ay canım alışırsın evlat ya daha doğmadan çok seviyosun birde doğduklarını düşün ayy içim titredi sağlıklı olsunlar diye nasıl dua ediyorum anlatamamAy ne guzel canım ya sen hemen alısmıssın kız olmasına, bebegın kendısıne Ben dr "kız" deyınce bı sok oldum garıpsedm "Hıııı oyle mı" falan dıyebldm sadece :) Nasıl sartladıysam kendımı erkege. Allah tüm pıtırcıklara zeval vermesın bızlere bagıslasın canım :)
Günaydın güzel anneler
Herkese mutlu haftalar, günaydın kızlaaar
gunaydın kızlar 2 gunluk iştahsızlıgın ustune sabah sabah tıka basa karnımı doyurdum cok enerjıgım
Günaydın yol arkadaşlarım Aralık ın güzel anneleri hepimizin kuzusu sağlıkla gelecek inşallah. Test sonuçları güzel cıkacak amiiiiiiiiinn
onu denedım daha cok aglıyokendı saçlarımı yolmustum ben sonra buyuk oglum anne bebege su ver demıstı kucuktu demekkı dılınden anlıyo su verdım cocuk sustu meger susamıs
ay canım alışırsın evlat ya daha doğmadan çok seviyosun birde doğduklarını düşün ayy içim titredi sağlıklı olsunlar diye nasıl dua ediyorum anlatamam
maşallah canım cinsiyet belli olmuş darısı benim başıma..ilkinde de kız demişmiydi.
amin ınsallah eklem agrıları dısında cok ıyıyım ben boyun düzleşmesi bel fıtıgı omurgam tamamen sakat gerısınde harıkayımGünaydın kızzzlaaar :) Sağlıklı mutlu enerjik bi hafta olsun inş hepimize :)
Hiç tahmınde bıle bulunmamıstı bana canım Kendı doktorum da bısı soylememıstı, ikiliyi yaptrdıgım Şişli etfaldekı perıontolog da bısey soylememıstı. İlk kez tahmın edıldı yanı :)
selam kızlar doktordan geldim tahmini kız dedi bana da ama açık kapı bırakmak lazm tabi dedi
ay canım alışırsın evlat ya daha doğmadan çok seviyosun birde doğduklarını düşün ayy içim titredi sağlıklı olsunlar diye nasıl dua ediyorum anlatamam
amin canım cumlemızınkını ınsallah onların ıkısını ılk tanıstırdıgım an dün gıbı aklımda hala o zaman buyuk 2 yasına gelıyodu hastaneden cıktık anneme gıttık buyuk oglum annemdeydı battenıyenın ıcınden baktı kardesıne kucagına verdım sevdı optu sonra bebegın agzındakı emzık yere dustu aldı emzıgı halı tuyu felan yapısmısmı dıye baktı temızleyıp tıktı kardesının agzına sonradaAyy cok tatlı ya, kıyamam Kardesını nasıl da düşünürmüş :) Allah hepsını sana bagıslasın tatlm :)
çok sağol canım darısı öğrenemeyenlerin başına ilk seferinde tahmin yürütmüştü ama erkek gibi demişti ama bu sefer kesin kız dedicanım hayırlı olsun,kızın olacakmış maşallah.. İlkinde ne demişlerdi kız mı? erkek mi?
Diger talipler duymasin kiz="leylam355, post: 41568025, member: 675961"]ay ay bir yakışıklı daha talip lerimiz arttı sanada verdim gitti gülaycım ama başlık paramız da arttı
bu arada maşallah oğluşuna içli oğlan annesiye ağlamıştı o çok duygusal
amin ınsallah eklem agrıları dısında cok ıyıyım ben boyun düzleşmesi bel fıtıgı omurgam tamamen sakat gerısınde harıkayım
büyük ıhtımal canm, kızdır.anladım canım .. Bizim ki de göstermediğine göre kız sanırım.
yapamazsınkıHerkes aynısını soyluyo, dogsun bakalım da kız erkek ayrım yapabılıyo musun dıyolar :))
meltemcim acaba sen kendini çok mu şartladın ki kendini düşün annelerimize ne kadar yakınız kız erkek fark etmyor ya bide cicili biçili giydircez falan ayyy içim titriyor düşündükçe bu arada erkek anneleri beni topa tutacak vallahiHerkes aynısını soyluyo, dogsun bakalım da kız erkek ayrım yapabılıyo musun dıyolar :))
saolasın canım normal tabı vucudunun agırlık merkezı degısıyo bende o yuzden cekıyorum agrıları bel fıtıgı oldugu ıcın daha yogun yasıyorum sadece bu agrılar malesef 9 ay surcekGecmıs olsun canım benm. Tatlım bende de bel ve kalca ıcınde agrı basladı Daha bu haftada normal mı sence
Çok hizlisiniz vallaCanım bırak alıp vermeyı, başlık paralarını bıle konusmaya basladık bız :))
ay vallahi benim kızımın gönlünü kim çalarsa ona vericemDiger talipler duymasin kiz
Evet cok duygusaldir benim oglisim o yuzden cok artmasin baslik parasi
Hem baslik parasi da neymis
Kız anası kız babasi kahrolsun başlik parası
Film repliği geldi birden aklima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?