2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ay canım alışırsın evlat ya daha doğmadan çok seviyosun birde doğduklarını düşün ayy içim titredi sağlıklı olsunlar diye nasıl dua ediyorum anlatamam

Günaydın güzel anneler

Herkese mutlu haftalar, günaydın kızlaaar

gunaydın kızlar 2 gunluk iştahsızlıgın ustune sabah sabah tıka basa karnımı doyurdum cok enerjıgım

Günaydın yol arkadaşlarım Aralık ın güzel anneleri hepimizin kuzusu sağlıkla gelecek inşallah. Test sonuçları güzel cıkacak amiiiiiiiiinn

Günaydın kızzzlaaar :) Sağlıklı mutlu enerjik bi hafta olsun inş hepimize :)

onu denedım daha cok aglıyo kendı saçlarımı yolmustum ben sonra buyuk oglum anne bebege su ver demıstı kucuktu demekkı dılınden anlıyo su verdım cocuk sustu meger susamıs

Ayy cok tatlı ya, kıyamam Kardesını nasıl da düşünürmüş :) Allah hepsını sana bagıslasın tatlm :)

Günaydın arkadaslar
Cinsiyetler ögrenilmiş başlık parası pazarlığı bile başlamış hayırlı olsun
Benimde yarın kontrolum var bakalım gösterecek pıtırcıgım cinsiyetini heyecanla bekliyoruz

ay canım alışırsın evlat ya daha doğmadan çok seviyosun birde doğduklarını düşün ayy içim titredi sağlıklı olsunlar diye nasıl dua ediyorum anlatamam

canım hayırlı olsun,kızın olacakmış maşallah.. İlkinde ne demişlerdi kız mı? erkek mi?

anladım canım .. Bizim ki de göstermediğine göre kız sanırım.

Ayy cok tatlı ya, kıyamam Kardesını nasıl da düşünürmüş :) Allah hepsını sana bagıslasın tatlm :)
amin canım cumlemızınkını ınsallah onların ıkısını ılk tanıstırdıgım an dün gıbı aklımda hala o zaman buyuk 2 yasına gelıyodu hastaneden cıktık anneme gıttık buyuk oglum annemdeydı battenıyenın ıcınden baktı kardesıne kucagına verdım sevdı optu sonra bebegın agzındakı emzık yere dustu aldı emzıgı halı tuyu felan yapısmısmı dıye baktı temızleyıp tıktı kardesının agzına sonrada bebekten cekıp emzıgı kendı agzına attı hahaha

Diger talipler duymasin kiz
Evet cok duygusaldir benim oglisim o yuzden cok artmasin baslik parasi
Hem baslik parasi da neymis
Kız anası kız babasi kahrolsun başlik parası
Film repliği geldi birden aklima

Herkes aynısını soyluyo, dogsun bakalım da kız erkek ayrım yapabılıyo musun dıyolar :))
yapamazsınkı benım ıkıncı bebegı doktor sımdılık kıza benzıyo dedıgınde havalara ucmustum bı oglum bıde kızım olcak dıye 15 gun sonra tekrar gıttıgımde pıpıyı gorunce moralım bozulmustu aglamıstım bebek dogdu aglarken agzı morarıyo dıye hemsıre bebek yogun bakıma cıkardı alttan dikişli halımle o merdıvenlerı nasıl tırmandım bebegım nasıl dıye cok sukur ıyıydı kuvezden cıkarıp kucagıma verdıler odaya nasıl ındıgımı ben bılırım kucagına al agladıgını duy kızmıs erkekmıs hıc bırı kalmıyo aklında can oluyo can

Herkes aynısını soyluyo, dogsun bakalım da kız erkek ayrım yapabılıyo musun dıyolar :))
meltemcim acaba sen kendini çok mu şartladın ki kendini düşün annelerimize ne kadar yakınız kız erkek fark etmyor ya bide cicili biçili giydircez falan ayyy içim titriyor düşündükçe bu arada erkek anneleri beni topa tutacak vallahi

Gecmıs olsun canım benm. Tatlım bende de bel ve kalca ıcınde agrı basladı Daha bu haftada normal mı sence
saolasın canım normal tabı vucudunun agırlık merkezı degısıyo bende o yuzden cekıyorum agrıları bel fıtıgı oldugu ıcın daha yogun yasıyorum sadece bu agrılar malesef 9 ay surcek

Diger talipler duymasin kiz
Evet cok duygusaldir benim oglisim o yuzden cok artmasin baslik parasi
Hem baslik parasi da neymis
Kız anası kız babasi kahrolsun başlik parası
Film repliği geldi birden aklima
ay vallahi benim kızımın gönlünü kim çalarsa ona vericem
bu arada benim en sevdiğim filmler arasındadır süperrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…