2015 Aralık anneleri burayaaa :)

bende oyle yapiyim bari canim ya..simdi yumurta kiriyim yiyim bari napalim..cok tesekkur ederim canim benim.

benim tek zorlandığım SÜT yıllardır tüketmiyorum . bebek için mecburen içicem ama cesaret edip başlayamıyorum

inşallahhh bakalım 9. 10. haftalarda da burda görüşmeye devam edicez. birde hamilelliğin en başında hangi yumurtalığında ağrı oldu yada ikisinde de mi oldu?

kızlar mrb benimde adet günüm geldi kaç yani hamile olmasam ama sanki adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrı var benim gibi olan var mı acaba

kızlar mrb benimde adet günüm geldi kaç yani hamile olmasam ama sanki adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrı var benim gibi olan var mı acaba

bende de inanılmaz kasık ağrısı vardı normalde sırt ve migren ağrısı çekerim regl döneminde yani büyük ihtimal geciktiyse hamiş olabilirsin :)

Bende de kasik ağrısı çok oluyordu iki gündür kalmadı çok şükür. Yerleşme agrısıdır demişti doktor

progestanı doktorum mide bulantısı ve baş dönmesi yapar diyerek vajinal yoldan almamı istedi. kullanıyorum fakat hepsi olduğu gibi tekrar çamaşırıma akıyor fayda görüyor muyum bilmiyorum artık.
O alacagini aliyordur fazlasini atiyordur cnm merak etme. Ben de gunduzkileri alttan aliyorum. Aksam iciyorum artik. Basim Inanilmaz donuyordu artik donmuyo sukur.

bende oyle yapiyim bari canim ya..simdi yumurta kiriyim yiyim bari napalim..cok tesekkur ederim canim benim.
Doktorum baharati tamamen yasakladi bana. Sanirim ilerde kusma bulanti ya da mide yanmasi olmasin diye, bilginiz olsun canim. Ama ben de minnacicik kekik atiyorum caktirmadan. Yoksa yumurta kokuyo

Doktorum baharati tamamen yasakladi bana. Sanirim ilerde kusma bulanti ya da mide yanmasi olmasin diye, bilginiz olsun canim. Ama ben de minnacicik kekik atiyorum caktirmadan. Yoksa yumurta kokuyo

Normalde baharatsiz yasayamam ama simdi canim istemiyo azcik kokmasin diye bende atiyim bari canim.bugun zorla yumurtayi yedim peynirle falan. Napalim en azindan kusma flaan yok suan cok sukur.bebislerimiz saglikli olsun da.

Kızlar ben de koku hassasiyeti çok fazla buzdolabına dokunmak açmak istemiyorum her açtığımda kokuyor buzdolabı bana mide bulantım artıyor her açtığımda daha bir hafta önce temizledim buzdolabını ama faydası yok koku hassasiyeti olanlar var mı benim gibi

Henuz baslamadi.cok.sukur. sadece kapali ortamlarda, mesela otobuse binince parfum ve ter kokulari mahvediyo beni. Nefes alamiyorum..

Normalde baharatsiz yasayamam ama simdi canim istemiyo azcik kokmasin diye bende atiyim bari canim.bugun zorla yumurtayi yedim peynirle falan. Napalim en azindan kusma flaan yok suan cok sukur.bebislerimiz saglikli olsun da.
Aynen ben de bugun basladi, aynilarini yemeye. Bu ara ogunleri vitaminli seyleri ve kahvaltiyi hallediyorum da.asil benim.sorunum aksam isten gelince dogru duzgun yemek yapamamam. 2 gun balik, 2 gun tavuk 2 gun sebze ve 2 gun de et yemek lazimmis. Ben nerdeyse hic birini yapamiyorum. Sen yapiyomusun cnm ? Tavsiyen var mi bu konuda, nasil alistircam kendimi

Merhaba arkadaslar bende daha yeniyim bu konuda 20 martda hasta oldum en son geen hafta hastaneye gittim kist var dedi bu gün kan testi yapptırdım pozitif çıktı degerimde 865.9 çıktı ama bana kist var diye tarlusal verdi 3 gün kullandım içime bi his dogdu kullanmayı bıraktım acaba şimdi o içtigim ilaçlar bebege etki etmişmidir sürekli onu düşünüyorum yardımcı olun lütfen

İştahsızlık da var ben de şu sıralar

[QUOTna16, post: 40756851, member: 474549"]O alacagini aliyordur fazlasini atiyordur cnm merak etme. Ben de gunduzkileri alttan aliyorum. Aksam iciyorum artik. Basim Inanilmaz donuyordu artik donmuyo sukur.[/QUOTE]

Simdi içim biraz daha rahatladı. Aslında geceleri bende agizdan alabilirim hic aklima gelmemişti :) tesekkur ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…