebelikse diye bazen sag kasikta bazen solda agti oluyor dis gebelik olsa tek taraftami olurdu sizce
Tek tarafli agri oluyormus galiba canim bende tam bilmiyorum buyudukce daha cok agri oluyormus farkedilmezse tuplere zarar veriyormus ama seninki degildir bence canim 7. Haftadasin cunku olsa simfiye kadar vok agrin olurdu Allah korusun bende bugun gidemeyince haftaya kaldi insallah hayirli haberlerle donerizCanim ayni tereddutleri ben de yasiyorum hala, ilk randevum sali gunu benim de insallah bi sorun cikmaz her seyi kafaya takar oldum bu ara, ara ara testi tekrarliyorum ben de fark var mi diye , benim genelde agri solda cok az sag tarfta oluyor oyle olunca dis gebelik mi oluyormus canim
Insallah guzel haberlerle geliriz canim, benim ilk ogrendigim hafta cok agrim oldu bi de usutmustum ustune ama hep ortadaydi bicakla kesiyor gibiydi doktor normal rahim genisliyor demisti simdi o agrilar gecti ama yine de hic agrim yok diyemiyorum ozellikle ayakta uzun kalinca oluyor..sen de durumlar nasil canim, hamilelik nasil gidiyorTek tarafli agri oluyormus galiba canim bende tam bilmiyorum buyudukce daha cok agri oluyormus farkedilmezse tuplere zarar veriyormus ama seninki degildir bence canim 7. Haftadasin cunku olsa simfiye kadar vok agrin olurdu Allah korusun bende bugun gidemeyince haftaya kaldi insallah hayirli haberlerle doneriz
evet zor canim kac gunun kaldiOfff kizlar beklemek çok zor
Benimde yorulunca ayakta kalinca belim cok agriyor canim su keseyi gorebilseydik hayirlisiyla sende hic gitmedin mi dr a canimInsallah guzel haberlerle geliriz canim, benim ilk ogrendigim hafta cok agrim oldu bi de usutmustum ustune ama hep ortadaydi bicakla kesiyor gibiydi doktor normal rahim genisliyor demisti simdi o agrilar gecti ama yine de hic agrim yok diyemiyorum ozellikle ayakta uzun kalinca oluyor..sen de durumlar nasil canim, hamilelik nasil gidiyor
Yok canim 8.haftadan once bakmiyorlar acil bir durum yoksa kanama falan, hepsi birden aradan ciksin diye dusunuyorlar yurtdisinda, bekliyoruz biz de yarin 8. Haftaya girmis olacagim sali gunu de randevum var 7+4 te, bir hafta sonrasinda da kendi doktorumda randevum var hayirlisiyla guzel haberler olur ins.Benimde yorulunca ayakta kalinca belim cok agriyor canim su keseyi gorebilseydik hayirlisiyla sende hic gitmedin mi dr a canim
en iyisi öyle aslında öbür türlü kese için bekle bebek için bekle kalbi için bekle insan daha çok strese giriyor canım bende bir yandan diyorum bugün gitseydim büyük ihtimalle hiçbir şey göremeyecektim haftaya keseyi görürüm inşallah kaç defa hcg yaptırdın canım?Yok canim 8.haftadan once bakmiyorlar acil bir durum yoksa kanama falan, hepsi birden aradan ciksin diye dusunuyorlar yurtdisinda, bekliyoruz biz de yarin 8. Haftaya girmis olacagim sali gunu de randevum var 7+4 te, bir hafta sonrasinda da kendi doktorumda randevum var hayirlisiyla guzel haberler olur ins.
Yine de gorerek gitmek insanin icini rahatlatir canim , beklerken insan kendini olumsuza kuruyor.. hic betahcg yaptirmadim doktor gerek gormedi,zaten 21.gun yapilan progesteron degerim yuksek cikmis adet olmazsan hamilesindir demisti,ev doktoru idrarda bakmisti pozitif cikmisti , kendim zaten her gun yaptim koyulasma artmaya devam etti yoksa icim hic rahat etmeyecekti , usg de de her seyini iyi olarak gormedikce tam rahatlayamayacagim galiba, turkiyede ne guzel hemen haberiniz olacak,mesela ablam benden sonra hamile kaldi ustelik kanamasi da vardi ama keseyi gordu bile ben hala bekliyorumen iyisi öyle aslında öbür türlü kese için bekle bebek için bekle kalbi için bekle insan daha çok strese giriyor canım bende bir yandan diyorum bugün gitseydim büyük ihtimalle hiçbir şey göremeyecektim haftaya keseyi görürüm inşallah kaç defa hcg yaptırdın canım?
inşallah bizde göreceğiz canım sen minik kalbini bile duyarsın ne güzelYine de gorerek gitmek insanin icini rahatlatir canim , beklerken insan kendini olumsuza kuruyor.. hic betahcg yaptirmadim doktor gerek gormedi,zaten 21.gun yapilan progesteron degerim yuksek cikmis adet olmazsan hamilesindir demisti,ev doktoru idrarda bakmisti pozitif cikmisti , kendim zaten her gun yaptim koyulasma artmaya devam etti yoksa icim hic rahat etmeyecekti , usg de de her seyini iyi olarak gormedikce tam rahatlayamayacagim galiba, turkiyede ne guzel hemen haberiniz olacak,mesela ablam benden sonra hamile kaldi ustelik kanamasi da vardi ama keseyi gordu bile ben hala bekliyorum
Evet canim hayirlisiyla insallahinşallah bizde göreceğiz canım sen minik kalbini bile duyarsın ne güzelkucağımıza alana kadar bitmezki acabalar 3 ayı atlatsak gerisi gelir inşallah
Daha 7 gün var canimevet zor canim kac gunun kaldi
Merhaba canimmmm varmı belirti falan birsey batlar aynı zamanlardaydi sanirimDaha 7 gün var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?