2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
tecrübeli anneler bebişlerimiz için kıyafet ve battaniye olarak neler gerekli kaç aylık kaç tane alalım ortalama ben şimdiden ufak ufak başladım ama yanlış fazla almayım dedim ilk çocuğum bilgim de yok ..internetten ateş ölçer de aldım medifine hem kulaktan hem alından ölçer kullananların yorumlarına baktım çok iyi yorumlar var 40 lira çok da uygun hem küçük hem kullanışlı pratik kabı da var henüz gelmedi ama tavsiye ederim

iyi haber alacagindan hic suphem yok kuzum

Canım ben iki penye iki polar battaniye almıştım fazlasına gerek yok diye dusunuyorum

kızlar cinsiyeti ögrenenlere bır sorum var internette acık ıdrar rengine erkek bebek dıyor sızınkıde acık renk ve erkek mi ?

Bizde de eşim istiyor. Daha şimdiden dur bakalım huyu suyu nasıl olacak bir bakalım ona göre düşünürüz diyorum ben de.
Ama senin maşallahın var canım. İki erkekten sonra cesaretlisin.
oğlanların ılkı bılerek ıkıncı kazayla oldu sımdıde aradan 9 sene gecınce buna cesaret buldum hayırlısıyla bunuda sag saglım alımde kucagıma daha aklımın koşesınden bıle gecmez bebek fıkrı

canım o iyidir içini ferah tut ben daha hiç hissetmedim ama içinin rahatlaması için en kısa zamanda sana bi sinyal verir inş
Canim bugun gittim doktora. Cok sukur hersey yolundaymis cok mutluyum :))
Evet cnm ya başka doktorada gidicem kadın çok sert ti bu kadar ağrıyla bu saatte geldiysen düşük tehlikesi yasiyosundur dedi umarım haksizdir
Aman allah korusun. Iyisin ya..?
O ilaçlari kullanmiyorum ama ben de cok yiyorum cidden Bizim oralarda da "kör değirmen gibi öğütmek" derler cok yemek yemeye :))

Bende ikisini kullaniyorum yemem normal.3 ogun yemsk yiyorum sadece
ilk 3 ay aksamdan aksama belki yerdim.3 kilo almisim yinede

Bende ayniyim canm esim fazla yeme diye uyariyor o an farkina varamiyorum.Meyve tuketiyorum aciktikca surekli yemek yersem kilo alip basini gidicek.Ayni kilodayim ama karnim baya şiş baya 6 aylik gbiyim.
Kizlar bugun doktoruma soyledim cok yedigimi. Oda decavitten kaynaklandigini soyledi. Eger yemeniz normalse sadece kalsiyum ve d vitamini iceren bir ilac yazayim dedi. Decavit cok istah acarmis. Ben de kabul ettim. Normal dogum yapacagim ve kilo almamaliyim cok fazla isterseniz doktorunuza danisin derim. Ben yeni ilacimi pazartesi alirim artik. Kiloyu takmiyorum da dogum zorlasir diye korkuyorum. Yoksa ben zaten cabuk kilo alamiyorum. Tek sikinti tsh larim yavaslarsa o yedijlerim aninda kiloya donusur. Suan hizli caliama doneminde oldugum icin kilom yok

folik cigim.. tesekkur ederim cok zarifsin. Aslinda ben ilk bebegimde herkese tek tek cevap verirdim. Ama bunda vakit bulamiyorum. Inan bilgisayar acmaya vaktim olmuyor kimi zamaan. Ama yine de kacirdigim seyler olmasin diye yaziyorum. Takip etmeye caliaiyorum :) simdi bile oglan yatti rahatim diye girdim nete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…