Bekliyorum tatlım. Bu ay olsun artık yaCikmaz bence canim asilamadan catlatma ignesinden sonra bile 12. Gun test yapin diyorlar
Canim bugun kontrolun vardi galiba gordunmu bebisi ??Evet canim hayirlisiyla insallah
Yok canim usg bakmadilar sadece konusmak icinmis bir saat boyunca hamilelik sureci anlattilar brosurler falan, dogum sonrasi yardima geleceklerini nasil olacagi falan filan , 3 hafta sonrasina usg randevusu verdiler dusun yani , kendi doktorumda haftaydi onu bu cumaya aldirdim catlayacagim artik meraktan yoksaCanim bugun kontrolun vardi galiba gordunmu bebisi ??
Anladim canim gec olsun guc olmasin benimde ilk muayene cuma gunu insallah goruruz guzel guzelYok canim usg bakmadilar sadece konusmak icinmis bir saat boyunca hamilelik sureci anlattilar brosurler falan, dogum sonrasi yardima geleceklerini nasil olacagi falan filan , 3 hafta sonrasina usg randevusu verdiler dusun yani , kendi doktorumda haftaydi onu bu cumaya aldirdim catlayacagim artik meraktan yoksa
Anladim canim gec olsun guc olmasin benimde ilk muayene cuma gunu insallah goruruz guzel guzelYok canim usg bakmadilar sadece konusmak icinmis bir saat boyunca hamilelik sureci anlattilar brosurler falan, dogum sonrasi yardima geleceklerini nasil olacagi falan filan , 3 hafta sonrasina usg randevusu verdiler dusun yani , kendi doktorumda haftaydi onu bu cumaya aldirdim catlayacagim artik meraktan yoksa
Ins. Canim gorelim artik hayirlisiyla :)Anladim canim gec olsun guc olmasin benimde ilk muayene cuma gunu insallah goruruz guzel guzel
Kızlar merhaba.
Bu gün test yaptım negatif
Ovü testi geçen ay çok yanılttı beni şimdi güvenemiyorum. İçimde bir his hamile değilsin diyor. HayırlısıCanimm birde ov. Yapsan belki o haber verir
Gelecek ama nazlaniyor seninki canimOvü testi geçen ay çok yanılttı beni şimdi güvenemiyorum. İçimde bir his hamile değilsin diyor. Hayırlısı
yaptim canim ovü testi umut var mi?Canimm birde ov. Yapsan belki o haber verir
olabilir gibi sanki cok da silik cikmamis canim ama bu ov. Testleri daha oncede bizi cok uzduyaptim canim ovü testi umut var mi?
Yarın dimi doktor randevun?olabilir gibi sanki cok da silik cikmamis canim ama bu ov. Testleri daha oncede bizi cok uzdu
Evet yaa korkuyorum goremezsem diye insallah gorunur canim[/QUOTE][QUOTE="Akasya, post: 39260539, member: 21967yarin dimi doktor randevun?
Korkma canım erken öğrendin yarın görürsün diye düşünüyorum ama göremezsen de sıkıntı yapma.[/QUOTE]Evet yaa korkuyorum goremezsem diye insallah gorunur canim
Goremedim canim yaaKorkma canım erken öğrendin yarın görürsün diye düşünüyorum ama göremezsen de sıkıntı yapma.
Benimde rahmim ters canım bu bir sorun teşkil etmiyor. Kan tahlili yaptırmadın mı? Alttan bakmaması iyi olmuş. Ayrıca sen adete 5 gün kala öğrendin daha çok erken hsg 1000 li değerlere ulaşsın görürsün.Goremedim canim yaakarindan ultrasonla bakti alttan bakmak istemiyorum erken diye gorunmemistir dedi haftaya tahlil sonuclariyla gel dedi birde rahim tersmis ondan gorunmeyebilir dedi kac aydir benim doktorum anlamamis olabilir mi kafam cok karisti ya kendi doktoruma gittim oda bugun izinliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?