Belirti bulmamaya çalişiyorum ki daha çok erken ovülasyonun üstünden 6 gün geçti.Merhaba canimmmm varmı belirti falan birsey batlar aynı zamanlardaydi sanirim
Cok iyi yapıyorsun ben kafayı yiyecegim sanirim benmde 24 te cift cizgiyi gormustum ama 20 sinde akıntı uygundu kafam karisti o konuda da ben 2 gundur ovi testi yapıyorum ondan da gebelik anlasiliyo diye baksana durum bu benimBelirti bulmamaya çalişiyorum ki daha çok erken ovülasyonun üstünden 6 gün geçti.
Koyulaşmaya başlamiş inşallah hamilesinizdir.Cok iyi yapıyorsun ben kafayı yiyecegim sanirim benmde 24 te cift cizgiyi gormustum ama 20 sinde akıntı uygundu kafam karisti o konuda da ben 2 gundur ovi testi yapıyorum ondan da gebelik anlasiliyo diye baksana durum bu benim
Evet basladi bakalim insallah ve insallah sende hamişsindir Rabbim hepimizin gönlüne göre versinKoyulaşmaya başlamiş inşallah hamilesinizdir.
Amin inşallahEvet basladi bakalim insallah ve insallah sende hamişsindir Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Az kalmis canim hadi guzel haberlerle insallah , ben 5 gun kala ogrenmistimDaha 7 gün var canim
Ben de test yapmamak için zor tutuyorum kendimiAz kalmis canim hadi guzel haberlerle insallah , ben 5 gun kala ogrenmistim
Canim 5 gün kala erken gebelik testi ile mi öğrendin yoksa 3 liralik testle mi?Az kalmis canim hadi guzel haberlerle insallah , ben 5 gun kala ogrenmistim
canim hassas testle yaptim once ertesi gun her ikisiyle de denedim cikmisti silikte olsa 3 liraliklar daha garanti oluyorCanim 5 gün kala erken gebelik testi ile mi öğrendin yoksa 3 liralik testle mi?
Bu sekilde cikmisti canimCanim 5 gün kala erken gebelik testi ile mi öğrendin yoksa 3 liralik testle mi?
Narincim senin yumurtlamadan sonra belirtilerin oldu mu?Benimde yorulunca ayakta kalinca belim cok agriyor canim su keseyi gorebilseydik hayirlisiyla sende hic gitmedin mi dr a canim
Yok canim oyle belirgin bir sey olmadi sadece akinti olmustu beyazNarincim senin yumurtlamadan sonra belirtilerin oldu mu?
Ben buralardayım. Topiğimiz çok sessizKizlaaar nerelerdesiniz
Narin bu aydan da hiç umudum yokKizlaaar nerelerdesiniz
Daha dur canimm hemen umitsizlenme yum. Kac gun gecti?Narin bu aydan da hiç umudum yok
Sabah test yaptım negatif.
9.gün bugünDaha dur canimm hemen umitsizlenme yum. Kac gun gecti?
Cikmaz bence canim asilamadan catlatma ignesinden sonra bile 12. Gun test yapin diyorlar9.gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?