Canim her gun ayni saatte ogleden sonra yapmaya calis testi be sabah ne de aksam ama sonuca gore yakindir degerlendir bugunleriHanimlar ovulasyon testini yapmaya devam ediyorum bugunde cok koyu.cikti bat 15 ocak
+ mı olması gerekiyor bu testte canım var gibi sanki inşallahKizlar dayanamayip bu gun yaptogim test
Evet canim + olmasi gerekiyor fotoda pek belli olmamis ama biraz daha belirgin gercekte+ mı olması gerekiyor bu testte canım var gibi sanki inşallah
evet canım fark ediliyor zaten hadi hayırlısı geliyor galiba senin bebişEvet canim + olmasi gerekiyor fotoda pek belli olmamis ama biraz daha belirgin gercekte
Ayy iinsallah caniimm ilk iki dakikada cikmasi umutlandirdi benievet canım fark ediliyor zaten hadi hayırlısı geliyor galiba senin bebiş
ov. testin varsa bir de onunla dene bakalım canımAyy iinsallah caniimm ilk iki dakikada cikmasi umutlandirdi beni
Yok canim kullanmadim bu ay, doktor yapma demisti yaniltiyormus diye, bende hep koyu cikiyordu pkolu oldugum icinov. testin varsa bir de onunla dene bakalım canım
anladım canım benimde bu ay çoook silik çıkıyor yapmiyim diyorum ama tutamıyorum kendimi :) ayy çok sevindim senin adına canım inşallah bebeğin seninledirYok canim kullanmadim bu ay, doktor yapma demisti yaniltiyormus diye, bende hep koyu cikiyordu pkolu oldugum icin
Insalalh canim degerlendiriyoruz kacirmamaya calisiyoruz.bugunde yapcam.adet olana kadar yapmayi.dusunuyorum.Canim her gun ayni saatte ogleden sonra yapmaya calis testi be sabah ne de aksam ama sonuca gore yakindir degerlendir bugunleri
Ayyy ben gordum gordummm + nin.diger cizgisi hafif belirmisss superrr insallah ilk mujdemiz yoldaaa darisi bizlereeeeKizlar dayanamayip bu gun yaptogim test
Insallah canim insallah hepimiz bu ay bebis haberlerimizi verelim burda cok istiyorum coook hepimiz icin,Ayyy ben gordum gordummm + nin.diger cizgisi hafif belirmisss superrr insallah ilk mujdemiz yoldaaa darisi bizlereeee
Kendimizi durduramiyoruz ki :))))iinsallah kimyasal degildir benimki de sıkı sıkı tutumustur bebis erken yapinca testi bi de bu tarafi oluyor maalesefanladım canım benimde bu ay çoook silik çıkıyor yapmiyim diyorum ama tutamıyorum kendimi :) ayy çok sevindim senin adına canım inşallah bebeğin seninledir
Kizlar dayanamayip bu gun yaptogim test
Insallah canim hepimiz sirayla o guzel haberleri alacagiz hayirlisiyla meleklerimizi bekliyoruuzzCok sevindim senin adina sayfamizinn ilk melegi geliyor :) darisi bizlere hayirlisi ile kucagina aldigin gunleri duyariz insallah. 15 ocak gelsin artik :) bugun catlatma ignemin 5. Gunu.
Insallah canim hepimiz sirayla o guzel haberleri alacagiz hayirlisiyla meleklerimizi bekliyoruuzz
canım senin ov. testi kaçıncı günde çift oldu yaaa benim bugün 18. günüm silik bile çıkmıyorAyyy ben gordum gordummm + nin.diger cizgisi hafif belirmisss superrr insallah ilk mujdemiz yoldaaa darisi bizlereeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?