2015 anneleri ve anne adaylari :)

Ama iki katini hesaplayinca 1000 ustune cikmasi gerekirdi birde daha once hep alttan bakiloyordu ters olmasi oyle belli olmazmiydi

Canim karindan gorebilmesi icin betahcg en az 5000 olmasii gerekir daha erken ondan gorunmemistir alttan baksa gorunurdu ben 8.haftadayim karindan bakmadi bana bile alttan bakalim dedi[/QUOTE]
Banada cok zorlamayalim haftaya bakari dedi inatla alttan bakmadi kendi doktorum hep alttan bakiyordu oda yarina kaldi yani 5. Haftada gorunmemesi normalmi canim

Benim bu ayda olmadı kızlar bata 2 gün kaldı belirtim yok testler negatif. Artık olmayacak fikrine kapıldım 10 ay oldu.
5 aydır ovü testi kullanıyorum olacak olsaydı çoktan olurdu.

Ama iki katini hesaplayinca 1000 ustune cikmasi gerekirdi birde daha once hep alttan bakiloyordu ters olmasi oyle belli olmazmiydi
Bana karından baktığında söylemişti devlet hastanesindeki doktor. Ben kendi doktoruma söyledim smear testi yaparken baktı tam ters değilmiş ama düzde değilmiş. Hamile kalmaya doğum yapmaya engel değil. O konuyu hiç sıkıntı yapma. Araştır istersen kk da çok var ters rahimli bayan.

Canim karindan gorebilmesi icin betahcg en az 5000 olmasii gerekir daha erken ondan gorunmemistir alttan baksa gorunurdu ben 8.haftadayim karindan bakmadi bana bile alttan bakalim dedi
Banada cok zorlamayalim haftaya bakari dedi inatla alttan bakmadi kendi doktorum hep alttan bakiyordu oda yarina kaldi yani 5. Haftada gorunmemesi normalmi canim[/QUOTE]
Normal canim karindan gorunmemesi sıkma canini kendi doktoruna gittiginde gorursun merak etme.. bende bugun gorebildim sukur sonunda..

Benim bu ayda olmadı kızlar bata 2 gün kaldı belirtim yok testler negatif. Artık olmayacak fikrine kapıldım 10 ay oldu.
5 aydır ovü testi kullanıyorum olacak olsaydı çoktan olurdu.
Canim dogru zamanda gelecek bebegin insallah ..klomene gecebilirsin belki bu ay bi de oyle dene ama adet olana kadar umut var belli olmaz belki gec dollenme olmustur

Canim dogru zamanda gelecek bebegin insallah ..klomene gecebilirsin belki bu ay bi de oyle dene ama adet olana kadar umut var belli olmaz belki gec dollenme olmustur
Hissediyorum canım hamile değilim. Adet olduktan sonra başka bir doktora gideceğim bakalım inşallah mart benim ayım olur.

Kizlar kan tah. Sonuclari cikiyor yavas yavas bir tanesi biraz dusuk lymph lenfosit 20.3 hastanenin normal degeri 25-50 arasi ama internette 20.5 50 arasikotu birseymidir sizce

Kizlar kan tah. Sonuclari cikiyor yavas yavas bir tanesi biraz dusuk lymph lenfosit 20.3 hastanenin normal degeri 25-50 arasi ama internette 20.5 50 arasikotu birseymidir sizce
Canım bu konuyla ilgili bilgim yok. Stres yapma yarın doktoruna gösterirsin sonucu. Beta hcg çıktı mı?

Yaaa simdide kan grubumda sikinti cikti a pozitifti simdi b pozitif cikti :)

Süper tabi kiGörünmemesini sıkıntı yapma alttan baksaydı görürdü doktor.
Hamileliğin sağlıklı bir şekilde ilerliyor tatlım hiç stres yapma.
Tamam canim yarin kendi dokyoruma gidicem o gorur insallahh

Banada cok zorlamayalim haftaya bakari dedi inatla alttan bakmadi kendi doktorum hep alttan bakiyordu oda yarina kaldi yani 5. Haftada gorunmemesi normalmi canim
Normal canim karindan gorunmemesi sıkma canini kendi doktoruna gittiginde gorursun merak etme.. bende bugun gorebildim sukur sonunda..[/QUOTE]
Gozun aydin canimm kalbinide duydunmu ne guzel bor duygudur yaaa bende yasarim insallah hcg 1366 cikmis sorun olirmu sence

Sagol canim , kalbini duyamadim teknolojik sorunlardan ama gordum atislarini ekranda sukur,kucucuk bedeninde kocaman bi kalp atiyor :) insallah sen de gorursun canim betahcg iyi gorunuyor alttan baksa gorurdu bebegi,uzme kendini hic,diger tahlilini bende hic bilmiyorum canim

Kizlaarr keseyi gorduk cok sukur kucuk bir seyde var iyi gorunuyor dedi :) 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi hcg iki katindan az artmis gidiydi cok fazla onemlo degil artik ultrasondan takip yapicaz dedi cok rahatladim Allaha sukur

Kizlaarr keseyi gorduk cok sukur kucuk bir seyde var iyi gorunuyor dedi :) 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi hcg iki katindan az artmis gidiydi cok fazla onemlo degil artik ultrasondan takip yapicaz dedi cok rahatladim Allaha sukur
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebişin karnında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…