az kaldı canım geçecek günler artık napalım bekleyeceksin artıkAyy sorma ben ztn sulugözlü oldum bu aralar kesin ağlarımyerimmm sizi analı kzlı maşallahhh size nasıl geçecek bu hafta hc bilmiyorum leylacm
canım güzel haberler bekliyoruz zaten sen biliyorsun güzel sonuçlar çıkacağını biliyorsun o yüzden gelecek güzel haberlerini şimdiden biliyoruzAllah sabir versin hepimize. Ben de gelecek pazartesiyi bekliyorum. AMA ICIM RAHAT HEPIMIZDEN YANA. SONUCLAR SUPER CIKACAK BAK GORECEKSINIZ. ..
onu denedım daha cok aglıyoO zaman da poposuna iki şaplak mi atiyoruz :))
hayırlı haberlerını beklıyorum canımYarın akşam çıkıcan canım
Korkma canım bende hala normal istiyorum inan on dk aslında ama benim gunu e on gün vardı ayrı sancı olmadan çağırdılar öncesi ve sonrası ve o üzdü iyi kişilere denk gelmedim diyelim yoksa çok. Zor degil
Ya cinsiyeti belli olanlar kiz alip vermeye baslamis bile bizim günahimiz ne peki
Oğlum olursa burda kiz çok talip oluruz
Kizim olursada valla kapimizda yatarsiniz ona gore anasi gibi güzel olursa
amin canım
ben gezip tozmakta net bakamadımki senin yazıyı sonra gördüm
çok tatlıydı meltem doyamadım kızıma
Hahahha ayy ne güldüm gece gece Allahta sizi güldürsün.Biz bu hafta badanaya ve sonrasinda detaylı temizlige basliyoruz pek yazamayabilirim aklim sizde ama bir daha böyle temizligi benim evim ancak doğum temizliginde görür nasipse
Ay ne guzel canım ya sen hemen alısmıssın kız olmasına, bebegın kendısıne Ben dr "kız" deyınce bı sok oldum garıpsedm "Hıııı oyle mı" falan dıyebldm sadece :) Nasıl sartladıysam kendımı erkege. Allah tüm pıtırcıklara zeval vermesın bızlere bagıslasın canım :)
Ay benimde badana bugün bitti . Ev okadar Karışık ki Salı günü de temizlikçi gelicek 4 aydır eve el sürmemiştim fena . Tek Başıma altından kalkamam . Ama varya çocuk içimde keş oldu boya kokusundan
Bu geceyi film izliyErek geçirip yarın aksama kadar uyusam mı acaba diyorum
bizim dr gerek yok dedi 3 lüye keşke yaptırsamıydım . senin dr un mu istedi
leylam355 meltemcivil ve kizlari olacak olanlar Sesiniz cikmiyor ama kizlariniza bende talibim cinsiyet ogrenmesemde yakisiklimi yakisikli bitane oğlum var zaten garanti
Oglum+behlül - mavi göz
Not: eksi mavi gôz yanlis anlasilmasin
kızlar günaydın iyi haftalar umarım sorunsuz bir hafta olur hem sağlığımız açısından hemde benim gibi çalışanların işi açısından :)
Allah sabir versin hepimize. Ben de gelecek pazartesiyi bekliyorum. AMA ICIM RAHAT HEPIMIZDEN YANA. SONUCLAR SUPER CIKACAK BAK GORECEKSINIZ. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?