2015 anneleri ve anne adaylari :)

Hanimlar ovulasyon testini yapmaya devam ediyorum bugunde cok koyu.cikti bat 15 ocak
Canim her gun ayni saatte ogleden sonra yapmaya calis testi be sabah ne de aksam ama sonuca gore yakindir degerlendir bugunleri

Kizlar dayanamayip bu gun yaptogim test

Eklentiler

• 20150107_105050.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 59
Yok canim kullanmadim bu ay, doktor yapma demisti yaniltiyormus diye, bende hep koyu cikiyordu pkolu oldugum icin
anladım canım benimde bu ay çoook silik çıkıyor yapmiyim diyorum ama tutamıyorum kendimi :) ayy çok sevindim senin adına canım inşallah bebeğin seninledir

Canim her gun ayni saatte ogleden sonra yapmaya calis testi be sabah ne de aksam ama sonuca gore yakindir degerlendir bugunleri
Insalalh canim degerlendiriyoruz kacirmamaya calisiyoruz.bugunde yapcam.adet olana kadar yapmayi.dusunuyorum.

Ayyy ben gordum gordummm + nin.diger cizgisi hafif belirmisss superrr insallah ilk mujdemiz yoldaaa darisi bizlereeee
Insallah canim insallah hepimiz bu ay bebis haberlerimizi verelim burda cok istiyorum coook hepimiz icin, ben iki gun sonra tekrar yapacagim testi adet gecmeden kan testi yaptiramiyoruz burda yurt disindayim, dun doktorla konusmustum 21. Gun progesteron testi yapmisti catlamis mi diye sonuclar iyi dedi adetin gecerse buyuk ihtinal hamilesindir demisti mecbur bekleyecegiz

anladım canım benimde bu ay çoook silik çıkıyor yapmiyim diyorum ama tutamıyorum kendimi :) ayy çok sevindim senin adına canım inşallah bebeğin seninledir
Kendimizi durduramiyoruz ki :))))iinsallah kimyasal degildir benimki de sıkı sıkı tutumustur bebis erken yapinca testi bi de bu tarafi oluyor maalesef

Kizlar dua bolumunde hz. Zekeriya nin duasi icin toplaniyoruz bebis isteyenler icin katilmak isteyen varsa gelsinn

kızlar ikinci meleği de benim meleğim olsun :) çarşamba günü yılbaşında süpriz oldu banaa yarın randevum var bakımmm ilk defaa çok heyecanlıyım kaç haftalık olmuş belki de kesesini de görürürm

merhaba aranıza yeni katılıyorum benim ilk gebeliğim 9 haftalıkken kalbi durdu alındı. kurtaj sonrası kanamalar ve hormon dengesizliği 3 ay sürdü şimdi yeniden başladık ikinci ay denememiz adetime 2 gün var hamilemiyim acaba cok merak ediyorum Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Ayyy ben gordum gordummm + nin.diger cizgisi hafif belirmisss superrr insallah ilk mujdemiz yoldaaa darisi bizlereeee
canım senin ov. testi kaçıncı günde çift oldu yaaa benim bugün 18. günüm silik bile çıkmıyor yumurtayla yicem en sonunda kafayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…