AMİN CNM KAÇ HAFTALIKBenim de ilk bebeğim Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
o bendede oluyordu azaldı. yemen lazım ama ne yap biliyomusun bende yiyemiyorum öyle yapıyorum 1 2 dilim süzme peynir biraz kaşar rendele azıcık tereyağ koy çay kaşığıyla yada tatlı kaşığı ucuyla ona yumurtayı kır azda karabiber ek ye canım.hem peynir hakkını hallediyosun hem yumurtasütü mesela 1 yemek kaşığı bal karıştır kocaman 2 bardaklık kupalarım var benim yatmadan hupp dikiver bunlar olmazsa olmazlar yap yoksa bebek senin depondan alır dişlerin çürür sararır saçların dökülür yüzün lekelenir
o bendede oluyordu azaldı. yemen lazım ama ne yap biliyomusun bende yiyemiyorum öyle yapıyorum 1 2 dilim süzme peynir biraz kaşar rendele azıcık tereyağ koy çay kaşığıyla yada tatlı kaşığı ucuyla ona yumurtayı kır azda karabiber ek ye canım.hem peynir hakkını hallediyosun hem yumurtasütü mesela 1 yemek kaşığı bal karıştır kocaman 2 bardaklık kupalarım var benim yatmadan hupp dikiver bunlar olmazsa olmazlar yap yoksa bebek senin depondan alır dişlerin çürür sararır saçların dökülür yüzün lekelenir
aminnn cnm .offf sorma bebeğimm yaaa çisimmm afedersin nasıl kokuyo zati gaz sorunum var kocam yakında atcak odadan beni o hap yüzünden kokuyo valla onlar hariç bendede aç kalınca azıcık dönüyo gibi oluyor midem allah a bin kere şükür hiç hamile gibi değilim bende bişi olmuyo iyi gidiyo yani 9 10 haftada başlayanlarda oluyomus bazen olmazsa yırttık valla :)
kızlar mrb benimde adet günüm geldi kaç yani hamile olmasam ama sanki adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrı var benim gibi olan var mı acaba
Canım ben bulanti dan değil de canım istemiyo ondan yiyemiyorum 2 kilo vermisim az önce baktım daAralık anneleriiii ben 1 haftadır bir şey yiyemiyorum bulantım varsizler ne yapıyorsunuz?
Bende de kasik ağrısı çok oluyordu iki gündür kalmadı çok şükür. Yerleşme agrısıdır demişti doktorkızlar mrb benimde adet günüm geldi kaç yani hamile olmasam ama sanki adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrı var benim gibi olan var mı acaba
O alacagini aliyordur fazlasini atiyordur cnm merak etme. Ben de gunduzkileri alttan aliyorum. Aksam iciyorum artik. Basim Inanilmaz donuyordu artik donmuyo sukur.progestanı doktorum mide bulantısı ve baş dönmesi yapar diyerek vajinal yoldan almamı istedi. kullanıyorum fakat hepsi olduğu gibi tekrar çamaşırıma akıyor fayda görüyor muyum bilmiyorum artık.
Doktorum baharati tamamen yasakladi bana. Sanirim ilerde kusma bulanti ya da mide yanmasi olmasin diye, bilginiz olsun canim. Ama ben de minnacicik kekik atiyorum caktirmadan. Yoksa yumurta kokuyobende oyle yapiyim bari canim ya..simdi yumurta kiriyim yiyim bari napalim..cok tesekkur ederim canim benim.
Doktorum baharati tamamen yasakladi bana. Sanirim ilerde kusma bulanti ya da mide yanmasi olmasin diye, bilginiz olsun canim. Ama ben de minnacicik kekik atiyorum caktirmadan. Yoksa yumurta kokuyo
9 hafta 2 günlük teyzesiAMİN CNM KAÇ HAFTALIK
Henuz baslamadi.cok.sukur. sadece kapali ortamlarda, mesela otobuse binince parfum ve ter kokulari mahvediyo beni. Nefes alamiyorum..Kızlar ben de koku hassasiyeti çok fazla buzdolabına dokunmak açmak istemiyorum her açtığımda kokuyor buzdolabı bana mide bulantım artıyor her açtığımda daha bir hafta önce temizledim buzdolabını ama faydası yok koku hassasiyeti olanlar var mı benim gibi
Aynen ben de bugun basladi, aynilarini yemeye. Bu ara ogunleri vitaminli seyleri ve kahvaltiyi hallediyorum da.asil benim.sorunum aksam isten gelince dogru duzgun yemek yapamamam. 2 gun balik, 2 gun tavuk 2 gun sebze ve 2 gun de et yemek lazimmis. Ben nerdeyse hic birini yapamiyorum. Sen yapiyomusun cnm ? Tavsiyen var mi bu konuda, nasil alistircam kendimiNormalde baharatsiz yasayamam ama simdi canim istemiyo azcik kokmasin diye bende atiyim bari canim.bugun zorla yumurtayi yedim peynirle falan. Napalim en azindan kusma flaan yok suan cok sukur.bebislerimiz saglikli olsun da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?