Insallah bu kez bebegin seninledir ve sıkı sıkı tutunur canim hayirlisiylaGunaydin hanimlarr,benim birkac gundur gogus acim ve belimde sizi.halinde sancilar var.hatta dun aksam sesli halde kuran okurken nefes alisverislerimde bile afedersiniz goguslerimin agrisini.hissettim o derece hissedilir agrim .ilk gebeligimde dusuk yasamistim ayni ondaki belirtileri yasiyorum sanki bu yuzden umutlanmak.istiyorumama sonunda uzulmek istemiyommmnolur bu ay hamis olsamm yaa belirtiler yaniltmasa bilmiyorum cok istiyorum giden bebegimin acisini unutmak.istiyorum
Canim benim 6 gun kaldi ama adet olacakmisim gibi agrim var hala ve uyuyamiyorum her gun erkenden uyaniyorum karmakarisik ruyalar goruyorumgünaydın kızlarr nasılsınız ne durumdasınız
Amin bitanem.kim nerde bu mujdenin.hayaliyle yasiyorsa insallah mevlam ol desin ve olsun...ah varya dusuncesi bile ne guzel,kim bilir yasadigimizda kucagimza alirken nasil nasil guzeldir...Insallah bu kez bebegin seninledir ve sıkı sıkı tutunur canim hayirlisiyla
Amin canim amiinn..rabbim kucaklarimizi bos birakmasin..o duygunun hayali bile bir baskaAmin bitanem.kim nerde bu mujdenin.hayaliyle yasiyorsa insallah mevlam ol desin ve olsun...ah varya dusuncesi bile ne guzel,kim bilir yasadigimizda kucagimza alirken nasil nasil guzeldir...
bende çok Karmaşık rüyalar görüyorum.. Bu stresten mi oluyor acaba.. Gerçi streste Yapmıyorum.. Daha ilk ayımız nasip kısmet diyorum.. Ama rüyalar gerçekten çok yorucu oluyor..Canim benim 6 gun kaldi ama adet olacakmisim gibi agrim var hala ve uyuyamiyorum her gun erkenden uyaniyorum karmakarisik ruyalar goruyorum( beklenti Iicinde olunca heyecandan uyunmuyir demek ki
Bilmiyorum ki canim bilincaltimiza mi ittik sıkıntımızı da o mu cikiyor ruyalardaBende
bende çok Karmaşık rüyalar görüyorum.. Bu stresten mi oluyor acaba.. Gerçi streste Yapmıyorum.. Daha ilk ayımız nasip kısmet diyorum.. Ama rüyalar gerçekten çok yorucu oluyor..
Ne kullanıyordun ki kestin cnm, doktoruna danıştın mı. Gebelik durumlarında önce Varolan Rahatsızlığı tedavi etmek sonrasında gebelik düşünmek daha mantıklı oluyor. Çünkü gebelikte tedavi daha zor olabiliyor..kızlar benim idrar yollarımda enfeksiyon vardı ilaç kullanıyodum. bebiş işine kalkışınca ilaçları kestim bugün yine sıkıntım var doğal yollarla ne yapılabilir acaba bu derdimeee
soğan kürü dicem ama her rahatsızlığada onu diyoruzkızlar benim idrar yollarımda enfeksiyon vardı ilaç kullanıyodum. bebiş işine kalkışınca ilaçları kestim bugün yine sıkıntım var doğal yollarla ne yapılabilir acaba bu derdimeee
öncekine göre dha koyu gibi bugün çatlıyor galiba canımHanimlar ovulasyon testini yapmaya devam ediyorum bugunde cok koyu.cikti bat 15 ocak
Ay evet galiba insallah sonucunda bebis gelsinde hayirlisiyla varsin olsun gec yumurtliyimöncekine göre dha koyu gibi bugün çatlıyor galiba canım
aminnnnnnAy evet galiba insallah sonucunda bebis gelsinde hayirlisiyla varsin olsun gec yumurtliyimay allahim bu cabalarimizi bosa cikarma ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?