2015 anneleri ve anne adaylari :)

Canim bugun kontrolun vardi galiba gordunmu bebisi ??
Yok canim usg bakmadilar sadece konusmak icinmis bir saat boyunca hamilelik sureci anlattilar brosurler falan, dogum sonrasi yardima geleceklerini nasil olacagi falan filan , 3 hafta sonrasina usg randevusu verdiler dusun yani , kendi doktorumda haftaydi onu bu cumaya aldirdim catlayacagim artik meraktan yoksa

Anladim canim gec olsun guc olmasin benimde ilk muayene cuma gunu insallah goruruz guzel guzel

Anladim canim gec olsun guc olmasin benimde ilk muayene cuma gunu insallah goruruz guzel guzel

Kızlar merhaba.
Bu gün test yaptım negatif

merhaba kızlarr.2.kez anne olmak iiçin iilk kez korunmadık...bat tarihim bugün ya da yarın....4 gün önceden test yaptım negatifti...bu gün de yaptım yine negatiff...umarım hayırlı haber alırım...bu arada inanlmaz bel ağrı var..karnımda da gaz...inşallahh poziif görürüm..

[QUOTE="Akasya, post: 39260539, member: 21967yarin dimi doktor randevun?[/QUOTE]
Evet yaa korkuyorum goremezsem diye insallah gorunur canim

[QUOTE="Akasya, post: 39260539, member: 21967yarin dimi doktor randevun?
Evet yaa korkuyorum goremezsem diye insallah gorunur canim[/QUOTE]
Korkma canım erken öğrendin yarın görürsün diye düşünüyorum ama göremezsen de sıkıntı yapma.

Evet yaa korkuyorum goremezsem diye insallah gorunur canim
Korkma canım erken öğrendin yarın görürsün diye düşünüyorum ama göremezsen de sıkıntı yapma.[/QUOTE]
Goremedim canim yaa karindan ultrasonla bakti alttan bakmak istemiyorum erken diye gorunmemistir dedi haftaya tahlil sonuclariyla gel dedi birde rahim tersmis ondan gorunmeyebilir dedi kac aydir benim doktorum anlamamis olabilir mi kafam cok karisti ya kendi doktoruma gittim oda bugun izinliymis

Korkma canım erken öğrendin yarın görürsün diye düşünüyorum ama göremezsen de sıkıntı yapma.
Goremedim canim yaa karindan ultrasonla bakti alttan bakmak istemiyorum erken diye gorunmemistir dedi haftaya tahlil sonuclariyla gel dedi birde rahim tersmis ondan gorunmeyebilir dedi kac aydir benim doktorum anlamamis olabilir mi kafam cok karisti ya kendi doktoruma gittim oda bugun izinliymis [/QUOTE]
Canim karindan gorebilmesi icin betahcg en az 5000 olmasii gerekir daha erken ondan gorunmemistir alttan baksa gorunurdu ben 8.haftadayim karindan bakmadi bana bile alttan bakalim dedi

Benimde rahmim ters canım bu bir sorun teşkil etmiyor. Kan tahlili yaptırmadın mı? Alttan bakmaması iyi olmuş. Ayrıca sen adete 5 gün kala öğrendin daha çok erken hsg 1000 li değerlere ulaşsın görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…