2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Allah sabir versin hepimize. Ben de gelecek pazartesiyi bekliyorum. AMA ICIM RAHAT HEPIMIZDEN YANA. SONUCLAR SUPER CIKACAK BAK GORECEKSINIZ. ..
canım güzel haberler bekliyoruz zaten sen biliyorsun güzel sonuçlar çıkacağını biliyorsun o yüzden gelecek güzel haberlerini şimdiden biliyoruz

Günaydın yol arkadaşlarım Aralık ın güzel anneleri hepimizin kuzusu sağlıkla gelecek inşallah. Test sonuçları güzel cıkacak amiiiiiiiiinn

Hadı bakalım canım ya Ben de normal dogumu cok ıstıyorum Ewet sancısı bıraz fazlaymıs ama sonucta doğal olanı o ve ayrıca ağrı eşiğim cok dusuk değildir benm, açıkçası ona guvenıyorum braz. 2. ya da 3. doğum yapacak, daha oncekınde en az bı kez normal dogum yapmıs anneler bizi cesaretlendırsın lütfen :))

Ya cinsiyeti belli olanlar kiz alip vermeye baslamis bile bizim günahimiz ne peki
Oğlum olursa burda kiz çok talip oluruz
Kizim olursada valla kapimizda yatarsiniz ona gore anasi gibi güzel olursa

Canım bırak alıp vermeyı, başlık paralarını bıle konusmaya basladık bız :))

amin canım
ben gezip tozmakta net bakamadımki senin yazıyı sonra gördüm
çok tatlıydı meltem doyamadım kızıma

Ay ne guzel canım ya sen hemen alısmıssın kız olmasına, bebegın kendısıne Ben dr "kız" deyınce bı sok oldum garıpsedm "Hıııı oyle mı" falan dıyebldm sadece :) Nasıl sartladıysam kendımı erkege. Allah tüm pıtırcıklara zeval vermesın bızlere bagıslasın canım :)

Kolay gelsın canım Cok yorma kendını ve agır sakın kaldırma. Hadı temızlıge bıtır de hemen yanımıza dön, başlık parası kapışmamıza sen de katıl :))

maşallah canım cinsiyet belli olmuş darısı benim başıma..ilkinde de kız demişmiydi.

Ay benimde badana bugün bitti . Ev okadar Karışık ki Salı günü de temizlikçi gelicek 4 aydır eve el sürmemiştim fena . Tek Başıma altından kalkamam . Ama varya çocuk içimde keş oldu boya kokusundan

Allah kolaylık versın kızlar. Evın komple badanası cıdden zor Ben o yuzden sadece bebek odasına duvar kagıdı yaptrmaya karar verdm.

Neden olmasın canım benım, kim yüksek baslık parası verrse, okumus doktor ya da muhendıs ıse ona verırim kızımı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…