Gözün aydın canım inşallah iyi çıkar ben yaptırmadım. HiçbiriniKizlar yogun bi gun yaşıyorum yazamadim 4lu yaptirdim bugun çarşamba alcam sonuçları inş iyi çıkar bu arada kesin kızım olcak
"Ozaman siz simdiden başlik parasını hazirlayn" de sen de :))
Kizlar nub teorisine gore tahmin yapabilecek varmi ?
4 temmuz cnm seninki ne zmn ? Ayy darısı başımıza çok özledim bebişimiii bu hafta çabucak geçsinnnn
4 temmuz cnm seninki ne zmn ? Ayy darısı başımıza çok özledim bebişimiii bu hafta çabucak geçsinnnn
Evet haklisin valla :)Ayy ne güzel pembis pembis isirmalik olurlar tam:)
Ay güldürdün beni valla :) parayı alıp kızı da vermezsen hepten pembe olursun :)Bir sonrakinde söyleyeyim bakalım ne diyecek.
Yalnız ben cennet mahallesindeki pembe kıvamında olurum kesin. Vermem kızı.
Ay güldürdün beni valla :) parayı alıp kızı da vermezsen hepten pembe olursun :)
iyi haber alacagindan hic suphem yok kuzumCanım bilemiyorum ki 48 saat ile 72 saat içinde çıkıyor dedi bende bir görüşmesini ne zamana çıkar öğrenmesini rica ettim pazartesi akşama çıkar demişler hatta pazar girmese pazar çıkacaktı belki önden bi kısmı çıkıyordur sonra devamı geç çıkıyordur
Kiz diyorum ben
Canım ben iki penye iki polar battaniye almıştım fazlasına gerek yok diye dusunuyorumtecrübeli anneler bebişlerimiz için kıyafet ve battaniye olarak neler gerekli kaç aylık kaç tane alalım ortalamaben şimdiden ufak ufak başladım ama yanlış fazla almayım dedim ilk çocuğum bilgim de yok ..internetten ateş ölçer de aldım medifine hem kulaktan hem alından ölçer kullananların yorumlarına baktım çok iyi yorumlar var 40 lira çok da uygun hem küçük hem kullanışlı pratik kabı da var henüz gelmedi ama tavsiye ederim
hahaha olurElif sennki pipili cıkarsa gel değişelim :)
ilkten sonra ıkıncı korkutuyo anca acılarını unutcanda o sekılde olursa oluyoSen üçledin dörde yürüyorsun elifcim, önümüzde senn gibi bi örnek olursa ikiyi yaparz die düşünüyorum :)
oğlanların ılkı bılerek ıkıncı kazayla oldu sımdıde aradan 9 sene gecınce buna cesaret buldum hayırlısıyla bunuda sag saglım alımde kucagıma daha aklımın koşesınden bıle gecmez bebek fıkrıBizde de eşim istiyor. Daha şimdiden dur bakalım huyu suyu nasıl olacak bir bakalım ona göre düşünürüz diyorum ben de.
Ama senin maşallahın var canım. İki erkekten sonra cesaretlisin.
Canim bugun gittim doktora. Cok sukur hersey yolundaymis cok mutluyum :))canım o iyidir içini ferah tut ben daha hiç hissetmedim ama içinin rahatlaması için en kısa zamanda sana bi sinyal verir inş
Aman allah korusun. Iyisin ya..?Evet cnm ya başka doktorada gidicem kadın çok sert ti bu kadar ağrıyla bu saatte geldiysen düşük tehlikesi yasiyosundur dedi umarım haksizdir
O ilaçlari kullanmiyorum ama ben de cok yiyorum cidden Bizim oralarda da "kör değirmen gibi öğütmek" derler cok yemek yemeye :))
Bende ikisini kullaniyorum yemem normal.3 ogun yemsk yiyorum sadece
ilk 3 ay aksamdan aksama belki yerdim.3 kilo almisim yinede
Kizlar bugun doktoruma soyledim cok yedigimi. Oda decavitten kaynaklandigini soyledi. Eger yemeniz normalse sadece kalsiyum ve d vitamini iceren bir ilac yazayim dedi. Decavit cok istah acarmis. Ben de kabul ettim. Normal dogum yapacagim ve kilo almamaliyim cok fazlaBende ayniyim canm esim fazla yeme diye uyariyor o an farkina varamiyorum.Meyve tuketiyorum aciktikca surekli yemek yersem kilo alip basini gidicek.Ayni kilodayim ama karnim baya şiş baya 6 aylik gbiyim.
canım o su durumuna göre degısmıyor muydu ? :=)kızlar cinsiyeti ögrenenlere bır sorum var internette acık ıdrar rengine erkek bebek dıyor sızınkıde acık renk ve erkek mi ?
Ben o kadar su içiyorum ki, idrarın hiç rengi yok neredeyse ve kızım olacak nasipsekızlar cinsiyeti ögrenenlere bır sorum var internette acık ıdrar rengine erkek bebek dıyor sızınkıde acık renk ve erkek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?