2015 anneleri ve anne adaylari :)

günaydın kızlarr nasılsınız ne durumdasınız

gelmemiştir inşallah kızmızılar canımm

Gunaydin hanimlarr,benim birkac gundur gogus acim ve belimde sizi.halinde sancilar var.hatta dun aksam sesli halde kuran okurken nefes alisverislerimde bile afedersiniz goguslerimin agrisini.hissettim o derece hissedilir agrim .ilk gebeligimde dusuk yasamistim ayni ondaki belirtileri yasiyorum sanki bu yuzden umutlanmak.istiyorumama sonunda uzulmek istemiyommm nolur bu ay hamis olsamm yaa belirtiler yaniltmasa bilmiyorum cok istiyorum giden bebegimin acisini unutmak.istiyorum

Insallah bu kez bebegin seninledir ve sıkı sıkı tutunur canim hayirlisiyla

Kizlar kendim birde size umut olsun diye yaziyorum bir arkadasim var pespese evlendik ama esi kasik fitigindan ameliyat olmustu evlenmeden ve doktor esinin spremlerinin hareketliliginde azalma ve sayisinda dusuk olduguni soylemis.arkadasimdada adet aralarinda kanamalar vardi evlendiginden beri...cocuklarida olmayinca cok uzulmuslerdi tedaviye baslamak icin doktora gidiceklerdi ki takiii hamis haberini ogreninceye kadar.bende dun onunla.doktora.gittim esi.gelemedigi icin.kalp atislari bile baslamis masallah .nasil agladim sanki kendi bebegimin kalp atisini duymus kadar sevindim.ben kendi bebegimin kalp atisini duyamadim o hafta kanamam basladi dusuk yaptim.cok etkilendim ya rabbim resmen bir bedende iki kalp....hem bana umut oldu hemde mevlam resmen ol dedi ve oldu.hersey rabbimin ol demesinde insalalh.bizlere de ol de olsun allahim nolursun..

Insallah bu kez bebegin seninledir ve sıkı sıkı tutunur canim hayirlisiyla
Amin bitanem.kim nerde bu mujdenin.hayaliyle yasiyorsa insallah mevlam ol desin ve olsun...ah varya dusuncesi bile ne guzel,kim bilir yasadigimizda kucagimza alirken nasil nasil guzeldir...

Benimde adete son 9 gun bakalim ama benim normalde onceki aylarda kasik agrim olmustu ama gogus agrim bel agrim olmamisti ve ayni onceki gebeligimdeki belirti gibi bende bu yuzden umutlaniyorum..tabii kendimi kaptirmamaya calisiyorum bi yandan.allah buyuk

Amin bitanem.kim nerde bu mujdenin.hayaliyle yasiyorsa insallah mevlam ol desin ve olsun...ah varya dusuncesi bile ne guzel,kim bilir yasadigimizda kucagimza alirken nasil nasil guzeldir...
Amin canim amiinn..rabbim kucaklarimizi bos birakmasin..o duygunun hayali bile bir baska

inşallah bu ay herkes bebişine kavuşur canlar her şeyi ayrıntısına kadar bilince insan fazla bir şey de bekleyemiyor mesela bu yumurtlama olaylarından haberim olmasa ne güzel umutlu umutlu beklerim ama dün büyümediğini gördüm ya bu aydan ümidim kesildi sanki önceden yumurta takibi vardı akrabalrmla konuşuyoruz da şaşıp kalıyorlar hepsinin 2şer 3er çocukları var hiçbiri böyle hesaplar yapmamış

Bende
Canim benim 6 gun kaldi ama adet olacakmisim gibi agrim var hala ve uyuyamiyorum her gun erkenden uyaniyorum karmakarisik ruyalar goruyorum ( beklenti Iicinde olunca heyecandan uyunmuyir demek ki
bende çok Karmaşık rüyalar görüyorum.. Bu stresten mi oluyor acaba.. Gerçi streste Yapmıyorum.. Daha ilk ayımız nasip kısmet diyorum.. Ama rüyalar gerçekten çok yorucu oluyor..

Bende

bende çok Karmaşık rüyalar görüyorum.. Bu stresten mi oluyor acaba.. Gerçi streste Yapmıyorum.. Daha ilk ayımız nasip kısmet diyorum.. Ama rüyalar gerçekten çok yorucu oluyor..
Bilmiyorum ki canim bilincaltimiza mi ittik sıkıntımızı da o mu cikiyor ruyalarda

kızlar benim idrar yollarımda enfeksiyon vardı ilaç kullanıyodum. bebiş işine kalkışınca ilaçları kestim bugün yine sıkıntım var doğal yollarla ne yapılabilir acaba bu derdimeee

kızlar benim idrar yollarımda enfeksiyon vardı ilaç kullanıyodum. bebiş işine kalkışınca ilaçları kestim bugün yine sıkıntım var doğal yollarla ne yapılabilir acaba bu derdimeee
Ne kullanıyordun ki kestin cnm, doktoruna danıştın mı. Gebelik durumlarında önce Varolan Rahatsızlığı tedavi etmek sonrasında gebelik düşünmek daha mantıklı oluyor. Çünkü gebelikte tedavi daha zor olabiliyor..

soğan kürü dicem ama her rahatsızlığada onu diyoruz bir araştır canım iltihap enfeksiyon kist miyom her şeye iyi geliyormuş

Hanimlar ovulasyon testini yapmaya devam ediyorum bugunde cok koyu.cikti bat 15 ocak

Eklentiler

• 20150106_204432.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…