Ama iki katini hesaplayinca 1000 ustune cikmasi gerekirdi birde daha once hep alttan bakiloyordu ters olmasi oyle belli olmazmiydiBenimde rahmim ters canım bu bir sorun teşkil etmiyor. Kan tahlili yaptırmadın mı? Alttan bakmaması iyi olmuş. Ayrıca sen adete 5 gün kala öğrendin daha çok erken hsg 1000 li değerlere ulaşsın görürsün.
Canim karindan gorebilmesi icin betahcg en az 5000 olmasii gerekir daha erken ondan gorunmemistir alttan baksa gorunurdu ben 8.haftadayim karindan bakmadi bana bile alttan bakalim dedi[/QUOTE]Goremedim canim yaakarindan ultrasonla bakti alttan bakmak istemiyorum erken diye gorunmemistir dedi haftaya tahlil sonuclariyla gel dedi birde rahim tersmis ondan gorunmeyebilir dedi kac aydir benim doktorum anlamamis olabilir mi kafam cok karisti ya kendi doktoruma gittim oda bugun izinliymis
Bana karından baktığında söylemişti devlet hastanesindeki doktor. Ben kendi doktoruma söyledim smear testi yaparken baktı tam ters değilmiş ama düzde değilmiş. Hamile kalmaya doğum yapmaya engel değil. O konuyu hiç sıkıntı yapma. Araştır istersen kk da çok var ters rahimli bayan.Ama iki katini hesaplayinca 1000 ustune cikmasi gerekirdi birde daha once hep alttan bakiloyordu ters olmasi oyle belli olmazmiydi
Banada cok zorlamayalim haftaya bakari dedi inatla alttan bakmadi kendi doktorum hep alttan bakiyordu oda yarina kaldi yani 5. Haftada gorunmemesi normalmi canim[/QUOTE]Canim karindan gorebilmesi icin betahcg en az 5000 olmasii gerekir daha erken ondan gorunmemistir alttan baksa gorunurdu ben 8.haftadayim karindan bakmadi bana bile alttan bakalim dedi
Canim dogru zamanda gelecek bebegin insallah ..klomene gecebilirsin belki bu ay bi de oyle dene ama adet olana kadar umut var belli olmaz belki gec dollenme olmusturBenim bu ayda olmadı kızlar bata 2 gün kaldı belirtim yok testler negatif. Artık olmayacak fikrine kapıldım 10 ay oldu.
5 aydır ovü testi kullanıyorum olacak olsaydı çoktan olurdu.
Hissediyorum canım hamile değilim. Adet olduktan sonra başka bir doktora gideceğim bakalım inşallah mart benim ayım olur.Canim dogru zamanda gelecek bebegin insallah ..klomene gecebilirsin belki bu ay bi de oyle dene ama adet olana kadar umut var belli olmaz belki gec dollenme olmustur
Insallah canim martta kavusursun bebegine :)Hissediyorum canım hamile değilim. Adet olduktan sonra başka bir doktora gideceğim bakalım inşallah mart benim ayım olur.
Canım bu konuyla ilgili bilgim yok. Stres yapma yarın doktoruna gösterirsin sonucu. Beta hcg çıktı mı?Kizlar kan tah. Sonuclari cikiyor yavas yavas bir tanesi biraz dusuk lymph lenfosit 20.3 hastanenin normal degeri 25-50 arasi ama internette 20.5 50 arasikotu birseymidir sizce
Yok o cikmadi canimCanım bu konuyla ilgili bilgim yok. Stres yapma yarın doktoruna gösterirsin sonucu. Beta hcg çıktı mı?
Canim hcg 1366 cikti iyimi senceCanım bu konuyla ilgili bilgim yok. Stres yapma yarın doktoruna gösterirsin sonucu. Beta hcg çıktı mı?
Süper tabi kiCanim hcg 1366 cikti iyimi sence
Tamam canim yarin kendi dokyoruma gidicem o gorur insallahhSüper tabi kiGörünmemesini sıkıntı yapma alttan baksaydı görürdü doktor.
Hamileliğin sağlıklı bir şekilde ilerliyor tatlım hiç stres yapma.
Normal canim karindan gorunmemesi sıkma canini kendi doktoruna gittiginde gorursun merak etme.. bende bugun gorebildim sukur sonunda..[/QUOTE]Banada cok zorlamayalim haftaya bakari dedi inatla alttan bakmadi kendi doktorum hep alttan bakiyordu oda yarina kaldi yani 5. Haftada gorunmemesi normalmi canim
Sagol canim , kalbini duyamadim teknolojik sorunlardan ama gordum atislarini ekranda sukur,kucucuk bedeninde kocaman bi kalp atiyor :) insallah sen de gorursun canim betahcg iyi gorunuyor alttan baksa gorurdu bebegi,uzme kendini hic,diger tahlilini bende hic bilmiyorum canimNormal canim karindan gorunmemesi sıkma canini kendi doktoruna gittiginde gorursun merak etme.. bende bugun gorebildim sukur sonunda..[/QUOTE=]
Gozun aydin canimm kalbinide duydunmu ne guzel bor duygudur yaaa bende yasarim insallah hcg 1366 cikmis sorun olirmu sence
adet oldum canım ya. hayırlısı diyorumKızlar nerelerdesiniz?
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebişin karnında.Kizlaarr keseyi gorduk cok sukur kucuk bir seyde var iyi gorunuyor dedi :) 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi hcg iki katindan az artmis gidiydi cok fazla onemlo degil artik ultrasondan takip yapicaz dedi cok rahatladim Allaha sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?