2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Kizlar benim kanamam hala devam ediyor. 60. Gun bugun. Haftada bir biraz geliyo diger gunler leke leke geliyo. Sizinkiler kesildi mi ? Kanama 60 günü gecince kurtaj yapip iceriyi temizlediklerini duydum. O da çok acı verirmis. Napmam lazim kanın durmasi için? Dr.a gitmem gerek ama cok mu gec kaldim acaba. Insallah ilacla tedavi ediliyordur

Kesildi canım. 40ımız dolduğunda bitmişti. Daha fazla bekleme bence canım. Bir an önce git doktora. Doğumdan sonra kontrole gittiğinde bakmış mıydı ultrasonla ?

Kesildi canım. 40ımız dolduğunda bitmişti. Daha fazla bekleme bence canım. Bir an önce git doktora. Doğumdan sonra kontrole gittiğinde bakmış mıydı ultrasonla ?
Kontrole gittigimde dikis acilarimdan dolayi gitmiştim. Ona bakmisti. Ultrasonla bakmasi mi gerekiyor dogumdan sonra? Bizimki hiç bakmadi. Sorun olunca bakiyor galiba.. Insallah içeride parca unutmamistir.

Kontrole gittigimde dikis acilarimdan dolayi gitmiştim. Ona bakmisti. Ultrasonla bakmasi mi gerekiyor dogumdan sonra? Bizimki hiç bakmadi. Sorun olunca bakiyor galiba.. Insallah içeride parca unutmamistir.
Doğumdan sonra bebeği kontrole götürdüğümüzde doktorum bana da gel kontrol edelim seni de dedi. Doğumdan 4 gün sonra gittiktik. Dikişlerime baktı bi de ultrasonla parça kalmış mı diye baktı. Ondan sordum canım. İnşallah kalmamıştır. Ama ihmal etme bir an önce git

merweemrah canım nasılsın sesin çıkmıyor hiç. Bebiş nasıl :)
Ay canim ben hayattan resmen koptum ya :) benimkine kolik teshisi kondu aksamlari cok ugrasiyoruz simdi bi ilaca basladik o baya fayda etti bide elektrik supurgesini kullaniorum sakinlestirmek adina. Pazarteso guni tam 2 aylik olcaz. Emzige alistirmaya calisiyoruz ama almiyor. Sen napiyosun canim bebis nasil

Canim hangi memoriala gittiniz okmeydanimi

Kolik çok zor canım ya. Allah yardımcınız olsun inşallah. Bizde yarın 2 aylık oluyoruz inşallah. Ay emzik çok işe yarar canım ya. Ama biz alamıyoruz malesef. 2 gündür baya huysuzluk yapıyor canım. Bugün okulda başladı evde yoktum ondan baya huysuzluk yapmış kuzum

canım cumartesi kontrol vardı bana 3 saate bir 40,50 cc ver dedi banada kilo 100 gram fazla almş dedi benimki 2 saate bir alıştıgı için hep 100 veriyodum 10 gün takip edicez dedi 10gün ben 60 verdim dayanamadm ona rağmen 70 gram kilo vermiş eğer 40 verseydim daha fazla verecekti sürekli kusuyor çok çünki verdiğini görünce ilaç yazmak zorundayım dedi şurup yazdı gavison ve zalan beb gaviskonu vermiyorum içinde 6 yaşından küçükler kullanamaz yazıyor sadece diğerini veriyorum göğsümü gazdan ve reflüden reddediyormuş yara geçince 2 gün emzirdim ama sadece işk gelen akıcı sütü emiyor 5 dakika sonra gelmiyor die vakumlama gereği duymuyor ağlıyor bırakıp bırakıp alıyor yine makvetti yara etti içtiğinden bişiy anlamıyorum doymuyor emZiği emişi görsen bende arkasnda. Sağıyorum daha 40 ,50 cc çıkıyor yani emmiyor fazla gögşsümden çıkan 80,90 zaten emmeye başlayınca sağmadgm içinn azalmış 60 cc çıkmaya başladı yine emzirmeyi bırakıp sağmaya başladm tekrar 80 olmaya başladı napacamı bilemiyorum artk emzirince 5 dakak emiyor sonra parçalyıp yara yapıyor bırakıp almaktan gazlanıyor bu seferde saatlerce onu çekiyoruz çişini yaparkende çok sancı çekip ağlıyor kiraz çekirdeği torbasını duydunuzmu alacaktm e bebekte kalmamış babam daha önce biriktirmiş bende mikro dalgada ısıtıp beze sarıp karnını koyuyorum rahatlıyor havlu ısıtmak zor hemen soğuyor

Kızlar bebekleri sallıyormusunuz ayakta yada beşikte doktor sallama dedi reflüden dolayı bugun ayakta salladım uyudu bazen kucakta sallayncda uyuyor tabi yedikten 1 saat sonra uyumamış olursa sallıyorum yoksa kusuyor erkenmi acaba anlıyormu sallamaktan

E bebekte yoksa jokere bak. Biri bana ordan aldığını söylemişti canim. Tamamen kendi ustunu çıkarıp bebegi de soyup emzir diyenler var. Ten tene temas ise yariyor diyorlar. Biz sicak su torbasi yapiyoruz. Ama kaynar degilde biraz daha az sicak oluyo. Bebegi yakmasin diye.Aklima gelen yöntemleri sana yaziyorum ben de kendimce cnm. Sagdigin zaman kac dkda bir sagiyordun canim? Ben de saginca 50 en fazla 60 cc cikiyo artsin istiyorum. Var mi bi yöntemi bunun?bebegi emzirdikten sonra yeni süt dolmadan tekrar emmek istiyo benimki. O yuzden sagamiyorum. Dr.um 5 dakika emince bebek ihtiyacinin yaridan fazlasını almis oluyor zaten demisti bana. Sen de 5 dakika sagdiginda makinenin ne kadar sagdigini bi ölç bakalim. Ona göre eksigi varsa ekstradan 20-30 cc falan icirirsin sagip. Ay iyiki 40 cc vermekle yetinmemissin sen de canim. Bebegin midesi 100e alismissa midesi buyumus demektir. 40 cc tabiki cok kilo aldirmayacaktir. Merak ettim bebegin emmedigi zamanlarda napiyor? Uykusi nasil gunduz nasil oyaliyorsun?

Biznkarni doyduktan sonra kolumiza aliyoz emzigi veriyoz kundak yapip poppya vuruyoruz. Hafif de kolumda sallar gibi yapiyoruz. He bide en onemlisi bizimki tren sesini telefondan kulagina dinletince uyuyo. Uyuyakalinca da kapatmiyoruz yaninda surekli caliyo. :) bizim dr da salla da uyut diyo israrla. Ayakta sallamayi denedim 2 kere falan uyudu. Sevmiyor sallanmayi. Kucakta uyucak illa sipa.

Sen ogretmen misin canim ?

Ne iyi doktormus oyle. Benimki ilgisizdi. 2 gun sonra eski doktoruma bi sorayim aşıya gidecez zaten. 2 aylik asisini vurduruyosun demi? 3 tane asi vurulacakmis

Memede uyuyor canım, uyumuyorsa beşikte veya ana kucağında sallıyorum

Ne iyi doktormus oyle. Benimki ilgisizdi. 2 gun sonra eski doktoruma bi sorayim aşıya gidecez zaten. 2 aylik asisini vurduruyosun demi? 3 tane asi vurulacakmis
Çok memnunum canım doktorumdan. Bir dahaki hafta var canım aşımız. Ama 3 tane mi bilmiyorum. Verem aşısı olacak galiba

Çok memnunum canım doktorumdan. Bir dahaki hafta var canım aşımız. Ama 3 tane mi bilmiyorum. Verem aşısı olacak galiba
Verem karma ve zatürre olacakmis. Ogrendim de. Babam benim ogretmen olmami çok istedi de ben o an ergenlikte anlamadım ne kadar rahat bir meslek olabilecegini. Şimdi keske diyorum. Hayırlısı olsun hakkında. Bolumun ne canim ?

Verem karma ve zatürre olacakmis. Ogrendim de. Babam benim ogretmen olmami çok istedi de ben o an ergenlikte anlamadım ne kadar rahat bir meslek olabilecegini. Şimdi keske diyorum. Hayırlısı olsun hakkında. Bolumun ne canim ?
Ateş yapacakmış sanırım bu aşı vardır canım her şeyde bir hayır. Şimdi çalışıyor musun ? İlköğretim din kültürü canım

Benim sütte seni. Gibiydi sağmayı2 gün braktm düşmüş 50'60 çıkıyordu tekrar bsşladım 80,100 değişiyor bebek tam boşaltamadgndan artmıyor sık sık emzirin demelerinin sebebi süt artması işte oda emek sabır işi her işi bırakıp yemek bile yemeden öyle gögüste gezdrcen oda çok zor ben 3 saate bir sağdgm halde yetşemiyorum yenek bile yiyemiyorum bebekte emip uyuması 2 saati buluyor ozmana tekrar acık tekrar alt değiş uyumuyor yani kısır döngü aşıya nezamn gdcksnz ateş yprsa napcaksak yaa acemiyizki korku içinde artk inşlh yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…